frajla - kako sam zgodan!
Proudy - tebe bas zezaju ti laznjaci…
Ja sam se nakon izjave dr u pon da ce krenut to za dva dana danas napokon malo opustila i nadam se da cu se nocas naspavati.
Ostale cure, citam redovito, ali nisam popamtila sto sam mislila komentirat.
naletila sam na price o ricinusovom ulju i brzim porodima. Imate li iskustva?
Hahahaha imam ja ricinusovog ulja. Moze nam bit za 20 poroda. Toliko je masno dA sam jednom stavljala na kosu, jos se nije ispralo. Dodji poklonit cu ti. Sta se radi s njim?
Dobro jutrooooo
Navodno ga se malo popije, to potakne rad crijeva, a to trudove. ako djeluje u pravilu su zene imale brze porode. i navodno cak postoje jos rodilista u kojima se to koristi za indukciju, prije gela i dripa ;)
Vinogradska ga je koristila jedno vrijeme, kod cura koje su lezaleza indukciju, navecer bi dobile ricinus, a ujutro bi se kretalo s klasicnim protokolom. Nisam cula da je nekome bas puno pomoglo, osim sto ih je po noci tjeralo na kakanje haha
Vinogradska ga je koristila jedno vrijeme, kod cura koje su lezaleza indukciju, navecer bi dobile ricinus, a ujutro bi se kretalo s klasicnim protokolom. Nisam cula da je nekome bas puno pomoglo, osim sto ih je po noci tjeralo na kakanje haha
HAHAHAHAHAHHA ok znam sta cu da pijem kad prestanem magnezij pit. Imam skoro citavu bocicu. Platila sam je 11E.
Jutro ..i ja budna. Nocas sam lose spavala, budila se svako malo, prevrtala, gnijezdila....
Nina jesi li ti krenila na ctg? Mene je jucer poslala ali je rekla u pet ili pon da se javim,mislila sam se javiti u pon, nebi da dodem u petak pa da me naruce za nedjelju (u ned moram na pričest), pa ne znam jel igra ulogu to sto cu doc 3 dana kasnije.
Jucer sam saznala da mi je termin 1.5.,a ja cijelo vrijeme uvjerena da mi je rekla 2.5. hahaha...eto ne znam ni kad trebam rodit 😂😂
Jutro mame..moze jedno pitanje ...trudna sam 6 mjeseci i nasli su mi da sam zarazena cmv virusom..napravila sam amnio i sada cekam rezultate ..ima mozda netko iskustva sa tim virusom😓
Jutrekoo…evo ja kafenisen i cekam pola 8 da budim svoju gicu i idemo u vrtic
Curke bebice su preslatke…nekako mi je jos nestvarno da ce i nama u kucu doci jedna mala zabica
Honey mah mah😘😘😘
Go Ita go Ita…ajmo akcijaaaa🎉🎈💪🎊🎈🎉🎊💪🎈🎉🎊💪🎈🎉
Katuska javi nam se da cujemo kako je proslo sve🙏❤🙈❤🙏🙈
Proudy a pas mater i laznjaci…bas se sve nakacilo
Yra lijepo si napisala sve…svaka je na mjestu bez greske
Panda i zrincy bit ce to pravi curetak i momcic…ja imam 20.04 uzv pa cu cuti sta ce reci…zadnji put prije 3-4 tjedna je bila 1700g❤👶❤
Puse svima i lijepi dan
Danas si 33 t. :) slikica? :D
Moja je bila 1300g 14.3. :)
Jutro!
Napisala svašta nešta i krivo stisnula, pa otišlo sve...
Sema nisam ni ja puno bolje spavala... Zaspala tek oko 1, budila se svako malo, prekretala, sanjala gluposti koje su me toliko rastužile da sam se dva puta probudila uplakana.
Panda auti su još bolna tema 😂 Moj je rekao da danas uzima bilo šta, samo da nešta imamo. Živi bili pa vidjeli...
Čujem da vani pada kiša i odmah mi se neda ustat. A i nekako me sve počelo bolit.
Puse svima 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro curkeee!
Ja danas konacno doma ostala pa sam malo i dulje odspavala😊
Bas sam lose spavaala, probudila sw sa bolnom nogom☹
Obecala sam si danas zavrsiti peglanje robice i slaganje u komodu, sad me vec prpa da i moj hahar ne bi uranio,a ja skroz polovicno spremna! Odmah se sjetim Honey hahahhahaha
Pando, ricinusovo ulje sam ja pila kad sam imala zatvor🤣 ali da,navodno pomaze i kod rasta kose tal da nisi fulala. Ja imam suhu kosu i meni je ok bio:)
Nina, jesi kupila kantarionovo ulje za hemeroid?? Ja nikak da se sjetim, a bas me zanima dal djeluje!
Puse svima i zelim nam svima jedan divan trudnicki i beboljubeći dan:)
[/url
Proudy kako si nam danas?
Zrinchy znam da je dobro za kosu, al ne kad staviš veliku količinu pa ne možeš isprati koliko je masno ahhahahaha
Jutroooo! Oj što ste se raspisale! Vidim da nas ima dosta šta smo loše spavale, i ja sam među njima. Sto puta buđenje i onda nesanica od 3 do 5, jebote. Jedva čekam da mi se rodi kćer pa da ne spavam od nje, bar onda postoji razlog
Jučer mi nešto bilo loše sa tlakom pa sam otišla ranije sa posla. Onda me muž naljutio pa sam ispekla onu Milleram tortu s kojom se Sarita uvijek tu šepuri, baš me zanima kakva će mi bit, ja kad sam rezje onda kuham/pečem, to me opušta, haha
Sarita ti i ja ćemo onda skupa po čučnjevima a mogle bi ubacit i malo vježbi za cicke, da ovo šta imamo ostane stajati na svom mjestu poslije dojenja hahaha Zrinchy baš mi je žao što te toliko muče ti hemeroidi, a i tebe Nina. Ja hdB ni neznam šta je to, ali po ljudima koje znam da ih imaju vidim da je jako bolno!!! Da što prije prođe Zrinchy nemoj mi pričat, odmah me panika hvata.
Slijedeći tjedan idemo po tu robicu pa da vidim šta mi fali, dosta je zezancije! I moram za te tetre vidit, šta ste pisale koje su najbolje? Ne priznajem ništa što se ne može oprati bar na 60! A bijele bi trebale moći i na 90. Preporuke? Frajla ovaj tvoj Oliver jer predivan, baš lijepi dečko, velika pusa za oboje!
Pikica kako ti stojiš sa šećerom? Ja moram ponovno na OGTT 20.04., jer sam kao dobila puno u tri tjedna.
Katuška javi seee, zanima me tvoje iskustvo iz Vinogradske Pusaaa Panda
Jutroooo! Oj što ste se raspisale!Vidim da nas ima dosta šta smo loše spavale, i ja sam među njima. Sto puta buđenje i onda nesanica od 3 do 5, jebote. Jedva čekam da mi se rodi kćer pa da ne spavam od nje, bar onda postoji razlog
Jučer mi nešto bilo loše sa tlakom pa sam otišla ranije sa posla. Onda me muž naljutio pa sam ispekla onu Milleram tortu s kojom se Sarita uvijek tu šepuri, baš me zanima kakva će mi bit, ja kad sam rezje onda kuham/pečem, to me opušta, haha
Sarita ti i ja ćemo onda skupa po čučnjevima a mogle bi ubacit i malo vježbi za cicke, da ovo šta imamo ostane stajati na svom mjestu poslije dojenja hahaha Zrinchy baš mi je žao što te toliko muče ti hemeroidi, a i tebe Nina. Ja hdB ni neznam šta je to, ali po ljudima koje znam da ih imaju vidim da je jako bolno!!! Da što prije prođeZrinchy nemoj mi pričat, odmah me panika hvata.
Slijedeći tjedan idemo po tu robicu pa da vidim šta mi fali, dosta je zezancije! I moram za te tetre vidit, šta ste pisale koje su najbolje? Ne priznajem ništa što se ne može oprati bar na 60! A bijele bi trebale moći i na 90. Preporuke? Frajla ovaj tvoj Oliver jer predivan, baš lijepi dečko, velika pusa za oboje!
Pikica kako ti stojiš sa šećerom? Ja moram ponovno na OGTT 20.04., jer sam kao dobila puno u tri tjedna.
Katuška javi seee, zanima metvoje iskustvo iz VinogradskePusaaa Panda
Tetre sam ti ja narucila preko Minygreeny, suskalo se da izgube boju,al ja sam svoje oprala na 60 i stvarno su minimalno izgubile boje, sve je ok! Imam i par bijelih tetrica,al ove me vise vesele😊 ja sa sam tvoj muz bi te stalno ljutila, ako dobijem kolac za svaku svadju!:))) nadam se da ste sad ok,ti muski glupi..😁😗
Ma ti hemeroidi su zloooo! Nisam imala mucnine,al vjeruje da bi se mijenjala za 3 mjeseca mucnina samo da ovo prestane:/
Nina tu nisam probala,probala sam 4 razlicite i nista ne pomaze!! Sad koristim svinjsku mast i fakat ispada da je najvise pomogla od svih krema iz ljekarne:))
Panda, moja frendica je radila onu domacu masku od jaja i maslinovog ulja. Isto nikak isprati, krenula u skolu pa se spustila kisa,a ona jadna nije imala kisobran. Smrdila je po pokvarenim jajima ostatak dana😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji