Ina čestitam i želim vam brz oporavak! 💕
Ita kužim. A valjda će poštovati granice privatnosti….kaži mužu da joj da do znanja da ti treba privatnosti. ☺
Sarita da, još par bebica prije svibanjskih termina 😀
Ma meni se nekako cini da ce moja to jos malo ubrzat 😂 Mislim da necemo jos dugo biti 2 u 1, najvise nam dajem jos koja 2 tjedna. A sad cemo vidjeti… 😊
I ja imam takav neki dojam, ali vidjet ćemo. 😂
Pregled imam sljedecu srijedu, a nadam se da ce do tada jos sacekati 😂 Iako sam rekla sestri kad me narucivala da se vidimo ako se cura ne pozuri.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ita a da 😂. Tko zna šta nas čeka i kada će se smisliti izaći van. Što se mene tiče neka bude bar još tjedan dana ili desetak dana unutra da riješim šta imam. 😂 Uvijek bude nešto za u zadnji tren....
Ina i Gumbek cestitam vam od srca 💕💕
Ita ti si poseban slucaj. Ne uporedjuj druge sa sobom 😜😜😜😜

Uh danas prometno ovdje hahahah
Ina iskrene cestitke! Uzivajte sada 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Gumbek cestitke na deckicu, Ina cestitke na curici!! Brz oporavak cure ❤️

👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Dobro jutro! 😊
Kako ste? Jeste se naspavale?
Napokon malo sunca provirilo, ja odmah sva sretna 😊 Masina odradila svoje, rasirila ves, a uz to pjevam i plesem. Sad idem presloziti svoj ormar, moram izvuci ono tanje i kracih rukava. Kratkih rukava imam samo majice u kojima spavam, a te nisu bas za izlazak. Pitanje u sto od kratkih majica jos i stanem 😂 Ali ok, vodi me mm u soping sutra/preksutra, ovisno kad bude slobodan 😁
Budite dobre i uzivajte u danu! 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Boook curicee!
Cestitke novim mamicama i bebicamaa! Drago mi je cut da je sve dobro/porod kratak.
Ja u cekaoni u Vinogradskoj,kampirat cu ovdje ocito cijelo jutro 🤣
Pa da super je tepuh,ja sam ga pokusavala uzet,al dragi nije nesto zainteresiran:))) a paravane sam dobila u ned od aveki,meni ne trebaju pa ako hoces,saljem:))) doduse,nisu sivi nego bijeli:/ kupila mi je i poploncic od svile!!! Pa kaj jos nece smislit:))
Ja uzivam mentalno na rodiljnom, imam plan pofarbat terasu uz naravno generalku stana:))
Pusam vas sve i javljam se posle pregleda i uzv

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji