Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    19. Travanj 2018. 16:03

Student sretno sutra :)
    Proudy frizura super, farbanje ti ni ne treba.
    Ja upravo u rodilistu na tecaju. Danas tema epiduralna i porod u kadi ili na stolcicu :)

Bublica123
    19. Travanj 2018. 16:05
    Evo i pikice na 34tt...cak se i sticker okrenuo glavom dolje...postaje ozbiljnooooo💪😎💪😎💪
    Evo i pikice na 34tt...cak se i sticker okrenuo glavom dolje...postaje ozbiljnooooo💪😎💪😎💪

yra
    19. Travanj 2018. 16:29

Pikice, prekrasna trudnice! 
    Baš lijepi okrugli trbuščić!

Moram pohvaliti Milu, u 14 dana je dobila 530g!
    Porođajna težina 3990g
     Pri izlaskunizvrolilišta 3800g
    Sa 14 dana starosti 4330g
    Baš me to razveselilo!

19. Travanj 2018. 16:38

Pikica,  lijepa moja okrugla terminusa 😍😍😍😍
    Yra,  Milic Pilic je secer mali,  koji prekrasno napreduje,  puse vam saljem objema 😘

Hvala cure 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    19. Travanj 2018. 16:38

Naša mala Pikica i naša velika Vida 😍 Prekrasne ste! Mislim da ce moj pupak do punih 34tt izaci ko i tvoj, sad mi je bas smijesan moj ni sim ni tam 😅 
    Yra, bravo za Milu i tebe, znači da ju majka dobro hrani ❤ preslatka ti je, gle kako ona samo jepo pajki 😍 Bas se vidi da je zadovoljna beba! Nadam se da ce i pupak brzo otpast, bas se oduzilo. 😘 

panda102
    19. Travanj 2018. 16:39

Litta kad smo mi bili na tecaju i isto tako u porodjajnoj sobi imaju kada i taj stolcic il sta je to vec hahahah znaci babice odusevljene porodjajem tamo. Tacno bi ubile svakog ko kaze da to hoce hahahah automatski sam odustala. Vidi se da ih to bas nervira 😒 a da ne govorim porodjaj u vodi. Kad je pocela da nabraja komplikacije i zasto NE. Vjeruj mi da su svi odustali jer su vidjeli da ona nece podrzati taj porod hahahaha
    Pikica paa daaaa postaje ozbiljno. Vidis kako je cura narasla 😍😍
    Za Milu nemam rijeci. Predivna je djevojcica. Strah me previse je hvaliti. Tako lijepa 😘 i napredna. Svaka cast mama 💕
    Najbolja je ina VAVA lampa. Jaje. Ja jos nisam narucila a zaklela sam se da hocu. Mozda iz rodilista narucim. Dobra je jer je mozes prenijeti a punjenje je preko uticnice. I onda je poneses gdje ti treba. Ima tri nivoa svjetlosti. Koliko je hvalim a jos nisam narucila cccc
     hahahahah

Katuska99
    19. Travanj 2018. 16:39

Curke evo mene malo, samo sam zadnju stranu pogledala.  Ne pristajte radjat bez epiduralne ako boga znate🤯🤣 jos drip dobit nesto strasno.. 
    nema novosti za itu? Ko nam je poslije nje na redu? 
    Danas smo se vagali, ima 2685g a izasli smo u nedjelju s 2450. Dobila je 235g, 60 g po danu a kaze patronazna da je dovoljno 25g. Jeeeeeee kako smo opasniii i jako rastemo😍😍😍

panda102
    19. Travanj 2018. 16:41

Kika nisam upoznata s tim metodama. To nesto moderno u Njemackoj hahahah kod nas ako te zakaci epiduralna ili ne. 😏🤪🤨

panda102
    19. Travanj 2018. 16:42

https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/proljetne-bebemame-2018-15088?page=2
    Frajla je otvorila temu na koju se uskorooo sve selimooooo. Jedva cekam ❤️❤️❤️❤️

19. Travanj 2018. 16:45

Katuska,  Nola je divna! Vidi cubice slatke! Lijepo raste mamina opasna cura! Ljubim 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.