Drage curke, evo mene, mala struca spava pa da se javim malo.. nisam stigla citat zadnje strane, hvala svima na cestitkama.
Ne zelim plasit one koje to ceka, ali cure epiduralnu obavezno uzmite. Ja sam dosla sa 7 prstiju otvorena i nisu mi mogli dat, jos sam drip dobila, znaci takva bol da to ne mogu ni zamislit vise. U par trenutaka sam mislila da sam gotova. Sam porod je bolan ali on ne traje dugo i svjestan si da moras sad potiskat najvise sto mozes. Rezali su me dosta, boli me jako sad dolje ali ajde proci ce. Kazu da imam prejake misice dolje🤣
Muz je bio samnom i to mi je jakooooo znacilo, znaci samo psihicki i to sto me drzi za ruku. Rekao mi je da mi se divi kako sam izdrzala to. Jedino je dobro sto sam u bolnicu dosla u 1 a rodila u 4:20.
Nolica je divna, svima je tu preslatka, jako je mala sad ima 2450g. Sutra me mozda puste doma , ovisi koliko ce izgubit na kilazi.
Btw frendica rodila isti dan, skupa smo u bolnici, ona je kuma mojoj maloj.. nevjerojatno
Ja tih tetrica sada trošim hrpetinu. Dvije sam stavila u kolica, pa jednu pod glavu ako ga stavljam na kauc, pa ga pokrijem malo dok ga presvlacim ako place, a tu naravno zna popisati
I onda jos dok beba jede na jednu cicku na drugu curi mlijeko, i to iz jedne mi bas puno zna ici, tako da si isti drzim tetru. Imam onih blazinica za grudi, ali one su mj sad grube za osjetljive i ranjene bradavice, a i ne zelim da mi budu na mokrom
Ugl, kroz dan skupim valjda pol masine 😏
Srecom pa imam nesto preko 30 bijelih. Sarene buden samo za sminku za u kolica.
Ja sam davno zapisala kad je još Kaktus napisala da nam treba bar 20-30kom samo bijelih, i još jedno 10kom šarenih. Ne sumnjam da ih trošiš ko wc papir! A još me zanima preporuka za grudnjake za dojenje? obični pamučni?
Ja ih imam 40ak sve zajedno, pola sarenih pola bijelih. Ali imam i jedno 50ak oni manjih kao krpica, to mi je super, da ne userem tetru bas za sve.
Grudnjake sam ja kupovala u yamamayu, skroz pamucni, ali nije mi bio praktican. Onda sam presla na h&move puno su i ljepsi, malo deblji i meni su bili super, i sad sam njihove uzela.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage curke, evo mene, mala struca spava pa da se javim malo.. nisam stigla citat zadnje strane, hvala svima na cestitkama.
Ne zelim plasit one koje to ceka, ali cure epiduralnu obavezno uzmite. Ja sam dosla sa 7 prstiju otvorena i nisu mi mogli dat, jos sam drip dobila, znaci takva bol da to ne mogu ni zamislit vise. U par trenutaka sam mislila da sam gotova. Sam porod je bolan ali on ne traje dugo i svjestan si da moras sad potiskat najvise sto mozes. Rezali su me dosta, boli me jako sad dolje ali ajde proci ce. Kazu da imam prejake misice dolje🤣
Muz je bio samnom i to mi je jakooooo znacilo, znaci samo psihicki i to sto me drzi za ruku. Rekao mi je da mi se divi kako sam izdrzala to. Jedino je dobro sto sam u bolnicu dosla u 1 a rodila u 4:20.
Nolica je divna, svima je tu preslatka, jako je mala sad ima 2450g. Sutra me mozda puste doma , ovisi koliko ce izgubit na kilazi.
Btw frendica rodila isti dan, skupa smo u bolnici, ona je kuma mojoj maloj.. nevjerojatno
Draga, vjerujem ti da te boljelo, znam kako je. I znam da te i sada boli, ali proci ce. 😘😘😘
Nolica je preslatka! Odmarajte i bit ce vam sve lakse kad dodjete doma 😘😘😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sema pa mi smo sad u terminu 😆,cestitam 😀😊.
….a ja jos nisam ni torbu spakirala za rodiliste….😱,mislim da cu danas 😂😂😂😂😉
Daa, ja ju jucer spakirala, NAPOKON, danas cu oprati robicu za izlazak iz bolnice..bit ce pravi mali frajer.. Ja jos toga nisam ni svjesna 😦
Nina jesi li se raspitivala za operaciju vena? Ili ono sto ima neko punjenje pjenom?
