Dobro jutro!
Nedjelja, a ja od 6 i 15 budna... Probudili me bolovi pri okretanju, a onda se vise nisam mogla namjestiti, pa nije imalo smisla vise se mucit.
Ita Rina je pravi secer 😍😍 Nadam se da ce vas sto prije pustiti kuci da uzivate svi zajedno 🤞
A vi sve ostale uzivajte u lijepom danu! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro... 🌞🌞☀ sija punom parom,nadam se da ce dan biti bolji od noci jer skoro pa nisam oka sklopila, sada mogu reci da jedva cekam da rodim, do sad sam stalno govorila neka ceka termin ali dosta mi je vise. Izgleda da me ovo išijas uhvatio i svako okretanje u krevetu je prava znanstvena fantastika a tek odlazak na wc...
Ita Rina je preslatka, želim vam da dto prije idete kuci i da sve bude ok. Vjerujem da cu tako i ja samo gledati u njega i pazit jel dise i jel sve ok❤
Panda auto je super, slobodno ga proslijedi u Slavoniju 😂😂
Honey sve kupljeno je preslatko ❤❤
Gdje nam je Nina? Nije se javljala jucer, da nije i ona rodila? 😘😊
Jutro...evo mene iz ljetnica pa da pitam i vas ako nije problem 😁
gdje ste se sve prijavile ko trudnice za uzorke i pakete? Ja sam zasad u Hipp, DM , Babymil i Pampers. Da li ima još nešto? Ljubim vas sve i nemojte danas biti previše na nogama.. a novim i budućim mamama čestitke 😁😁😘😘😘
💕💕💜💜👶😍
Dobro jutro
Ita sve ce to da rijesi suncanje na balkonu ili na plazi 😜 Rina je pravi cokolino. To si sto jedes je li tako? 😍😍😍
Za dojenje si savjetovala da imamo sesirice u bolnici jelde?
Kod nas to s dm-om nije jos nista. Ja sam obavila taj shoping s 150 bodova.
Litta jos malo pa gotovo.
Terminuso danas ti je puni tjedan. Nemoj misliti da nece biti slike 😜
Sarita joj ja sam spavalo ko beba ali do pola 8. Bas smo bili umorni od jucer. Evo me na balkonu sad. Muz jos spava. Zao mi ga buditi ipak je okrecio jucer sve. Sredio. Pa na tenis skoro tri sata. Nek spava. Vi ste bas psihicki apremni za Laru. Kako lijepo ❤️❤️
Sema osjetila si da je doslo i tvojih 5 min hahahah ajde da se pokrene onda ubrzo. saljem auto evo hahahah
Isijas joj to je strasno. Osjecas se skroz nesposobnom. Bas mi je bilo katastrofa kad me fatalo. Kontam se da me sad boli kako bi me nosio na wc po noci. Nadam se da te prodje cim prijeee 💕💕💕
Dan je prelijep. Jedva cekam na more sljedeci vikend. A moji dolaze prvo u subotu kod nas pa cemo u nedjelju malo do Rovinja. 💕💕
Uzivajte u nedjelji.
Jutro…evo mene iz ljetnica pa da pitam i vas ako nije problem 😁
gdje ste se sve prijavile ko trudnice za uzorke i pakete? Ja sam zasad u Hipp, DM , Babymil i Pampers. Da li ima još nešto? Ljubim vas sve i nemojte danas biti previše na nogama.. a novim i budućim mamama čestitke 😁😁😘😘😘
Imas jos muller, dobijes na mail kupon za 15% popusta za djecje stvari, ali ne vrijedi za hranu i pelene. Bipa ima bipo klub, imas 10% popusta stalno na sve za djecu i svaki mjesec jos neke akcije. Ako imas bubamara trgovinu negdje u blizini kod njih isto dobijes paketic, dudica je unutri, carapice i razni testeri i imaju neki dan u tjednu kad je mislin 10% popusta na sve za clanove kluba.
Ja se nisam uclanjivala u pampers i sl, ne dam im svoje podatke za dvije pelene
Student cestitam :) brz oporavak ti zelim.
