Ej ja nekako imam osjecaj da ona nema gdje vise stat. Mene trbuh boli ujutro od njenog protezanja. Svaki organ me boli. Koza oko pupka isto. Nadam se da je to normalno jer vidim jadna da se sva sklupcala ko mackica. Honey dodji na zeljanicu. Hahahaha kaze muz pa krecim predsoblje i jos moram jesti tu travu hahahahah
Jucer sam oprala njene jastucice i jorgancice. Tako me bilo strah da ce se sve u masini zbiti. Ali nije jer je prosiveno. Posteljinu cu nekad poslije prati.
Jeste li vi kupili posteljinu? Ili ces sad na sajmu da bankrotiras. Ja jos ne vidim oticanje. Oba prstena jos plesu po prstu.
Bas me zanima kako Katuska sa snom hahaha
Panda normalno je jer i u mene tako, ako nije onda obje nismo normalne 🤪 Stomak napet oce puknut, a mene sve boli iznutra, steze. Nemam ba nista! Ovaj vikend cu da bankrotiram 💸💸💸💸 pare ce odletit 🤣 Isto pitanje se i meni vrti za Katusku hahaha
Pridruzujem se muzu, moze ta trava kad pojedem neku kravu 😂 volim zeljanicu al sa slaninom sa strane. Haha 🐽
Jooooj honey kako te peglaju bez veze s tim ogtt...bas se iznerviram kad vidim da te gnjave jer sam sve to i ja prosla sa P a BEZ VEZEEEEE😡😡😡😡
Sarita bas mi te zao...em trudna do grla em hodaj okolo naokolo jer su oni glupi
Pandica kiss kiss
Panda ja sam se isto bojala da će mi se jorgan i jastučići deformirati u pranju, ali nisu. Isprva su bili malo čudni, ali dok su se osušili i kad sam ih pošteno protresla, sve se vratilo na svoje mjesto.
Jučer su mi prsti otekli, nekako najviše dosad. Ali su još bili daleko od Katuškinih. Znaju oteć tu i tamo, ali ništa strašno. Ostalo ništa ne otiče, ni noge kad dugo stojim. Burmu sam morala skinuti još davnih dana, sad ju više ne mogu ni staviti.
Jedino što mi se događa u zadnje vrijeme je da mi srce počne baš jako lupati. Mjerila sam tlak kad mi je tako došlo, normalan je, 120/70. Samo otkucaji budu preko 100, prekjučer u jednom trenutku 113. Traje to možda minutu, pa se smiri, iako još neko vrijeme osjećam da mi brže lupa srce, bude na kojih 80ak otkucaja. Ajd da se to događa dok nešto radim, shvatila bi. Većinom je bilo par minuta nakon što sjednem i opustim se. Sve bude ok nakon 10ak minuta.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda normalno je jer i u mene tako, ako nije onda obje nismo normalne 🤪 Stomak napet oce puknut, a mene sve boli iznutra, steze. Nemam ba nista! Ovaj vikend cu da bankrotiram 💸💸💸💸 pare ce odletit 🤣 Isto pitanje se i meni vrti za Katusku hahaha
Pridruzujem se muzu, moze ta trava kad pojedem neku kravu 😂 volim zeljanicu al sa slaninom sa strane. Haha 🐽
Ti kao moj muž, može sve ako ima komad mesa sa strane
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita i meni tako odjednom pocne srce ubrzano lupati i isto nakon minutu dode u normalu, tako da vjerujem da je to normalno 😊
Nocas me probudili neki bolovi, mislim da su bili lazni trudovi, trajalo je kratko...
Ja evo cekam na ctg i pregled pa cemo vidjeti sto kazu, bas sam nestrpljiva 😀
Panda spremna sam sada, napokon 😂😂😂
Evo me curkee...2700g sve dobro...plodne vode dovoljno i to je to🎊🎉🎊🎉🎊🎉❤❤❤❤❤
Sema krevetic je predobar! Gledala sam takve posteljine sa sovicama, ali sam iz nekog razloga odustala od njih. Da mi se to sa otkucajima dogada cesce, otisla bi do doktora, ali s obzirom da se dogodi mozda 1-2 puta dnevno i to ne svaki dan, neda mi se bas provoditi vrijeme po cekaonicama.
Pikica nije meni toliko problem otici, hB ne moram mirovati, ali ima i onih koji moraju mirovati, pa ih secu kao budale jer eto trudnice nisu ni hitne ni ugrozene 😕
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hej cure!
Honey sretno na ogtt, vjerujem da ce biti dobri nalazi i zao mi kaj te muce bez veze!
Panda ja volim travu, zeljanicu jel i ne trebam meso sa strane hahahaha
Sarita, koja debilana! Kuzim da si ljuta! Tak sam ja bila bjesna kad sam dosla na ogtt prvi put a oni mi kazu da se moram naruciti. A ja gladujem od dan ranije! Uzas!
Pikica, veeelika tvoja cura! Bravo! Kad si bila narucena? Nisi dugo cekala! Tko ti je bio na uzvu?
Puse ostalima, sorry ak sam kaj zaboravila. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji