Katuška uzmi jednu torbu s hranom ahahha čuj prilagođena hrana hahaa Bože sačuvaj

Prilagođena hrana a dobiješ samo manje! Svašta! Slažem se sa Pandom, uzmi ti Kate torbu sa hranom
Ita super, samo laganini, čeka Rina valjda baku hahaha omg
kad god došla dobrodošla samo nek bude sve ok. A bit će velika curka da ! Panda jel ti imaš sutra pregled? Jel će biti previše ako popijem dva twinlabova magnezija i elebaby? U jednom twinlabovom mg ima 375mg a u elebaby ima oko 57mg magnezija. Jel to još ok ili previše?

Hahaha odmah cu smrsavit 15 kila od njihove hrane🤣
Ita ti ko moja frendica, njima se ne zuri🤣

Honey eto vidis :) ugl Grgic ti je utorkom u trudnickoj, a ponedjeljkom na ultrazvuku. Tako da tamo znas i mozes zicat da hoces njeg

Prilagođena hrana a dobiješ samo manje! Svašta! Slažem se sa Pandom, uzmi ti Kate torbu sa hranomIta super, samo laganini, čeka Rina valjda baku hahaha
omg
kad god došla dobrodošla samo nek bude sve ok. A bit će velika curka da ! Panda jel ti imaš sutra pregled? Jel će biti previše ako popijem dva twinlabova magnezija i elebaby? U jednom twinlabovom mg ima 375mg a u elebaby ima oko 57mg magnezija. Jel to još ok ili previše?
Mislim da jedino proljev mozes dobit od tolikog Mg, pa se drzi kuce popodne haha
Sad kad ste spomenile Mg... Jucer na tecaju je tema bila prehrana i nuspojave u trudnoci. Izmedu ostalog smo dosli do grceva u misicima i da je Mg dobar za to. Od nas 9, nas 3 redovito uzimamo Mg, a ostale su blijedo gledale da nikad cule za to. Zapravo, za vecinu stvari koje su spomenuli tamo je malo koja od njih cula. Ok, za dvije ovo nije prva trudnoca, tako da su one prosle neke stvari pa znaju, jedna je isto dosta pripremljena, a ostale mi djeluju bas pogubljeno.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nece ti nista bit Honey, ja pod normalno 2 kapsule od twinlaba pijem dnevno.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sad kad ste spomenile Mg… Jucer na tecaju je tema bila prehrana i nuspojave u trudnoci. Izmedu ostalog smo dosli do grceva u misicima i da je Mg dobar za to. Od nas 9, nas 3 redovito uzimamo Mg, a ostale su blijedo gledale da nikad cule za to. Zapravo, za vecinu stvari koje su spomenuli tamo je malo koja od njih cula. Ok, za dvije ovo nije prva trudnoca, tako da su one prosle neke stvari pa znaju, jedna je isto dosta pripremljena, a ostale mi djeluju bas pogubljeno.
Ja sam prosli tjedan u trudnickoj slusala razgovor tri trudnice PRED POROD, koliko sam skuzula dvije se znaju od prije, a s trecom su usle u razgovor tamo.
Mislila sam si jbt ove ko da su od jucer trudne, a bome su i osnove biologije preskocile.
Ugl po njihovom ako mlijek do njihovih tjedana nije krenulo curit, nikad nece ni moc dojit, sve su vec kupile flasice i hranu.
I da moras dobit drip da bi rodio 😥
I tako, svasta je jos bilo na repertoaru
Sad kad ste spomenile Mg… Jucer na tecaju je tema bila prehrana i nuspojave u trudnoci. Izmedu ostalog smo dosli do grceva u misicima i da je Mg dobar za to. Od nas 9, nas 3 redovito uzimamo Mg, a ostale su blijedo gledale da nikad cule za to. Zapravo, za vecinu stvari koje su spomenuli tamo je malo koja od njih cula. Ok, za dvije ovo nije prva trudnoca, tako da su one prosle neke stvari pa znaju, jedna je isto dosta pripremljena, a ostale mi djeluju bas pogubljeno.
Ja sam prosli tjedan u trudnickoj slusala razgovor tri trudnice PRED POROD, koliko sam skuzula dvije se znaju od prije, a s trecom su usle u razgovor tamo.
Mislila sam si jbt ove ko da su od jucer trudne, a bome su i osnove biologije preskocile.
Ugl po njihovom ako mlijek do njihovih tjedana nije krenulo curit, nikad nece ni moc dojit, sve su vec kupile flasice i hranu.
I da moras dobit drip da bi rodio 😥
I tako, svasta je jos bilo na repertoaru
😂😂😂😂😂😂
Nikad nece moc dojit 😂😂😂😂😂
Ne znam kak sam onda dojila prvog, al lijepo da sad znam da necu moci 😂😂😂
I tko je jos bez dripa rodio? 🤣
Sta si jos pametnog cula?

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji