Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    18. Rujan 2017. 20:17

Ena Sassi

Ja sam stvarno ta koja jauce na sve.. osjetljiva u pm.. nazalost..🤔
    Sto se tice spola, od samog pocetka imam filing da je decko. Mda svi u familiji uvjereni da je cura. 🤣
    Nebitno.. kaj god da je, samo da bude zivo i zdravo! 🤗😍❤

Tako svi kod mene uvjereni da ce biti musko a ja od pocetka imam osjecaj da je curica..sanjam dan kad cu saznati..nadam se za dva tjedna na triple testu

• Ivancica09
    18. Rujan 2017. 20:30

Ja cu na kombinirani u 13 tt i rekla je da cemo mozda uspjeti vidjeti spol.. makar jedva cekam da obavim taj kombinirani da vidim dal je taj pregled ok..

ikyri
    18. Rujan 2017. 20:37

Baš čitam kako jesenske bebe vec dolaze ... i onda samo još zimske i naš je red... u 13 tj. smo odradile 1/3 trudnoce ... Baš gledam na kalendar i mislim se kako mi nakon ljeta uvijek za čas dođe Božić a tada cemo sve imat lijepe trbušćiće. 

• Elviramagistic
    18. Rujan 2017. 20:42

Obožavam Božić😍😍najdraži blagdan u godini i najdraže vrijeme u godini..bas se veselim sta cemo onda imati buse velike 

ikyri
    18. Rujan 2017. 20:48

Ja namjeravam uložit u neke UGG-sice udobne, mekane i široke. 

Ena @
    18. Rujan 2017. 20:53

Jooj.. a moj trbuh vec sad bas velik.. od samog pocetka vec iskocio.. 😊 a da ne pricam o sisama .. hehe ogromne su, tvrde i bole, a bradavice osjetljivee.. 😐

url=https://lilypie.com]

• Luna26
    18. Rujan 2017. 20:56

Ena Sasi tako je i meni, imam osjecaj da mi je trbuh vec iskocio ( iako je stvarno preeerano), a grudi jako bolne i tvrde kao da treniram 😉

Ena @
    18. Rujan 2017. 20:57

Elviramagistic

Ena Sassi

Sto se tice spola, od samog pocetka imam filing da je decko. Mda svi u familiji uvjereni da je cura. 🤣

Tako svi kod mene uvjereni da ce biti musko a ja od pocetka imam osjecaj da je curica..sanjam dan kad cu saznati..nadam se za dva tjedna na triple testu

Ja sam decka cak i sanjala.. bio je obucen ko da smo ga na ulici nasli.. potrgane odjece i zamazan.. onda sam ga isla tusirat i shvatila da ga nemam u sta obuci, nemam ni pelena.. 🤣 uzas..  
    Ugl. Dok sam se probudila odmah rekla M da trebamo pocet kupovat stvari za bebu. 😉 
    P.s. jos nismo. 

url=https://lilypie.com]

• Luna26
    18. Rujan 2017. 20:57

Ikyri dobra ideja za ugg-ice, bas su nedavno izbacili preslatke nove modele.

• Elviramagistic
    18. Rujan 2017. 21:16

Ena Sassi

Elviramagistic

Ena Sassi

Ja sam decka cak i sanjala.. bio je obucen ko da smo ga na ulici nasli.. potrgane odjece i zamazan.. onda sam ga isla tusirat i shvatila da ga nemam u sta obuci, nemam ni pelena.. 🤣 uzas..
    Ugl. Dok sam se probudila odmah rekla M da trebamo pocet kupovat stvari za bebu. 😉
    P.s. jos nismo.

Ena i ja sam sanjala curicu i to vise puta :)) ja sam rekla da onaj dan kada saznam spol cu kupiti barem jedan body..
    Ikyri super ideja..predobra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.