Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    19. Travanj 2018. 14:36

Student sretno sutra..javi kako je proslo ❤
    Proudy divba si, Aleks raste, svaka cast 😘
    Panda, leda isto kao i jutros, boleee, ali uspjela sam nekako oprat prozore 😂😂 sutra idem na ctg pa sam se uplasila sta ako me ostave a moji prozori prljavi hahah...sad cu narediti i posteljinicu u kinderbet pa saljem slikice...samo dok se malo odmorim,sklipsala sam...

panda102
    19. Travanj 2018. 14:37

Proudy sad ce Honey napisati a sta je to drip hahahahahahahahaha
    Sema cekamo slike. 
    Ej moj zid je siv!!! Muz je to jutros odradio. 💕💕💕 narucila sam naljepnice zvIIIIjezdice i ime Sara. 🤩

• sema
    19. Travanj 2018. 14:45

Ja sebi trazim neku zidnu lampu koju bi stavilla iznad kindera na bocni zid, jel netko mozda vidio nesto zanimljivo negdje? 

panda102
    19. Travanj 2018. 14:54

Sema ovako nesto ili ? 
    Ovo imas u pepcu

Honey
    19. Travanj 2018. 14:56

panda102

Proudy sad ce Honey napisati a sta je to drip hahahahahahahahaha
    Sema cekamo slike.
    Ej moj zid je siv!!! Muz je to jutros odradio. 💕💕💕 narucila sam naljepnice zvIIIIjezdice i ime Sara. 🤩

Hahahaha, ja znam ono što trebam znati, a to je da sve poubijam ako mi to misle dati bez epiduralne, hahahaha
    Sama riječ zvuči bolno. Al to daju ako nemaš svoje trudove, a otvorena si i još gore, puko ti vodenjak? Moram pazit da u bunilu na porodu ne kažem dajte mi drip umjesto epiduralnu!  
    Panda vodiš me debelo u svemu trenutno! ALI, stižem te ovaj vikend. Sutra nam čiko dolazi riješiti ormare, u subotu šoping tetrica, ručnika, posteljine, rukavica za pranje itd, a u nedjelju via Beč po robu!!!!! Wooohoooooo. Više neću biti jedina nemajka ovdje ! Sema, imaš toga na internetu za naručit koliko želiš. Po dućanima nisam baš vidjela nešto posebno. al dobra si, uklještilo te a ti opereš i prozore  svaka čast super ženo!

19. Travanj 2018. 15:00

Honey,  nazalost ne daju to samo tada 😂😂😂 daju kad god 😂😂😂😂 da ubrzaju jer je kraj smjene,  da ubrzaju opcenito,  bez obzira na to imas li svoje trudove. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Kikaa12345678
    19. Travanj 2018. 15:03

Hej cure...malo nas je jos ostalo u aprilu...nadam se da u aprilu! Meni je vec dosta😞 ima li koja iskustva sa umjesto dripa ide akupunktura?! I maska koju stavljaju za disanje protiv bolova ako nezelimo epidural?i da zidne lampe za djeciju sobu ima u ikei...bar je bilo prije mj dana🙂

Sarita_00
    19. Travanj 2018. 15:16

Mi obavili soping, pojeli pizzu i eto nas skoro kod kuce. Definitivno moram odspavat kad dodem kuci jer jedva gledam. Ali samo malo da ne bude da opet nocas ne spavam...
    Proudy mene stomak skrot svrbi, ali vecinom gore i sa strane, dolje ne. A dolje su se izbacile 😕 Ali sta da im radim.
    Sema svaka cast za prozore 👏 Ja se ne mogu natjerat. Mozda sutra... To sam rekla i neki dan 😂
    Ima u Ikei zidnih lampi, nisu ni skupe. Meni je samo glupo sto me dostava izade vise od lampe. Ali naruciti cu jer nigdje nisam nasla nista pametno. 
    Student sretno ti sutra i da decko napokon stigne 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    19. Travanj 2018. 15:35

panda102

Sema ovako nesto ili ?
    Ovo imas u pepcu

Da da, tako nesto...ne znam koliko to daje svjetla,ima li netko? To cu koristiti da ne moram svjetlo paliti preko noci dok sisa

yra
    19. Travanj 2018. 15:41

Studentice naša, sretno sutra!
    Ita, ita!!! Čekamo tvoju ljepoticu!!!
    Pilić Milić spava pored mene...bilo gdje, samo da je pored mene.
    Stavila sam je nakon podoja u kinderbet i svakih 10 minuta plač. Uzela sam je k sebi na kauč, zamotala je i sad spava, evo, već 2 sata...prase malo.
    Danas smo bili kod pedijatrice zbog pupka i impetiga koji se povukao. 
    Frajla kako je vaš pupak? 
    Naša padica veli da ima dosta posla sa tim kratkim pupkićima sa SD. Kaže da se bolje ponašaju ovi iz Vinogradske, manje lapiziranja ima. Mi smo danas lapizirali pupak, sutra opet idemo.
    Već je trebao otpasti. U subotu nam je naglasila dežurna pedijatrica da ga obavezno čistimo oktaniseptom i tyrosurom.

Proudy, lijepa naša...lijepe su ti ombre.
    Imam osjećaj da sam poprilično osijedila u zadnjih nekoliko mjeseci...znam da je to karakteristično za moje nježne godine, ali nekako mi je na naglo došlo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.