Jutro curkeee!
I ja sam jutros poranila,ali vec i oprala vesh, sudje i sebe:))
Hocemo bebe!!!
Yra cestitke Mili, sad kolko se usrecila drzavljanstvom cemo tek vidjeti hahahaha!
Pikica i Proudy, slike na sunce! Da nije bilo stavljanja slika svaki tjedan tu na klokanicu, imala bi mozda dvije slike! Zato hvala curke jer ste inzistirale❤
Sema drzi se, nije lako, pogotovo ovako pred kraj trudnoce jos trpjeti ekstra neugodnosti. Odmaraj!
Sarita, divno ih je vidjeti tako grube,a tako njezne kad pricaju o nasim bebama😍 nadam se da kakice i plač nece pokvariti previse idilu hahahaha
Puseee

[/url
Honey imam dojam da moj nekad vise prica sa stomakom nego samnom 😂
Zrinchy mislim da ce onda i kakica past u zaborav koliko god sad negodovali na samu pomisao mijenjnja pelena 😂
Sema ukljestena leda su koma i bez trudnoce 😕 Nadam se da ce te sto prije proci 😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala curke...imam toliko posla jer sam si sve ostavljala za kraj a sad jos i ovo..uzas...
Sarita i ti si jos malo u terminu 😍

Hvala curke…imam toliko posla jer sam si sve ostavljala za kraj a sad jos i ovo..uzas…
Sarita i ti si jos malo u terminu 😍
Je, je, jos malo 😍 Sad sam vec nestrpljiva 😁
Dobila sam strije, doslovno preko noci 😔 Bila je tu i tamo koja sa strane, a sad mi je ispod pupka poprilicno popucalo. Nije da me sad to nesto opterecuje previse, samo mi je malo zao jer dosad nije bilo nista.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja ih za sada jos nemam, nadam se da ih necu dobit u ovih 13 dana (tako pise na sticeru) 😂 jos uvijek se mackam s baby uljem i nekom kremom..
I ja sam sada vec nestrpljiva ali nek priceka jos tjedan dana da sredim stan 😂😂😂 kad bi to moglo ici tako kako si mi zamislimo bilo bi super hehe

Taman sam htjela naručit tetre i krpice i slično i onda mi iskoči da su dani beba, djece i trudnica ovaj vikend u west gate-u. Znači ništa od narudžbe, idemo direkt po to Kako nitko ne piše o tome ovdje??? Sve će biti još na 20% popusta.

https://www.trudnoca.hr/trudnoca/pripreme-za-porod/psihicke-pripreme-za-porod/
Honey savjet 6.je za tebe, sveki obavezno mora doci jer tko ce ti inace ici u trgovinu 😂😂😂

E sad mogu i svima ostalima pozeljeti dobro jutro!
Sve sam pozaboravljala, oprostite mi.
Slikat cu se malo kasnije.
Ali da, evo nas hahaha 34tt jeeej! Bravo Aleks! 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
https://www.trudnoca.hr/trudnoca/pripreme-za-porod/psihicke-pripreme-za-porod/
Honey savjet 6.je za tebe, sveki obavezno mora doci jer tko ce ti inace ici u trgovinu 😂😂😂
hahahaha Da moja Sveki zna koliko je popularna na klokanici eh kad bi ona pomogla oko toga bilo bi to super, ovako bi bilo dnevno pranje mene kako treba i kako ne treba. Samo nek ona bude tamo gdje je. Sad je trenutno na nekom izletu, još narednih 7 dana, šalje slike, bili u Portugalu, pa će obić Amsterdam, Pariz, London.. Srećom pa na brodu nema baš signala, tako da uspostavljanje poziva nije moguće

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji