Honey bas mi zao zbog ogtt sto moras ponovno, meni je secer malo prelazio granice pa mi nisu opet poslali, nadam se da ni nece ;)
Ja sad na kavicibu gradu, bolovanje zatvoreno, sluzbeno sam na porodiljnom :) imam pitanje za iskusne cure, sad kad sam otvorila porodiljni ne miram svaki mjesec vise na hzzo ili im se svejedno nesto nosi? Vidim da mi doznaka ima samo datum pocetka ali ne i kraj pa zato pitam.
Koji tipfeleri hahaha, sunce je vani, dobro da sam uspjela bilo sto napisati..
Sema jako lijep krevetic. Mi smo naseg jucer montirali.
Honeybas mi zao zbog ogtt sto moras ponovno, meni je secer malo prelazio granice pa mi nisu opet poslali, nadam se da ni nece ;)
Ja sad na kavicibu gradu, bolovanje zatvoreno, sluzbeno sam na porodiljnom :) imam pitanje za iskusne cure, sad kad sam otvorila porodiljni ne miram svaki mjesec vise na hzzo ili im se svejedno nesto nosi? Vidim da mi doznaka ima samo datum pocetka ali ne i kraj pa zato pitam.
Samo to odneses i to je to. Ta doznaka ti vrijedi za prvih 6mj. Otici ces samo kad beba napuni 5mj s muzem da date izjave tko dalje koristi porodljni.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Litta, ako je redovni porodiljni odneses sada i do 5mj djetetova zivota ne moras ici. Ako planiras nakon 6mjeseci i dalje biti na porodiljnom onda se moras javiti (meni su rekli kad dijete bude 5mj da se javim)
Hvala ❤
Honeybas mi zao zbog ogtt sto moras ponovno, meni je secer malo prelazio granice pa mi nisu opet poslali, nadam se da ni nece ;)
Samo to odneses i to je to. Ta doznaka ti vrijedi za prvih 6mj. Otici ces samo kad beba napuni 5mj s muzem da date izjave tko dalje koristi porodljni.
Sta im ne treba odnjeti rodni list/otpusno pismo kad rodis da znaju kada istice tih orvih 6 mjeseci?
Ajme Pandaaaa 😍😍😍😍😍 ovo je raj za oci, a tek za nepce, mogu si zamislit samo. Da si mi bar blize 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda ja sam se isto bojala da će mi se jorgan i jastučići deformirati u pranju, ali nisu. Isprva su bili malo čudni, ali dok su se osušili i kad sam ih pošteno protresla, sve se vratilo na svoje mjesto.
Jučer su mi prsti otekli, nekako najviše dosad. Ali su još bili daleko od Katuškinih. Znaju oteć tu i tamo, ali ništa strašno. Ostalo ništa ne otiče, ni noge kad dugo stojim. Burmu sam morala skinuti još davnih dana, sad ju više ne mogu ni staviti.
Jedino što mi se događa u zadnje vrijeme je da mi srce počne baš jako lupati. Mjerila sam tlak kad mi je tako došlo, normalan je, 120/70. Samo otkucaji budu preko 100, prekjučer u jednom trenutku 113. Traje to možda minutu, pa se smiri, iako još neko vrijeme osjećam da mi brže lupa srce, bude na kojih 80ak otkucaja. Ajd da se to događa dok nešto radim, shvatila bi. Većinom je bilo par minuta nakon što sjednem i opustim se. Sve bude ok nakon 10ak minuta.
Meni je srce isto tako znalo lupati jedno vrijeme dosta cesto, par puta dnevno i onda je najednom samo prestalo
Sta im ne treba odnjeti rodni list/otpusno pismo kad rodis da znaju kada istice tih orvih 6 mjeseci?
Ne treba, zato se moras javiti kad dijete napuni 5mj, za dalje. Dokaz o rodjenju djeteta nose samo mame koje su u medjuvremnu postale nezaposlene, pa im porodiljni pocinje tek rodjenjem djeteta.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pandaaaaaaaaa trcim do slovenije za ovo kaj si poslikala😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Sema jako si lojepo uredila krevetic za malog miseka
Proudy bila mi je dok.Sokol...jaaaaako draga mlada dokica...zadnji put sesirko isto divna dokica...bila sam gotova u sat vremena, i manje...nije bilo guzve i bas sam se iznenadila
Honey javi nalaze...zivo me zanima
Sortiraj odgovore
Najstariji