Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    19. Travanj 2018. 08:22

Jutro svima...
    Panda janje je vrh 😂😂😂 
    Ita kada stize Rina?
    Yra cestitke Mili ❤
    Gumbek bas mi je drago da je sve brzo proslo,  joj tome se i ja nadam..da ce biti ekspresno..
    Nina ja sam jos u komadu,sutra pregled i ctg pa cemo vidjeti jel se nesto pokrenulo, uklijestilo me u ledima, jedva hodam..negdje me propuh dobrano propirio i vec 2 dana šepam i jedva desnom nogom idem prema naprijed...popi...it ću od boli.. 😢

Sarita_00
    19. Travanj 2018. 08:25

Panda ja skroz gledam u krevetic iako je jos uvijek prazan 😂 A tek mm... Ne znam dal sam ikad vidjela ili cula da je itko bio uzbudeniji oko djeteta nego je on. Skroz je "kad mi dode moja Lara", stane pred krevetic pa prica kao da je ona unutra, prebacuje ono jaje i da ce ju on nosit iz bolnice. Jucer se probudio i jos nerazbuden pogleda svoje ruke  i izjavi da kak ce on nju drzat takvu malu sa tako velikim rukama, da se boji da ju ne zgnjeci. Mislim da ce ju cuvat ko kap vode na dlanu.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    19. Travanj 2018. 08:27

ProudMomy

Dosla sam samo Pandipozeljet dobro jutro!
    Idem spavat dalje 😂😂😂😂😂

Koji tretman, a nje sada nema. Hrče još, smorili je prozori i rolete. hahaha
    Dobro jutro svima!
    Itaaaaaa.... Good luck!!!
    I Student Good luck!!! Rekli smo da je danas dan D!

Honey
    19. Travanj 2018. 08:35

Uuuuu gadno sam pogriješila, propustila jednu stranicu, nije mi se osvježio preglednik  
    Sorry Panda haha Super ti je ovo janje, i dobra beba hahaha sunce!
    Sarita i moj je takav, sad u zadnje vrijeme kad smo kući stalno mi visi na trbuhu hahaha nemogu ga skinut.
    Sema pusam da čim prije puste leđa.
    Pikica i Proudy, vi za 3 tjedna ulazite u razdoblje koje se zove termin, a onda i ja za vama, OMG!!!!
    Sutra imam OGTT, i neznam zašto se ja prije tog ogtt-a volim pripremat čvarkušama i burgerima. Znači jučer pojela ogroman burger i iza toga dvije kuglice sladoleda. To je bilo do 6, al me svejedno žgaravica uuuubiiilaaaaa cijelu noć nisam spavala, a popila sam jedan onaj reflustat. I više neću ni jedan, odvratan je a ništa mi nije pomogo.  
    Kako ste vi cure danas?

Zrinchy
    19. Travanj 2018. 08:38

Jutro curkeee! 
    I ja sam jutros poranila,ali vec i oprala vesh, sudje i sebe:))
    Hocemo bebe!!!
    Yra cestitke Mili, sad kolko se usrecila drzavljanstvom cemo tek vidjeti hahahaha!
    Pikica i Proudy, slike na sunce! Da nije bilo stavljanja slika svaki tjedan tu na klokanicu, imala bi mozda dvije slike! Zato hvala curke jer ste inzistirale❤
    Sema drzi se, nije lako, pogotovo ovako pred kraj trudnoce jos trpjeti ekstra neugodnosti. Odmaraj!
    Sarita, divno ih je vidjeti tako grube,a tako njezne kad pricaju o nasim bebama😍 nadam se da kakice i plač nece pokvariti previse idilu hahahaha
    Puseee

[/url

Zrinchy
    19. Travanj 2018. 08:39

Panda ljubomorna sam na janje💖😍
    Jel sarme ostalo?:)

[/url

Sarita_00
    19. Travanj 2018. 08:54

Honey imam dojam da moj nekad vise prica sa stomakom nego samnom 😂
    Zrinchy mislim da ce onda i kakica past u zaborav koliko god sad negodovali na samu pomisao mijenjnja pelena 😂
    Sema ukljestena leda su koma i bez trudnoce 😕 Nadam se da ce te sto prije proci 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    19. Travanj 2018. 09:47

Hvala curke...imam toliko posla jer sam si sve ostavljala za kraj a sad jos i ovo..uzas...
    Sarita i ti si jos malo u terminu 😍

Sarita_00
    19. Travanj 2018. 10:09

sema

Hvala curke…imam toliko posla jer sam si sve ostavljala za kraj a sad jos i ovo..uzas…
    Sarita i ti si jos malo u terminu 😍

Je, je, jos malo 😍 Sad sam vec nestrpljiva 😁

Dobila sam strije, doslovno preko noci 😔 Bila je tu i tamo koja sa strane, a sad mi je ispod pupka poprilicno popucalo. Nije da me sad to nesto opterecuje previse, samo mi je malo zao jer dosad nije bilo nista. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    19. Travanj 2018. 10:34

Ja ih za sada jos nemam, nadam se da ih necu dobit u ovih 13 dana (tako pise na sticeru) 😂 jos uvijek se mackam s baby uljem i nekom kremom..
    I ja sam sada vec nestrpljiva ali nek priceka jos tjedan dana da sredim stan 😂😂😂 kad bi to moglo ici tako kako si mi zamislimo bilo bi super hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.