To se danas raspistoljila i to je to. Upravu si mogla sam i ja nesto zazeliti hahahaha dok je dobre volje.
Pa kuzis, treba iskoristit takav dan, nema ga ona cesto 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni jedan rostilj elektricni onaj grill da muz moze peci meso na balkonu. Hvalaaaa
Ajmo brzo želje na sunce dok je Honey raspoložena za trošenje 😂
Panda drago mi je da sam napokon potvrdila svoju teoriju o "zakuhat tijesto" 😁 Najbolje od svega je što imam kog pitat, ali iz nekog razloga to nikad da napravim.
Honey mama mi je rekla da izgleda da radim sve samo da što prije odem rodit. Mm je rekao da ako ne završim u rodilištu do srijede, onda će me doktorica direkt s pregleda poslat tamo 😂 Pogodio je da će biti cura, a sad ćemo vidjet hoće li i ovo pogoditi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hahahahaha jeste ludace moje 💗 Cekaj, vama donesem iz Beca, samo sastavite popis 😉 proudy hvala bas sam to i uzela, i velikom bratu koji ce 5g uzela lego, s tim da sam ja htjela star wars al muz nije dao jer je reko da to sebi kupujem a da ni neznam sta on voli i onda sam shvatila da je to istina 🤣 sarita mogao bi muz i ovo pogodit, kakogod samo neka sve prode dobro!
Honey to je vec sad tatina cura, tako da me uopce ne bi iznenadilo 😂 Ona mirna, on samo otvori ulazna vrata, a ona krene sa akrobacijama. Lupa me da mi se sav stomak deformira, on stavi ruku i ona se umiri. On hrce, a ona lupa i za mene nema spavanja 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nisam ja , Sara haha 🤦♀️
Znaci Sarita ne umisljamo da nasa poludi kad muz dodje s posla. Najgore mi je kad dodje u 23 iz druge i pocne joj govorit bebooooo i ona se probudi hahahahah a sad je mnogo sretna jer je konacno jela. Dusa moja mala. Kad mi je muka bilo citav dan.
Ajme Panda kako dobro izgleda ta pizza 😍😍 Mislim da cu morati nagovoriti muza da sutra narucimo 😂
Dosad nije toliko reagirala na njegov dolazak, ali zadnjih dana... Ali skroz je tako da se umiri kad on stavi ruku.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pizza 🍕😋😍
Ma ja sam vec rekla da sam gotova kad mala dode, to je vec takva veza, velika ljubav ❤😊
Panda auto je super ali je trbuscic bolji :) Sara je ipak dobiva vise bodova.
Honey svaka cast za shopping, sve si obuhvatila.
Proudy hvala za info za dm. Nisam to znala. Samo bih se iznenadila kad bih dosla.
Mi mislili danas ici obaviti shopping s onom knjizicom s bodovima pa odgodili za sutra. I sad idem sutra sigurno. Danas sam bila tako umorna, cijeli dan po centrima, bauhaus, lesnina, pevec itd. Jos uvijek smo u sređivanju stana ali sva sreca u zavrsnoj fazi. Od 11mj smo krenuli s renoviranjem. U pon nam dolazi kuhinja i drugi tjedan kutna garnirura iz lesnine pa smo skoro pa kompletirani. Onda se bacam na slaganje bebinih stvari.
Cure nikako da procitam zaostatke. Hvala svima na cestitkama 😘😘😘
Bas si razmisljam zasto vecina cura ovdje nakon poroda prestane pisati, odnosno pocne se rijetko javljati. A ispada da tako i ja 😁
Mi smo jos u bolnici, trebali u subotu doma ali nas ostavili jos 1 dan jer je malo pozutila pa ce danas vidjet sto dalje. Uopce ne kuzim, neke sa zuticom puste kuci, neke ne. Uglavnom, evo sad dezuram kraj nje kod lampe, maloprije maknula rukama s glave zastitu za oci, pa me sad strah zaspati uopce. Uglavnom, tako vrijeme prolazi u bolnici, ako ti je beba budna bavis se njome, a ako nije, onda samo gledas u nju 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji