Jutro! Sarita nemoj se sikirati. 😘 zao mi je sto su te bezveze digli i nasetali. Svima jecmenac! Kod nas u takvim slucajevima ima dezurni doktor koji napise uputnicu, ne mora biti tvoj. Pikica sretno na pregledu 😘🙏 Znaci ovaj vikend tebi svi ugadaju 😁
Ja sam prije 20min popila svoj slatkić, i sad cekanje.
Gladna sam od jucer jos. 😱 Rekla sam muzu da ne dolazi po mene bez neceg masnog i slasnog.
Sarita stvarno nemaju razumijevanja za trudnice. Tako sam ja na pocetku dobila 2 uputnice za vaditi krv i dođem u bolnicu a meni kaze sestra da kod nje mogu vaditi krv za jednu uputnicu a da za drugu idem na salter preko puta. Morala sam moliti da mi uzmu dvije epeuvete pa da odnesem sama da me ne bodu 2 puta u 5 min.
Mila i Nola su preslatke, prave cure :)
Ita cestitam ;) Stigla nam je Rina. Brz oporavak ti zelim.
Panda mislim da su kod nas i oni koji su mislili roditi u kadi ili na stolcicu jucer odustali hahaha.. sve to lijepo izgleda kad se nabrajaju prednosti ali kad doktor spomene par situacija koje je imao, radije bih ja obican stol :) uostalom moja beba je jos na zadak pa mi se o alternativama ni ne razmislja kad ne bih mogla ici.
Bilo je i pitanje za anesteziologa da li bi uzeo epiduralnu pa je rekao da bi bez problema.. pa eto ako se tko dvoumi ili sastavlja + i - listu.. :)
Dobro jutro
Ivana bas je buckaaaaa mes medeni joooj 💕💕💕😍😍😍
Pikica i moj je pupak istiiii hahahahah sretno danas na pregledu i UZ. Da ti malo mahne tvoja pikica hahaha.
Honey pusti sveki. Kad dodje upregni je hahahahah
Je li danas oggt? Jadna ja i datumi. Danas je petak hahahahah a kao nisi mislila ici na posao. Lazes hahahaha zna tebe sveki bolje od tebe 😀😀
Sarita drzi se. Nedaj se nervirat. Razbij im tamo sve iz cista mira hahahaha
Sema dobra si hahahahah pripremas li se 😜😜😜
Ina kuci ste?
Pikica nije ogtt, kompletna krvna slika je. Znate i same kak je tesko naciljat onu casicu. Ja to obavim kod kuce jer mislim da ne bi prezivjela do tamo.
Honey mozda sam mogla vidjeti i sa ovom drugom gin hoce li mi dati, ali pitanje jel me uopce smatraju hitnocom. Probat cu nazvat popodne, zna sestra biti tamo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Haha Panda, pa naravno, sveki sve zna. Zna i tebe, samo da te vidi! 😜 Je danas ogtt, evo bas se borim sa komarchitosom, i on bi rado malo krvi. Nicole skace ludacki, prezivjet ce ovo nadam se.
Honey dok sam bila na ogtt-u sam se skoro srusila i zvala sam mm da dode po mene, ali neka prije toga kupi burek 😂 A i sad djelomicno suosjecam s tobom jer nisam ni kavu popila ni jela, a Lara je cijelu noc imala party.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Znam sjecam se tvog ogtt-a 😅 Ja se sad jedva drzim nakon drugog vadenja moram priznati. Prvi put mi je to bio macji kasalj. Al ocito da sad ima veze sto je beba veca i sto je toplo 😓 i moja je cijelu noc imala party, sve mi je zalihe kalorija potrosila. Vagala se jutros, dobila sam 1kg u 7dana 🙈 mislim da to nije ok. Fakat se nadam da bu secer ok.
Jesi li se gola vagala?
Ne priznajem vaganje u odjeci i bez velike nuzde obavljene hahahahahhah
Jesi li se gola vagala?
Ne priznajem vaganje u odjeci i bez velike nuzde obavljene hahahahahhah
Hahahaha Gola, da! Nije ni zadnji put bila velika nuzda obavljena tako da je to to 😅
Tjesim se da je mozda voda, nesto sam malo krenula oticat. Samo da nebudem ko Katuska, inace mi ne gine prijevremena planirani porodiljni jer necu moc tipkat po tipkovnici na poslu sa lopatama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji