Pozdrav svima.. U 5.sam tjednu .Saznala sam odmah tri dana nakon izostale menge.Naručena sam tek za dva tjedna na prvi uvz kod svoje ginekologice.. Imam osjećaj da ću do tada izluditi…već dvije godine radimo na bebi…dobili smo uputnicu za potpomognutu i čekajući termin ja zatrudnim prirodnjaka.I sada toliko dugo trebam čekati da bi dobila bilo kakvu informaciju….zanima me dali ste vi tako dugo čekale…
u Bjelovaru ne.. ja sam samo otišla do svoje gin i odmah me primila i potvrdila bila sam onda 5+3
Ikyri koji doktor ti otvara komplikacije u trudnoci? Ja idem privatnom gin, koji ce mi dati misljenje za bolovanje koje cu onda nositi ginekologu u javno zdravstvo, da li mi onda taj gin otvara komplikacije ili moram jos doktoru opce prakse? I na koliko dugo si dobila kmplikacije? To moram svaki mjesec na posao i HZZO doznake slat?
Ikyri koji doktor ti otvara komplikacije u trudnoci? Ja idem privatnom gin, koji ce mi dati misljenje za bolovanje koje cu onda nositi ginekologu u javno zdravstvo, da li mi onda taj gin otvara komplikacije ili moram jos doktoru opce prakse? I na koliko dugo si dobila kmplikacije? To moram svaki mjesec na posao i HZZO doznake slat?
Hej, Ivancica, da uskocim... komplikacije otvara tvoj izabrani ginekolog u sklopu HZZO. Ne moras ic doktoru opce prakse. Koliko ce ti trajati komlikacije ovisi o dijagnozi i simptomima. Meni je moj izdao potvrdu o privremenoj nesp za rad za poslodavca na kojem je stajala dijagnoza-krvarenje u ranoj trudnoci, ocekivano trajanje bolovanja: 60 dana. Nosim doznake poslodavcu i HZZO na kraju mjeseca, s time da prvi put moras donijeti u HZZO potvrdu o placi koju trazis od poslodavca (da se vidi prosjek placa u zadnjih 6 mjeseci) i kopiraj osobnu i tekuci racun, da i to prilozis. Kasnije donosis doznake poslodavcu i HZZO kako ti ih gin izda, tj na kraju mjeseca, a kad ti zatvori komplikacije, izdat ce ti odmah doznaku na kojoj se to vidi i nju odmah nosis poslodavcu i u HZZO. Nadam se da sam pomogla :)
Ginekolog tvoj socijalni ti doznake daje. Unutar tri dana predaješ da si otvorila i kraj svakog mjeseca ponovno šalješ za taj mj.
Hvala cure na informacijama.. pripremam se da znam sta ce mi sve trebat kad krenem na komplikacije i nadam se da ce mi dat da budem na njima do porodiljnog..
Ma ako je malo veca firma oni ti dksta toga naprave. Pa s tim papirima ides na hzzo.
Je sve ok?
Vadila krv 2x. Dižem doznake kod ginekologice ...pa cu vidjet sta sad. Ja sam vise zaboravila. Trebala bi vidjet nalaz brisa.
Hey cure,
Duska, mozes uvijek privatno otici ako ne mozes cekati ! Nece se puno vidjeti, ali bi se trebala vidjeti sad GV i ZV mozda....
Hey cure,
Duska, mozes uvijek privatno otici ako ne mozes cekati ! Nece se puno vidjeti, ali bi se trebala vidjeti sad GV i ZV mozda….
Hej Mono.
Kako je?
Meni su brisevi uredni. Piškila sam ujutro valjda 2x nisam mogla izdržat ...a nije mi dala posudicu pa sam na kraju dala treci urin na analizu bas nisam sigurna koja ce bit svrha ali dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji