Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina1312
    18. Rujan 2017. 21:31

Ja idem za tjedan dana i onda ću ugazit već u 16 tt, iskreno se nadam da ću saznati spol, i nekako se nadam dečku  👶🏻🤗😇

Ena @
    18. Rujan 2017. 21:46

Nina u 16.tj bi se vec lijepo moglo vidjet.  I ja u 16 idem da pregled i nadam se istom. 😊

url=https://lilypie.com]

mono1111
    18. Rujan 2017. 22:08

Student,
    Tnx !! Da, sad cu imati preglede za redom, pa ce mi lakse biti !
    Ja sam vec pisala o tome i ja sam uvjerena da je decko kod mene ovaj put ! Jednostavno znam ! A da se razumijemo, radje bi curku !
    Ja bi Uggsiceeee ! Bas sam dns pricala s prijateljicom o tome, hahah

• Jaccaa
    18. Rujan 2017. 22:11

Poz cure..
    Svašta sam propustila od zadnjeg javljanja. 
    Prvo Mono bas mi je drago zbog tebe,da je sve ok. 
    I ja sam dogurala do 15tt još malo 16t.mada još na strogom mirovanju i duphastonu. 
    Novim curama želim školske trudnoće. 
    I da vidim ima li još koja mama na forumu da nosi blizance 

ikyri
    18. Rujan 2017. 22:14

Pod aktulanim temama sad lunale traži nekog.

amarenna
    18. Rujan 2017. 23:00

Pozdrav cure vec duze vrijeme vas pratim pa bi vam se voljela pridruziti. Danas smo tocno 13 tjedana :) 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Duškica 🍐
    19. Rujan 2017. 01:02

Pozdrav svima.. U 5.sam tjednu .Saznala sam odmah tri dana nakon izostale menge.Naručena sam tek za dva tjedna na prvi uvz kod svoje ginekologice.. Imam osjećaj da ću do tada izluditi...već dvije godine radimo na bebi...dobili smo uputnicu za potpomognutu i čekajući termin ja zatrudnim prirodnjaka.I sada toliko dugo trebam čekati da bi dobila bilo kakvu informaciju....zanima me dali ste vi tako dugo čekale...

ikyri
    19. Rujan 2017. 06:34

DuškaZatezalo

Pozdrav svima.. U 5.sam tjednu .Saznala sam odmah tri dana nakon izostale menge.Naručena sam tek za dva tjedna na prvi uvz kod svoje ginekologice.. Imam osjećaj da ću do tada izluditi…već dvije godine radimo na bebi…dobili smo uputnicu za potpomognutu i čekajući termin ja zatrudnim prirodnjaka.I sada toliko dugo trebam čekati da bi dobila bilo kakvu informaciju….zanima me dali ste vi tako dugo čekale…

Da normalno je čekat do tako 6 i pol-7 tj. trudnoce
    Ultrazvučno se tada mogu utvrditi otkucaji i lijepo se vidi plod. Svi izludimo  tih prvih 2 tj. Dok nema krvarenja i bolova misli pozitivno i nadaj se da je sve ok.

Bjgirl
    19. Rujan 2017. 08:16

Ena Sassi

Ja sam stvarno ta koja jauce na sve.. osjetljiva u pm.. nazalost..🤔
    Sto se tice spola, od samog pocetka imam filing da je decko. Mda svi u familiji uvjereni da je cura. 🤣
    Nebitno.. kaj god da je, samo da bude zivo i zdravo! 🤗😍❤

Tako i ja što se tiče spola, ja od prvog dana kad sam saznala govorim "on" a moji svi kažu cura. Pogotovo  tata on bi unuku :) 

Bjgirl
    19. Rujan 2017. 08:18

ikyri

Baš čitam kako jesenske bebe vec dolaze … i onda samo još zimske i naš je red… u 13 tj. smo odradile 1/3 trudnoce … Baš gledam na kalendar i mislim se kako mi nakon ljeta uvijek za čas dođe Božić a tada cemo sve imat lijepe trbušćiće.

o da , baš sam razmišljala o to me kako će bit to slatko za Božić :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.