Evo jedan liker ako krene plakati. Hahahahhah nemajka.
Honey sve je krasnooooo 😍 kako ce Nicole da uzivaaa 💕💕💕
Student pa cestitam od srcaaaa. Zelim ti brz oporavak. Bas mi je drago da ste dobro.
Gumbek koje lijepo vrijeme. Vjerujem da uzivate skupa svi ❤️
Kathryn kako soping???
Mislim da muza i spavanje ne trebam ni komentarisati. Taj ni ne spusti glavu vec spava. Ali hvala Bogu ne hrce. Zato ga volim jos vise ❤️💕
Saritaaa pa ti i Lara ste kooooo bombonaaaa 🍬
Ja sam dobila taj jorgan i jastuk mada nekako mislim da na pocetku cu da je pokrivam il tom dekicom ili samo plahtom. Kod nas bas bude vruce.
Okrecili sredili sad ce on na tenis, a ja u setnjicu okolo terena pa i nesto popiti dok ih gledam.
Auto je super bas nam se svidja.
Hvala za komentare.
Skontala sam da mi je muka 0-24. Bas mi je omrzlo vise.
A honey natjerala si me da idem vadit one peskirice da vidim jel dodje trljacica i dosla je hahahaha
P.s Zrinchy ce da dobije po guzi. Misli da ima pravo ovako da nas ignor!!!
Panda monolog
Panda se rijesila posla i napada s monologom 😂
Ja si vec neko vrijeme razmisljam o kiflicama... I u trgovini sam se smislila praviti ih, kupila sve, zamijesila tijesto cim sam dosla kuci. Dok se tijesto diglo mi se vise nije dalo 😂 Ali ipak sam ih sredila. Sad ne znam sto me vise boli, noge ili leda 😕
Lara se nekako primirila danas, tek tu i tamo da ju osjetim. Jos nijednom danas mi nije nabila noge pod rebra.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Et znaci nisam jedina nemajka, panda sad mi je lakse 😂 a Zrinchy stvarno gdje je danas?
Sarita pusti se kuhinje mogla bi rodit 😜
Mi jeli, odspavali i sad opet u shoping. Moram nesto kupit roficinim blizancima. Sad ce 1g. Ideje?
Et znaci nisam jedina nemajka, panda sad mi je lakse 😂 a Zrinchy stvarno gdje je danas?
Saritapusti se kuhinje mogla bi rodit 😜
Mi jeli, odspavali i sad opet u shoping. Moram nesto kupit roficinim blizancima. Sad ce 1g. Ideje?
Meni su ti za tu dob bile najdraze neke one drvene didakticke igracke. Jesu skuplje, ali su nepoderive i jako korisne.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy nece tebi kupovat. Nije bitno sta ti volis hahahahahahahahaha ubices me jer te zezam 🔫🔫🔫🔫😜😜😜😜
Proudy nece tebi kupovat. Nije bitno sta ti volis hahahahahahahahaha ubices me jer te zezam 🔫🔫🔫🔫😜😜😜😜
Panda 😂😂😂😂😂😂 ja se sve nadam da ce meni kupit isto nesto kad joj danas ide trosenje para! Treba iskoristit takav dan 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
To se danas raspistoljila i to je to. Upravu si mogla sam i ja nesto zazeliti hahahaha dok je dobre volje.
Sortiraj odgovore
Najstariji