Panda, da, viksa je vikendica hahahaha
Sram me rec koliko dugo nisam peglu u ruku uzela, pa eto svaka ti cast!
Sarita, ja ko i ti, sve procitam, al vise od pol zaboravim komentirat!
Student jesi ti spremna za radjaonu? 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Horny herpesira na kaucu jos uvijek na poslu. Muz mi ukrao auto mijenja gume pa me ostavio na poslu, ubit cu ga. Al nakon sto dodemo doma 😁
Ita ja sam bila uvjerena da ce baka potaknut Rinin izlazak hahaha al ocito ju je strah izac van da ju ne okupa u kamilici kako bi ju moja hahaha neka, bas si nam lijepa, sluzbeno dobivas naziv trudnica koja je prenijela 😂 Student navijam da stvarno bude dan d u cet.! Panda sta su paravani? Proudy futava nasa 😂 😍😘 umrla sam na muzev komentar o porodu u dm-u hahaha

Sarita pridruzujem se tvom kukanju iz istog razloga, i meni danas odvratno vruce i sparno, znaci sva sam vec ljepljiva bljak.

Kod nas je sparno uzasnoooooo
Zavjese kroz koje se ne vidi su paravani haahahh

A otvorim dva prozora na internetu i onda u jednom citam u drugom komentarisem. Nemam takvu memoriju. Ko zlatna ribica sam inace 😋

Honey ja sam takva vec par dana 😂 Gledam danas po gradu, neki hodaju u zimskim jaknama, jedna na tecaju sjedi u majici i kaputu, sa maramom oko vrata... A ja se u kratkoj majici kuham! Jutros navukla najtanju vestu koju sam nasla, tek toliko da imam nesta jer me svakako mm vozio. Na kraju je toliko sparno bilo vani da sam se preznojila u tih 20 m do auta.
I da, dozivjela sam danas da me puste ispred sebe u posti! I to ne jedna osoba, nego dvije! 😲😲 Usla, a ono hrpa ljudi, ali sam vec prije toga prosla 3 puta kraj poste i nije bilo parkinga, pa sam ipak ostala cekati. Prvo me neki tip pusti ispred sebe, a na to se i jedna zena okrene i kaze neka idem i ispred nje. Bila je jos jedna ispred, pogledala me i otrcala do saltera cim se oslobodio 😂 Ne mogu bas toliko pretjerivat, pa ocekivat da me toliko ljudi pusti 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
nisam spremna i ne znam kako da se spremim :D :D
Jednostavno sam takva :D
Danas je bas tezak dan, nogice mi ko buhtlice pa u panici mjerim tlak, al on je uredan.
Proudy- skicnite Sv. I. Zelina i okolicu, nije daleko od Sesveta, a ima predivnih krajolika i vinskih cesta. :)
Mi gledamo potez od Maksimira od Sesveta.

Ja tipkam s mobitela, pa ne mogu duple prozore otvarati...a, inače imam pamćenje kišne gliste.
Mala spava na meni, muče ju grčevi.
Ita, super izgledaš, prekrasna trudnica! Ajd' ti još par dana furaj taj look kad ti dobro stoji.
Budem li dobila jačmenac?
Horny, HERPESIRAŠ?😄
Student, i ja sam na pregled došla u četvrtak i ostala na porodu.
Proudy, ajde, još malo...izdrži.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji