Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • frckava28
    14. Travanj 2018. 09:26

Pozdrav cure. Već dugo Vas pratim a nikako da se javim. Uvijek nešto i nikad dovoljno vremena, stalno u pokretu. Meni je termin 5.6 :).

• vokak
    14. Travanj 2018. 09:44

Dobro jutro svima!
    Gumbek izmedju nogu stavim ali ne pomaze.jastuk da se razumijemoprobat cu s dodatnim iza ledja.valjda ce pomoc.

Jel ima koja detaljnija tablica ili kalkulator po kojem se  gledaju mjere fetusa bpd ac fl.zbunjuje me onaj dio gdje treba ubaciti tjedan.jer npr nije ista stvar da li je mjereno u npr 31+0 ili 31+6 to je skoro tjedan razlike sta ne? Koji se onda  tjedan tu stavlja?

14. Travanj 2018. 09:50

Pozdrav svima
    Nova sam na ovoj temi.... trenutno sam u 35+2 tj trudnoce.... zanimaju me mjere ako netko isto u tom tjedno cisto radi usporedbe....
    Hvala 

Zrinchy
    14. Travanj 2018. 09:53

Jutro curkeee!
    Ja isto budna od 7, poslala dragog na paraglajding, skuhala kavicu, mazila se s Mirelicom:

Mom dragom se jos ne zuri sa beba izadje van, al da budemo iskrebi, ni meni:)) jos imam hrpu za napravit i pripremit!!
    Jucer smo zadnji dana tecaja bili u rodilistu. Taman jedna mama rodila, jedna se spremala. Prosetali kraj soba, cule se bebe kako kmeche, opet me hormobi oprali i rasplakala sam se🤣 veli dragi da dal ga uvijek moram sramotit hahahahaha
    Puse svimaa

[/url

14. Travanj 2018. 11:09

Bok zenske!
    Nove cure dobro dosle! Gdje ste do sad? 😉
    Ja evo standardno,  lezeci,  moji decki u parku.
    Muzek mi nesti dobar od jutra,  isao zamijenitu gume,  obavio plac,  donio nam burek za dorucak,  kupio orade i krumpira za rucak,  sredio sudje,  jedan ves stavio susit,  drugi prat! Ja samo ne znam kaj treba,  sigurno ide na neku cugu veceras,  a da ja jos ne znam 😂😂😂😂
    Ja gledam kako bih sada 100 stvari napravila dok ih nema,  a nis ne smijem.
    Vokak,  ja tu sebi slozim da sam na,  ajmo reci nekom lijevom poluboku,  tako mi je najzgidnije. Probat cu objasnit,  znaci zdjelica je okrenuta na lijevi bok skupa s nogama,  znaci taj donji dio tijela,  a ramena,  glava su mi u polozaju kao da lezim na ledjima,  iza guzice i donjeg dijela ledja si podbacim dva jastucica da ostanu na tom lijevom boku. Tak mi je najudobnije. Ma da i tak pocne boljet,  neminovno je.
    Nadam se da uzivate u danu i bebe u terminu molim da se upute prema izlazu,  pa prekrasan je dan 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Ina30
    14. Travanj 2018. 11:24

bebica123

Book cure, ja se javljam opet.. ne tako cesto… danas mi je termin, bila na sv duhu i mislila sam ostavit ce me jer me leđa konstantno bole i zadnji put kad sam bila u utorak sam bila otvorena 2 prsta, nadala sam se da ce me ostaviti danas da se rjesim toga jer mi je sad postalo jako tesko… bol u leđima kao da ce me ukljestit svaki tren, a danas imam pritisak na guzu kak da moram na wc kakati i kao da necu niti stic do wca kakav pritisak i dodem na wc i nista… pritisak veliki i na mjehur, ponekad me zna zaserafit kao da cu dobiti mengu… poroda se uzasno bojim i ne znam sta cu kad taj dan dode…. 😢😢😢 a opet jedva cekam upoznati svojeg princa 💙💙

Zelim vam svima sretan i bezbolan porod 😘😘😘

Ja ću isto rodit na Sv.Duhu reci mi tko je po rasporedu ponedjeljkom u trudničkoj. Jer sam do sad išla kod dr.Ujevića ali sad mi prošo termin i sad će biti vozanja svaki drugi dan :)

• sema
    14. Travanj 2018. 12:03

Nina ti si bila spomenula da u SB-u ne daju epiduralnu. Poznanica rodila prije koji dan i primila je, moras traziti i raspitag se kad budes isla na ctg jer ocito to ne spominju.
    Panda jesi ti bila rekla da je na nekom tecaju hrpa trudnica odustala od epiduralne? Zasto???
    Jucer mi bila sestricna koja studira medicinu i kaze da ona to nikad nebi uzela, kaze zar me nije strah biti 1cm od paralize....sada nisam pametna vise

panda102
    14. Travanj 2018. 13:32

Evo i nas. Bile smo u sopingu. Jupol, mackoder, trake hahaaha i slicno. Bas ono zenski. Sad idemo na rostilj. Ja na +6,5kg. Ok po meni. Stomak jest velik ali samo to je veliko. Cekam muza. Joj nasla sam tepih u jysku ako koga zanima. Dodje 20€. Ali se nisam mogla odluciti zeleni ili rozi. Stavit cu sliku sivog. Od prijateljice. 
    Sarita pusa za zebe i Laru. Pusa za Mirelu. Evo bas vabim jednu macku da se popne na balkon. 
    Znaci kad si trudan samo ti unose u auto hahahaha cool. 
    Pusa za ostale nemam kaf sve komentarisat. Pisem poslije i saljem slike s rostilja da vam vratim za prosli vikend. 

panda102
    14. Travanj 2018. 13:33

Sema mislim da je zrinchy rekla da su odustali. Ja sam se potpisala. Jbg hahaahah sta bude bice 🤭

panda102
    14. Travanj 2018. 13:33

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.