Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    12. Travanj 2018. 10:22

Honey meni je doktor u trudnickoj u petrovoj rekao da ponovim ogtt i nalaz je bio 5.0, 6.3 i 6.7...rekao da je to sve ok i da ne moram nista vise sta se tice secera. On ce mi nastaviti voditi trudnocu do kraja...tako da sam mirna🙏🙏🙏

12. Travanj 2018. 10:29

I ja sve cekam Katusku kad ce nam se tu oglasit

12. Travanj 2018. 10:34

Jutro svima!
    Ja sam nocas divno spavala,  valjda jer sam fakat bila izmorena. Danas sam super,  nista ne boli i ne stisce.
    Muz mi je otisao danas kod pulmologa pa sad njega cekam da vidim kaj ce mu reci.
    I dosli mi vec na 33tt,  jos 2 pa se moram dogovorit s djetetom za dalje.
    Honey ja sam kupila sa Minigreenya tetre,  roknuli ih na 90,  ne vidim da su izgube boju. Ja sve bebino perem na 90 uvijek.
    Ostalo sam zabiravila,  sorite mi! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    12. Travanj 2018. 10:49

Honey jel bar dobra torta bila? 😊 Mene isto samo zatvori u kuhinju kad sam nervozna ili ljuta i sve zaboravim. 
    Očito je ovo bila noć za nespavanje za većinu... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    12. Travanj 2018. 10:56

Pikica hdB da je tako, super! Ja se nadam da će i kod mene biti isto, da me ne maltretiraju s tim pred kraj jer zadnji nalaz je bio više nego dobar.
    Cure hvala, znači dva glasa do sada za mini greeny, i to je početak! Proudy drago mi je da ti je bolje danas ne sumnjam da ćeš se ti dogovorit sa svojim Aleksom, super vam je i do sad uspjelo! Nadam se da će sa mužem biti sve ok! Kad se ono najkasnije može na porodiljni, 28 dana? Kaj je tebi već 45 dana do termina, ajmeeeee

Frajla
    12. Travanj 2018. 10:58

Ja tih tetrica sada trošim hrpetinu. Dvije sam stavila u kolica, pa jednu pod glavu ako ga stavljam na kauc, pa ga pokrijem malo dok ga presvlacim ako place, a tu naravno zna popisati
    I onda jos dok beba jede na jednu cicku na drugu curi mlijeko, i to iz jedne mi bas puno zna ici, tako da si isti drzim tetru. Imam onih blazinica za grudi, ali one su mj sad grube za osjetljive i ranjene bradavice,  a i ne zelim da mi budu na mokrom
    Ugl, kroz dan skupim valjda pol masine 😏
    Srecom pa imam nesto preko 30 bijelih. Sarene buden samo za sminku za u kolica.

Honey
    12. Travanj 2018. 11:00

Sarita_00

Honeyjel bar dobra torta bila? 😊 Mene isto samo zatvori u kuhinju kad sam nervozna ili ljuta i sve zaboravim.
    Očito je ovo bila noć za nespavanje za većinu…

A neznam još nisam ju dala rezat jučer, mužu za kaznu hahaha Najbolji destress!!! E Zrinchy ja skuham al nedam jest dok se ne iskupi hahahaha
    Probat ćemo danas pa javim. Po kojem receptu ti radiš? Ja sam od one Anke sa coolinarke, s ti da sam ja to malo još po svom jer ništa ne radim 100% po receptu, stvarno samo rijetke kolače. Čudi me da to prije nisam napravila, bože što je jednostavno!

12. Travanj 2018. 11:01

Honey

Pikica hdB da je tako, super! Ja se nadam da će i kod mene biti isto, da me ne maltretiraju s tim pred kraj jer zadnji nalaz je bio više nego dobar.
    Cure hvala, znači dva glasa do sada za mini greeny, i to je početak! Proudy drago mi je da ti je bolje danas ne sumnjam da ćeš se ti dogovorit sa svojim Aleksom, super vam je i do sad uspjelo! Nadam se da će sa mužem biti sve ok! Kad se ono najkasnije može na porodiljni, 28 dana? Kaj je tebi već 45 dana do termina, ajmeeeee

Honey,  da najranije 45,  najkasnije 28 dana prije termina. Meni ti 16.4 pocinje porodiljni,  znaci od ponedjeljka sam na porodiljnom  😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    12. Travanj 2018. 11:06

Frajla

Ja tih tetrica sada trošim hrpetinu. Dvije sam stavila u kolica, pa jednu pod glavu ako ga stavljam na kauc, pa ga pokrijem malo dok ga presvlacim ako place, a tu naravno zna popisati
    I onda jos dok beba jede na jednu cicku na drugu curi mlijeko, i to iz jedne mi bas puno zna ici, tako da si isti drzim tetru. Imam onih blazinica za grudi, ali one su mj sad grube za osjetljive i ranjene bradavice, a i ne zelim da mi budu na mokrom
    Ugl, kroz dan skupim valjda pol masine 😏
    Srecom pa imam nesto preko 30 bijelih. Sarene buden samo za sminku za u kolica.

Ja sam davno zapisala kad je još Kaktus napisala da nam treba bar 20-30kom samo bijelih, i još jedno 10kom šarenih. Ne sumnjam da ih trošiš ko wc papir! A još me zanima preporuka za grudnjake za dojenje? obični pamučni?

12. Travanj 2018. 11:06

Evo nas dvoje bebelih,  punih 33tt
    Znam,  znam,  rascupana sam,  ne ceslja mi se danas,  danas mi je casual thursday 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.