Hvalaaa cureee❤❤❤
Bas sam smirenija, super da sam otisla na uzv jer bi samu sebe ubijala da nisam !!!
Dobrodosle nove cure!
Evo, meni je sjela naknada...mislim da bi ti trebala dns sjesti, ja nisam ZABA pa mi je sjela...samo mozda kasnije bude !
Elvira,
Mislim da jesi osjetila bebu 😍😍😍, netko stvarno vec ranije osjeti !!! Moja prijateljica je sigurna da je vec oko 12 tt.osjetila !
Ikyri, ti sad uzivas na komplikacijama, jel tako??!! Pa super !!
Ja vise nemam neke izrazene simptome, mucnine vise nemam, ali se ne brinem...
Dns me uzasno glava boli, ali mislim da mi.je to od leca koje sam stavila jako rano ujutro kad sam isla na uzv, a i pred kraj su mi roka pa zato....
Pozzzzz cureeeeeee !!!!
Hvalaaa cureee❤❤❤
Bas sam smirenija, super da sam otisla na uzv jer bi samu sebe ubijala da nisam !!!
Dobrodosle nove cure!
Evo, meni je sjela naknada…mislim da bi ti trebala dns sjesti, ja nisam ZABA pa mi je sjela…samo mozda kasnije bude !
Elvira,
Mislim da jesi osjetila bebu 😍😍😍, netko stvarno vec ranije osjeti !!! Moja prijateljica je sigurna da je vec oko 12 tt.osjetila !
Ikyri, ti sad uzivas na komplikacijama, jel tako??!! Pa super !!
Ja vise nemam neke izrazene simptome, mucnine vise nemam, ali se ne brinem…
Dns me uzasno glava boli, ali mislim da mi.je to od leca koje sam stavila jako rano ujutro kad sam isla na uzv, a i pred kraj su mi roka pa zato….
Pozzzzz cureeeeeee !!!!
Ne mogu ja radit. Mene mala budi i dalje po 5x po noci... još trudna i još da mi mala.ide u jaslice.... pa bolesti svako malo... Ma nek se nose. Naradit cu se u životu.
meni kao da živac cijelo vrijeme radi :D hahaha i ful osjetim srce u trbuhu..dragi danas slušao i počeo se smijati jer kaže da ne može skužiti da li je moje srce ahahah
Mono ja sam uvjerena da je beba mada mi nitko ne vjeruje..kao da je prerano..
Ikyri samo uzivaj sada dok mozes :)
Ana tako je i meni prije bilo u ranijim tjednima..ali ovo sada je drugacije..bas kao leptirici
Ana i Ena da li ste bile na kombiniranom probiru. Da li vam je netko pokušao pogoditi spol bebe na ultrazvuku s 12-13tj.?
Ana i Ena da li ste bile na kombiniranom probiru. Da li vam je netko pokušao pogoditi spol bebe na ultrazvuku s 12-13tj.?
Na pregledu se ginekologica i ni bas nesto trudila spol niti pogledat. Sve to bilo skolski, mjerenje i sl. Ja sam je pitala, dal se mozda vidi, medutim rekla je da je rano.. mozda drugi put. ( 6.10) 🤔
Mene pregled boli. Uzasno sam osjetljiva dolje. A najavila mi papa test radit iduci put. Kako kod vas?
url=https://lilypie.com]
Ja sam rodila prije 19mj. i imala kiretažu prije 17mj. pa me ništa ne smeta. U prvoj trudnoci sam jaukala na sve. Meni ce papa test radit u 12mj. jer ce tada bit 1 god. od zadnjeg.
Moja tvrdi da je dečko i ja tako jako hocu dečka da se ne usudim vjerovat jer cu se jako razocarat ako ispadne da je cura. Imamo.par teorija o.spolu desetak stranica nazad s ultrazvucnim sličicama i sl.
Ja sam stvarno ta koja jauce na sve.. osjetljiva u pm.. nazalost..🤔
Sto se tice spola, od samog pocetka imam filing da je decko. Mda svi u familiji uvjereni da je cura. 🤣
Nebitno.. kaj god da je, samo da bude zivo i zdravo! 🤗😍❤
url=https://lilypie.com]
POzdrav cure..mi smo u 17 tjednu.
Kakvim simptoma imate?mene sad već neko vrijeme žiga u trbuhu i počelo me boljeti dolje kao da se širi..mislim da sam čak osjetila bebicu ali je to bilo sve nekako na brzinu pa nisam sigurna.
A oprištavila se ko da sam u pubertetu, mali sitni bijeli prištići po prsima i licu užaš :(
Ja imam inace ten za pozeljeti, sad imam vise pristica nego u pubertetu :D
Curee,
Evo mee ! Sorry, bila sam kasnije kod prijateljice, pa sam rucak kuhala, bas sam gladna bila !
Sve je ok !!! Sve odgovara velicini tocno 10 + 6, i srce kuca !
Odmah sam vidjela srce ovaj put i plod se mice, morala sam posebno pitati pa mi je pokazala !!!!
Znaci sve je ok, i pokusati cu se bar par dana malo smiriti sad !!
Za 9 dana idem opet, na uzv na mjerenje, a onda ponovno za 6 dana od tada idem privatno za svaki slucaj !
Tad cu vec biti 13 tt i vjerujem da ce mi.lakse biti..
No, dobila sam jucer, prekjucer neki cudan iscjedak :/, ima i neki miris cudan, makar je to pomijesano sa Utrogestanima pa mi je tesko raspoznati…i onda sam pitala dns, pa je rekla da nece jos raditi briseve ali da si kupim Canesten….pa da ne placam bzvz kremu i vaginalete onak 90 kn !!!, poslala sam mail socijalnom, to sve napisala pa je ipak rekao da sutra dodjem na pregled ! Mozda mi bude i briseve uzeo, super, pa necu morati se brinuti i placati privatno !
Sumnjam da ce mi uzv raditi…ali me strah tog iscjedka, do sad mi to nije bilo…a ne treba mi da si neku bakteriju poberem…
Bas mi je drago. Samo smireno dan po dan. a i sad ces imati par pregleda jedan za drugim, taman da se uljuljas u sigurnost :)
Sortiraj odgovore
Najstariji