Ita Rina je pravi bomboncic
Panda mi smo prosle god za 1.maj bili u Rovinju. Uzivat ces. Inace smo tamo svako ljeto. Ove godine idemo isto ali u 9mj kad bebica bude malo veca. Ako budes po ljeti isla dat cu ti instrukcije za plaze idealne za bebe.:)
Danas opet lijepi dan. Sad se spremiti pa na kavicu. Onda rucak, odmor pa pranje plocica od farbanja da bude sutra sve spremno za novu kuhinju
Dobro jutro ljepotice mojeee!
Bez brige, nisam propustila ni jednu predivnu bušku, ni jednu renovaciju djecjih soba, ni jednu gomilu stvari kupljenu za bebe:)) uzivam kad vas citam ovako na dugacko i siroko.
Honey i Panda srcu mi je milo da me se špota kad se ne javim svaki dan, i meni je cudno! Divne su vam buske, i Sariti takodjer! Cestitke na ulasku u termin, btw! Petak me nije bilo jer sam cijelo jutro bila na radionici za trudnice i onda na poslu pa me nisu pustili doma. Barem su me nahranili kolacima:)) onda smo bili u gradu, dragi, ja i frendovi sa bebom od 2 mjeseca. Ostali cak do pol 9! Bas je bilo toplo, beba je spavala u kolicima, mi na koncertu Jurice Pađena hahaha. Jucer isto prosao dan, ujutro Westgate (kupili sno Ergobaby!! Dragi je isprobavao svasta i na keaju odluka pala na Ergo;)) onda smo bili na rostilju/rodjendanu na viksi od frenda, priroda diiivna. Upoznala hrpu zena koje imaju djecu i nemaju potrebu soliti ti pamet oko toga kak ces odgajat dijete:)) navecer bili kod frendova na igranju drustvenih igara, dosli doma u pol 1, srusila sam se u krevet. I onda nisam mogla zaspati!!!!! Hahar je odlucio kazniti mamu za zestoki tempo i idaranje je trajalo barem do 3. Danas sam poslala dragog na paraglajding, a ja cu si konacno oprati prozore i kuhinju pa mozda popodne odsecem do Jaruna ako nadjem zrtvu:))
Honey, ormari i prostor iza njih su suuper. Meni ce kronicno falit prostora:/ Pando, hvala Bogu da nisam stizala citat jer bi za onu zeljanicu mogla ubiti! Imas srece da sam trenutno sita pa se poriv za ubijanje malo suzbio hahahaha. I mi idemo na more za 1.maj, jedva cekaaaam, mozda se i bucnem. Do koljena barem.
Student nam je rodila!!! Cestitkeeee!
Ita, malena je secer najsladji, i ja bi gledala u nju, a kamoli ne ti kao mama😍
Proudy, jos malo pa ces se pridruzit svojim deckima u uvecanom broju, tolko si vec izdrzala, ovo je stvarno jos brojenje sitnog!
Yra, hocemo jos slikica Mile,,💖
Ja idem u srijedu kirurgu da mi pogleda zdjelicu i procijeni dal mogu na prirodan porod. Pod uvijetom da se moj bebeli ikad okrene🤣🤣
Pusam vas sveee
[/url
Ako mi ne bude prevruce, mozda se popodne i nagovorim na neku setnju. Ili nagovorim muza da me vodi na sladoled 😁
Sad kad spominjete Rovinj, cak mi malo i fali. Nedavno me i muz zezao nek se odem provozati da se podsjetim kako izgleda 😂 Tek nakon sto sam godinu dana radila tamo sam ga obisla onako posteno.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Student cestitam!! 😍😍
Mi smo jucer kupili posteljinu, tetre, dekicu, tetre krpice i rucnike i dalje nismo stigli jer su muza zvali na posao jer je nastao kaos...😫 ja se onda prikrpala starcima na cevape...🤗 na kraju sveki nije isla s nama pa smo imali mira, ona ce danas ici sebi kupit par majica pa usput prosetat po sajmu a mi fino u bubamaru i arenu! Budna sam od 4 ujutro jer je od susjede pas opet lajao i to do 7h i onda sam uspjela jos zaspati do 9h! Sad cekam rostilj! 🤗
Bokicc
Mame i trudnice,
Meni je termin 22.5. ali moram mirovati jer sam otvorena 5cm , ima koja trudnica da je u slicnoj situaciji? Kako provodite vrijeme u krevetu kad su svi vani u šetnjama i sl.?
Sortiraj odgovore
Najstariji