Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    19. Travanj 2018. 11:35

Hello curke! Evo i nas malo.. curka spava a mama nakon 9 mj  prvi put pije kavu.. jako mi smetala od pocetka trudnoce. A sad je pijem da bi ostala na životu... hehe. Danas smo prvi put same doma nas dvije☺️.
    Kako ste mi vi?
    Ja sam za strije koristila bademovo ulje. U trudnoci mi koza jako suha postala pa sam se svakodnevno obilno mazala bademovim uljem. Nisam strije dobila😀. Sada jos uvijek se mazem s njim jer mi pase... cak i gel za tusiranje uljni koristim. A prije trudnoce koza mi bila masna... vidjet cemo sta ce dalje biti. Inace, kosa nakon poroda mi straaaasno opada. Se to jos kome desilo? Navodno normalno- ali tuzno😞 valjda ne bum ćelava ostala😏

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

19. Travanj 2018. 11:44

EveM

Hello curke! Evo i nas malo.. curka spava a mama nakon 9 mj prvi put pije kavu.. jako mi smetala od pocetka trudnoce. A sad je pijem da bi ostala na životu… hehe. Danas smo prvi put same doma nas dvije☺️.
    Kako ste mi vi?
    Ja sam za strije koristila bademovo ulje. U trudnoci mi koza jako suha postala pa sam se svakodnevno obilno mazala bademovim uljem. Nisam strije dobila😀. Sada jos uvijek se mazem s njim jer mi pase… cak i gel za tusiranje uljni koristim. A prije trudnoce koza mi bila masna… vidjet cemo sta ce dalje biti. Inace, kosa nakon poroda mi straaaasno opada. Se to jos kome desilo? Navodno normalno- ali tuzno😞 valjda ne bum ćelava ostala😏

EveM da vidimo ljepoticu 😍
    Ti si dobro? Ovo za kosu je normalno,  prodje kroz par mjeseci,  al i ja sam se kao ti bojala da cu bez kose ostat. Bili me strah pocesljat se 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    19. Travanj 2018. 12:08

Proudy kako ste lijepiiiiii  Dobro izgledaš i bez frizure!
    Sarita mazanje sigurno može pomoći, al mislim da je dosta do tipa kože. Moja je loša i očekujem ih a sad ćemo vidjeti. Kako si rekla, što se može, nosit ćemo ih sa ponosom, nastale su sa svrhom <3
    EveM kako se držite vas dvije prvi dan same?  Mislim isto da se ne trebaš brinuti zbog kose, budu se već hormoni stabilizirali  
    Cure koje ste na fejsu, Ita se još nije javila?

19. Travanj 2018. 12:17

Honey

Proudy kako ste lijepiiiiii Dobro izgledaš i bez frizure!
    Sarita mazanje sigurno može pomoći, al mislim da je dosta do tipa kože. Moja je loša i očekujem ih a sad ćemo vidjeti. Kako si rekla, što se može, nosit ćemo ih sa ponosom, nastale su sa svrhom &lt;3
    EveM kako se držite vas dvije prvi dan same? Mislim isto da se ne trebaš brinuti zbog kose, budu se već hormoni stabilizirali
    Cure koje ste na fejsu, Ita se još nije javila?

Ita je jutros gel dobila,  zadnje je prije par sati napisala da trudovu ipak bole 😂😂😂. Cekamo da se javi!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    19. Travanj 2018. 13:33

Mali trol u trbuhu je gospodin i danasnji dan prepuštamo Iti i njenoj curki, a sutra mi nastupamo. Ranom zorom se moramo javiti u rodilište i put radjaone. Beba je nisko, proteini blago pozitivni, termin prosao, imamo dijagnozu secera i doktor je zakljucio da je vrijeme da mi to polako poguramo. pa eto, cijelu trudnoću sam se vodila da ne ću filozofirat pa ni sada. :) 

panda102
    19. Travanj 2018. 13:34

Sema kako ledja? I ja sam ostavila jos sve. Ako budem isla ovim tempom u osmom mjesecu cu imati sve spremno hhahhh
    Honey ma kakav oggt ti samo navali hahahaha Nicole je gladna 😍😍🍼🍼
    Zrinchy ostalo. Tek sam jutros jela. M jeo sinoc u 11 kad je dosao s posla. Prijateljica iz Svice ima kucu u Nm pa eto malo smo prohodale sutra ide nazad. Ona mi bas fali ovdje. Zasto se morala odseliti 😒😏😞😔
    Strije nemam jos...vidjet cemo. Protiv genetike ne mogu. 
    Mi evo gledamo negdje na more oko 1.jer moj ima godisnji od 26.4.do3.5. A i moji roditelji bi isli. Vidjet cemo. 
    Proudy bas si mi lijepa s tim biči osmijehom 😜😜😜😜 ma krasna sva. Bravo Aleks. Ceka da ugrije jos malo. Zima mu. Nece on jos nigdje. 
    EveM uzivaaaj u kafi 😍 
    Ita je skontala da porod boliiii 😒

panda102
    19. Travanj 2018. 13:35

Student nase je da ih slusamo ako pricaju logicno. Pa ja vam zelim srecu. Da porod prodje odlicno. 
    Je li danas petak?

Honey
    19. Travanj 2018. 13:54

Haha Panda nije danas petak, bemu miša pa znaš po Proudy, njoj je puni tjedan UVIJEK četvrtkom  
    Evo ja ću sad salatu sa piletinom, prije tri sata sam pojela jabuku i naranču, a navečer ću pizzu da popravim haha
    Čuj Ita skontala da porod boli haha, sad zna šta su trudovi, a stalno se pitala kako je to...hehe, mislim da će dobro zapamtit. Eh meni je samo Katuška rekla: Nedaj da ti daju taj drip bez epiduralne pa makar ih poubijala sve tamo  hahaha Joooj, nadam se da će sve brzo proći za Itu <3
    Student ajd ti ćeš nam uljepšat početak vikenda sa bebicom.

19. Travanj 2018. 14:01

Jucer cure na faceu pricaju koliko kapi dripa je koja dobila. Ja to citam i kontam si jel to po satu,  po minuti?!? 😂😂😂 Pojma ja nemam! Nisam dobila drip,  rodila sa svojim trudovima i totalno sam tele za to. Ugl... ide u minuti,  objasnile su mi 😂😂😂😂
    Student sretno sutra! Nadam se da ces brzo biti gotova!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    19. Travanj 2018. 14:25

panda102

Student nase je da ih slusamo ako pricaju logicno. Pa ja vam zelim srecu. Da porod prodje odlicno.
    Je li danas petak?

a meni je svašta logično :D a moja logika većini ljudi nije logična :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.