Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    21. Travanj 2018. 16:54

Evo jedan liker ako krene plakati. Hahahahhah nemajka. 
    Honey sve je krasnooooo 😍 kako ce Nicole da uzivaaa 💕💕💕
    Student pa cestitam od srcaaaa. Zelim ti brz oporavak. Bas mi je drago da ste dobro. 
    Gumbek koje lijepo vrijeme. Vjerujem da uzivate skupa svi ❤️

panda102
    21. Travanj 2018. 17:04

Kathryn kako soping???
    Mislim da muza i spavanje ne trebam ni komentarisati. Taj ni ne spusti glavu vec spava. Ali hvala Bogu ne hrce. Zato ga volim jos vise ❤️💕
    Saritaaa pa ti i Lara ste kooooo bombonaaaa 🍬 
    Ja sam dobila taj jorgan i jastuk mada nekako mislim da na pocetku cu da je pokrivam il tom dekicom ili samo plahtom. Kod nas bas bude vruce.
    Okrecili sredili sad ce on na tenis, a ja u setnjicu okolo terena pa i nesto popiti dok ih gledam. 
    Auto je super bas nam se svidja.
    Hvala za komentare. 
    Skontala sam da mi je muka 0-24. Bas mi je omrzlo vise.
    A honey natjerala si me da idem vadit one peskirice da vidim jel dodje trljacica i dosla je hahahaha

panda102
    21. Travanj 2018. 17:14

P.s Zrinchy ce da dobije po guzi. Misli da ima pravo ovako da nas ignor!!!

Panda monolog

Sarita_00
    21. Travanj 2018. 17:35

Panda se rijesila posla i napada s monologom 😂
    Ja si vec neko vrijeme razmisljam o kiflicama... I u trgovini sam se smislila praviti ih, kupila sve, zamijesila tijesto cim sam dosla kuci. Dok se tijesto diglo mi se vise nije dalo 😂 Ali ipak sam ih sredila. Sad ne znam sto me vise boli, noge ili leda 😕
    Lara se nekako primirila danas, tek tu i tamo da ju osjetim. Jos nijednom danas mi nije nabila noge pod rebra. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    21. Travanj 2018. 18:05

Sarita mislis zakuhala tijesto hahahahaha

Honey
    21. Travanj 2018. 18:18

Et znaci nisam jedina nemajka, panda sad mi je lakse 😂 a Zrinchy stvarno gdje je danas? 
    Sarita pusti se kuhinje mogla bi rodit 😜 
    Mi jeli, odspavali i sad opet u shoping. Moram nesto kupit roficinim blizancima. Sad ce 1g. Ideje? 

21. Travanj 2018. 18:28

Honey

Et znaci nisam jedina nemajka, panda sad mi je lakse 😂 a Zrinchy stvarno gdje je danas?
    Saritapusti se kuhinje mogla bi rodit 😜
    Mi jeli, odspavali i sad opet u shoping. Moram nesto kupit roficinim blizancima. Sad ce 1g. Ideje?

Meni su ti za tu dob bile najdraze neke one drvene didakticke igracke. Jesu skuplje,  ali su nepoderive i jako korisne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    21. Travanj 2018. 18:30

Proudy nece tebi kupovat. Nije bitno sta ti volis hahahahahahahahaha ubices me jer te zezam 🔫🔫🔫🔫😜😜😜😜

21. Travanj 2018. 18:33

panda102

Proudy nece tebi kupovat. Nije bitno sta ti volis hahahahahahahahaha ubices me jer te zezam 🔫🔫🔫🔫😜😜😜😜

Panda 😂😂😂😂😂😂 ja se sve nadam da ce meni kupit isto nesto kad joj danas ide trosenje para! Treba iskoristit takav dan 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    21. Travanj 2018. 18:37

To se danas raspistoljila i to je to. Upravu si mogla sam i ja nesto zazeliti hahahaha dok je dobre volje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.