Ja sam stvarno ta koja jauce na sve.. osjetljiva u pm.. nazalost..🤔
Sto se tice spola, od samog pocetka imam filing da je decko. Mda svi u familiji uvjereni da je cura. 🤣
Nebitno.. kaj god da je, samo da bude zivo i zdravo! 🤗😍❤
Tako svi kod mene uvjereni da ce biti musko a ja od pocetka imam osjecaj da je curica..sanjam dan kad cu saznati..nadam se za dva tjedna na triple testu
Ja cu na kombinirani u 13 tt i rekla je da cemo mozda uspjeti vidjeti spol.. makar jedva cekam da obavim taj kombinirani da vidim dal je taj pregled ok..
Baš čitam kako jesenske bebe vec dolaze ... i onda samo još zimske i naš je red... u 13 tj. smo odradile 1/3 trudnoce ... Baš gledam na kalendar i mislim se kako mi nakon ljeta uvijek za čas dođe Božić a tada cemo sve imat lijepe trbušćiće.
Obožavam Božić😍😍najdraži blagdan u godini i najdraže vrijeme u godini..bas se veselim sta cemo onda imati buse velike
Jooj.. a moj trbuh vec sad bas velik.. od samog pocetka vec iskocio.. 😊 a da ne pricam o sisama .. hehe ogromne su, tvrde i bole, a bradavice osjetljivee.. 😐
url=https://lilypie.com]
Ena Sasi tako je i meni, imam osjecaj da mi je trbuh vec iskocio ( iako je stvarno preeerano), a grudi jako bolne i tvrde kao da treniram 😉
Sto se tice spola, od samog pocetka imam filing da je decko. Mda svi u familiji uvjereni da je cura. 🤣
Tako svi kod mene uvjereni da ce biti musko a ja od pocetka imam osjecaj da je curica..sanjam dan kad cu saznati..nadam se za dva tjedna na triple testu
Ja sam decka cak i sanjala.. bio je obucen ko da smo ga na ulici nasli.. potrgane odjece i zamazan.. onda sam ga isla tusirat i shvatila da ga nemam u sta obuci, nemam ni pelena.. 🤣 uzas..
Ugl. Dok sam se probudila odmah rekla M da trebamo pocet kupovat stvari za bebu. 😉
P.s. jos nismo.
url=https://lilypie.com]
Ikyri dobra ideja za ugg-ice, bas su nedavno izbacili preslatke nove modele.
Ja sam decka cak i sanjala.. bio je obucen ko da smo ga na ulici nasli.. potrgane odjece i zamazan.. onda sam ga isla tusirat i shvatila da ga nemam u sta obuci, nemam ni pelena.. 🤣 uzas..
Ugl. Dok sam se probudila odmah rekla M da trebamo pocet kupovat stvari za bebu. 😉
P.s. jos nismo.
Ena i ja sam sanjala curicu i to vise puta :)) ja sam rekla da onaj dan kada saznam spol cu kupiti barem jedan body..
Ikyri super ideja..predobra
Sortiraj odgovore
Najstariji