Bome si se stvarno ekspresno otvorila i rodila, a to da je bilo jako bolno to ti vjerujem. Steta da si epiduralnu propustila, barem malo da ti olaksa.
I mene su rezali prvi put iz istog razloga, doktor koji me sivao je valjda 3 puta komentirao da tako cvrste misice ne pamti, da me nisu zarezali da bi ocajno popucala.
Evo, sve je iza tebe, i epiziotomija ce te prestat zezat za koji dan, i sad se samo mazi sa svojom mrvicom Nolom 💕
Honeyjel bar dobra torta bila? 😊 Mene isto samo zatvori u kuhinju kad sam nervozna ili ljuta i sve zaboravim.
Očito je ovo bila noć za nespavanje za većinu…
A neznam još nisam ju dala rezat jučer, mužu za kaznu hahaha Najbolji destress!!! E Zrinchy ja skuham al nedam jest dok se ne iskupi hahahaha
Probat ćemo danas pa javim.Po kojem receptu ti radiš? Ja sam od one Anke sa coolinarke, s ti da sam ja to malo još po svom jer ništa ne radim 100% po receptu, stvarno samo rijetke kolače. Čudi me da to prije nisam napravila, bože što je jednostavno!
Nemam vise pojma po kojem sam radila, neki s coolinarke je bio. Ali isto tako moram promijenit svaki recept. Uvijek napravim neke izmjene, pa onda zapisem sa svojim izmjenama i onda tako radim. I isto sam u cudu da ju nisam prije pravila. Ono najbitnije u cijeloj prici oko mileramke je da je mm rekao da mu se bas svida, a on je inace jako tezak za bilo kakve kolace koji nisu cokoladni 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Katuška napokon! Još jednom čestitam, meni ćeš poslati Nolu na insta da vidim ako nećeš tu stavljati Koliko je duga, da napišem u popis, evo cijelo vrijeme čekam da se javiš. Divno za frendicu, sva sam se naježila, imate sad jedna drugu tamo, kuma tu od prvog dana
Miškica malena! Ma vjerujem da te bolilo, i ovo što su te rezali al proći će i to sve. Jel papa Nola?
Meni danas došla teta pospremiti, baš sam happy, prvi slobodan vikend nakon dužeg vremena! Odmah smo se dogovorili muž i ja na velesajam na autoshow. hehe
Proudy divna i rasčupana, sexoća 4ever i gotovo Ja sam probala taj u Yammayu i očaj mi je, nikak mi ne stoji, sve nešto negdje zateže a negdje nabori jer ima previše lufta. A činio mi se super jer je bio baš skroz pamučni lagani. Budem pogledala onda u HM.A u Kauflandu na žalost nije bilo ovih topića što imaš ti, bio neki drugi pamučni sa širim naramenicama pa sam uzela dva, isto mi se čini super pa ćemo vidjeti.
Sarita onda je to sigurno isti recept! Baš me zanima, mm isto priznaje većinom samo čokoladne i tiramisu.
Katuška napokon! Još jednom čestitam, meni ćeš poslati Nolu na insta da vidim ako nećeš tu stavljatiKoliko je duga, da napišem u popis, evo cijelo vrijeme čekam dase javiš.Divno za frendicu, sva sam se naježila, imate sad jedna drugu tamo, kuma tu od prvog dana
Miškica malena! Ma vjerujem da te bolilo, i ovo što su te rezali al proći će i to sve.Jel papa Nola?
Meni danas došla teta pospremiti, baš sam happy, prvi slobodan vikend nakon dužeg vremena! Odmah smo se dogovorili muž i ja na velesajam na autoshow. hehe
Proudy divna i rasčupana, sexoća 4ever i gotovoJa sam probala taj u Yammayu i očaj mi je, nikak mi ne stoji, sve nešto negdje zateže a negdje nabori jer ima previše lufta. A činio mi se super jer je bio baš skroz pamučni lagani. Budem pogledala onda u HM.A u Kauflandu na žalost nije bilo ovih topića što imaš ti, bio neki drugi pamučni sa širim naramenicama pa sam uzela dva, isto mi se čini super pa ćemo vidjeti.
Sarita onda je to sigurno isti recept! Baš me zanima, mm isto priznaje većinom samo čokoladne i tiramisu.
Kod tog yamamayevog je najveci problem na kraju to da ti naramenica pobjegne kad ju otkvacis i onda ju moras lovit jer se na nicem ne drzi.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji