Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    19. Travanj 2018. 08:38

Jutro curkeee! 
    I ja sam jutros poranila,ali vec i oprala vesh, sudje i sebe:))
    Hocemo bebe!!!
    Yra cestitke Mili, sad kolko se usrecila drzavljanstvom cemo tek vidjeti hahahaha!
    Pikica i Proudy, slike na sunce! Da nije bilo stavljanja slika svaki tjedan tu na klokanicu, imala bi mozda dvije slike! Zato hvala curke jer ste inzistirale❤
    Sema drzi se, nije lako, pogotovo ovako pred kraj trudnoce jos trpjeti ekstra neugodnosti. Odmaraj!
    Sarita, divno ih je vidjeti tako grube,a tako njezne kad pricaju o nasim bebama😍 nadam se da kakice i plač nece pokvariti previse idilu hahahaha
    Puseee

[/url

Zrinchy
    19. Travanj 2018. 08:39

Panda ljubomorna sam na janje💖😍
    Jel sarme ostalo?:)

[/url

Sarita_00
    19. Travanj 2018. 08:54

Honey imam dojam da moj nekad vise prica sa stomakom nego samnom 😂
    Zrinchy mislim da ce onda i kakica past u zaborav koliko god sad negodovali na samu pomisao mijenjnja pelena 😂
    Sema ukljestena leda su koma i bez trudnoce 😕 Nadam se da ce te sto prije proci 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    19. Travanj 2018. 09:47

Hvala curke...imam toliko posla jer sam si sve ostavljala za kraj a sad jos i ovo..uzas...
    Sarita i ti si jos malo u terminu 😍

Sarita_00
    19. Travanj 2018. 10:09

sema

Hvala curke…imam toliko posla jer sam si sve ostavljala za kraj a sad jos i ovo..uzas…
    Sarita i ti si jos malo u terminu 😍

Je, je, jos malo 😍 Sad sam vec nestrpljiva 😁

Dobila sam strije, doslovno preko noci 😔 Bila je tu i tamo koja sa strane, a sad mi je ispod pupka poprilicno popucalo. Nije da me sad to nesto opterecuje previse, samo mi je malo zao jer dosad nije bilo nista. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    19. Travanj 2018. 10:34

Ja ih za sada jos nemam, nadam se da ih necu dobit u ovih 13 dana (tako pise na sticeru) 😂 jos uvijek se mackam s baby uljem i nekom kremom..
    I ja sam sada vec nestrpljiva ali nek priceka jos tjedan dana da sredim stan 😂😂😂 kad bi to moglo ici tako kako si mi zamislimo bilo bi super hehe

Honey
    19. Travanj 2018. 10:37

Taman sam htjela naručit tetre i krpice i slično i onda mi iskoči da su dani beba, djece i trudnica ovaj vikend u west gate-u. Znači ništa od narudžbe, idemo direkt po to  Kako nitko ne piše o tome ovdje??? Sve će biti još na 20% popusta.

• sema
    19. Travanj 2018. 10:40

https://www.trudnoca.hr/trudnoca/pripreme-za-porod/psihicke-pripreme-za-porod/
    Honey savjet 6.je za tebe, sveki obavezno mora doci jer tko ce ti inace ici u trgovinu 😂😂😂 

19. Travanj 2018. 10:45

E sad mogu i svima ostalima pozeljeti dobro jutro!
    Sve sam pozaboravljala,  oprostite mi.
    Slikat cu se malo kasnije.
    Ali da,  evo nas hahaha 34tt jeeej! Bravo Aleks! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    19. Travanj 2018. 10:49

sema

https://www.trudnoca.hr/trudnoca/pripreme-za-porod/psihicke-pripreme-za-porod/
    Honey savjet 6.je za tebe, sveki obavezno mora doci jer tko ce ti inace ici u trgovinu 😂😂😂

hahahaha Da moja Sveki zna koliko je popularna na klokanici  eh kad bi ona pomogla oko toga bilo bi to super, ovako bi bilo dnevno pranje mene kako treba i kako ne treba. Samo nek ona bude tamo gdje je. Sad je trenutno na nekom izletu, još narednih 7 dana, šalje slike, bili u Portugalu, pa će obić Amsterdam, Pariz, London.. Srećom pa na brodu nema baš signala, tako da uspostavljanje poziva nije moguće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI