Tablete su Cerazzete i veoma su trazene. Cesto nestanu i ovdje.
Evo ovdje kako i na sta djeluju. Dobili smo taj papir na nekom pregledu.
Sarma jbg ostalo kupusa hahahaha
Nakon sto sam tu napisala sam ih malo guglala, pa sam nasla i nase stranice koje pisu o njima. Koliko sam procitala, moguca su neredovita krvarenja i treba ih bas uzimati svaki dan u isto vrijeme, ne pravi se nikakva pauza, tj. nema placeba. Budem ja jos o tome popricala sa svojom gin kad dode vrijeme za to.
Spava mi se uzasno i mislim da cu zaspati na sjedecki. A znam da ako imalo budem spavala opet necu spavat po noci.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hahahahahaha
Pise da se uzme jedna dnevno, s receptom besplatne. Pouzdanost iznad 99%.
Znaci dobre za sve hahaha. Menstruacije manje bole, manje krvaris, smanjene izvanmatericnih trudnoca, ljepsa koza, sprecavanje upala pice. Smiju se koristiti kod visokog tlaka, migrena, secera, u toku dojenja. Ne sadrze estrogen. Ma hejjjjj hhahaha nema sta nema. Moraju se svakodnevno uzimati i ne smije se preskakati.
O nuspojavama necemo 😝
I ne smiju ih uzimati osobe koje imaju vensku trombozu i aktivnu bolest jetre sta god to znacilo.
Svaka cast Panda! 👏
Meni se cini da ce moji prozori ostat neoprani. Mozda kad prestane ova pelud letit. Sve je zuto! Ljudi hodaju okolo sa zutim flekama po odjeci 😂 Auti su prljavi od one kise, a nikom se neda prat ih jer ce u tren oka opet pozutit...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nina aj ako se sta sjetim javim ti. Za godisnjicu. Ja sam neromanticna dusa. Bas ono ...grozna Bgm tako da moje ideje...bolje da ne slusas hahahahah.
Minja ja sam dobro. Iskreno primjecujem samo to da se umaram. Kao sto kaze Sarita imala sam osjecaj da cu zaspati dok stojim hahahaha
Litta terminuso ctg ni ne znam tacno kako to izgleda hhahaha
Ej kad smo bili u porodjajnoj sobi nam je pokazala neki ctg koji ti stavi na trbuh i mozes hodati s njim do 20m. Nije spojen zicama. Aliiii imaju samo dva takva. Ko prije stigne hhahahaah to mi se cini ok jer je rekla da nisi prikovan za krevet.
Evo moja stuca. Previse sam Radenske popila hahahahahahhaahha
Panda ili se naglo okreces ili je od mjehurica, kako god smanji malo 😂😂😂😂😂
A mogu se kupiti bez recepta te tablete ili?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pise samo na recept. Proudy 🤨
Sta Maks mudruje 😀 sigurno ima neke nove izjave hahahaha
Pise samo na recept. Proudy 🤨
Sta Maks mudruje 😀 sigurno ima neke nove izjave hahahaha
Ma mislit cu o tome kroz koji mjesec, znam da jos neko vrijeme i nakon kaj rodim nis od akcije 😂😂😂
A Maks? On ti uvijek mudruje hahahaha
Danas je zicao tatu da mu sobu pospremi i veli on tati: ma trazio bi ja mamu da mi pospremi al znas da se ona ne smije saginjat i pospremat 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy sin ti je duša, dobro bi došo koji put 😁
Pikica i Litta hvala vam lijepe moje 😘💋
Panda to mi nesto sumnjivo hahaha salim se. Ma pila sam ja kontracepciju vise od 10g, meni je super legla, pila sam diane 35, nikakve nuspojave hb nisam imala. Radila sam one pauze od 7 dana da ipak odradim mengu. Al neznam da li njih smijem dok dojim, to stvarno moram vidjeti sa ginekologom. E stvarno se imas cemu divit, bravo.
Honey Diane ne smijes dok dojis, ja sam ih pila prije pa sam pitala za njih i ne idu s dojenjem.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji