Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2018. 10:21

Zrinchy nemoj mi se zezat s tim,  vidis da sam u mukama od 6. 😜

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    11. Travanj 2018. 10:23

Ita ja sam sad gledala malo popis. U zadnje vrijeme svaka dva dana dođe jedna beba. Znači ti ćeš rodit sad u petak 13. I nekako mi je to baš prikladno za tebe
    Proudy oh no!  Nadam se da se više neće ponavljati te kontrakcije, mora nam Aleks još ostati u buši obavezno! Drž se, vjerujem da već pucaš koliko ti je teško... Zrinchy  to predavanje o epiduralnoj samo da te odbiju od nje hahaha

Sarita_00
    11. Travanj 2018. 10:23

Takutaka Roko je presladak, na prvoj slici pravi frajer! 💙 Šteta što je tako ispalo, ali bitno da je na kraju sve bilo u redu. 
    Honey lijepa si i ti i trbuh i guzica 😉 Da te utješim, meni je guzica isto nestala, splasnula... Tako da čučnjevi kreću čim dobijem zeleno svjetlo. 
    Panda tebi su bar narasle, moje su ostale jednako slabo vidljive 😂
    Yra hvala ti na svim savjetima koje nam daješ! ❤ 
    Mislim da se mm malo uplašio nakon ovog predavanja... Ili do sad nije razmišljao o tome, pa je sad tek postao svjestan. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    11. Travanj 2018. 10:30

pikica3

Ita sad ces i ti❤🙏❤🙏…samo hrabro i ne boj se…porod je takva navala adrenalina za samu mamu i sve oko nje…koliko je god bolno uzivaj u svakom trenutku…jos malo i stize 👶

Hvala pikice 😘😘
    Ja sam ovisnik o adrenalinu, skakala iz aviona, s mosta itd hahaha nije mene strah poroda dok ga ne dozivim i ne vidim kako je to 😊😊😊

• ita87
    11. Travanj 2018. 10:35

Hahahah honey ma jedem ja cokolino i kad nisam trudna 😂😂😂
    I imas pravo za datum, petak 13. mi nimalo ne smeta hahaha ali cisto sumnjam da ce tako brzo 😁
    Sarita a tko ti bude pratnja na porodu, kako to da ti muz ne ide s tobom? Vjerujem da je lakse kad imas nekoga uz sebe tada

11. Travanj 2018. 10:38

Hvala ti Honey! 😘
    Ita,  mogla bi ti u petak,  ja na pregled,  a ti u radjaonu. To je vama tamo na rijeckom podrucju nesto u zraku,  ni jedna beba nece van! 🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    11. Travanj 2018. 10:42

ProudMomy

Ita, mogla bi ti u petak, ja na pregled, a ti u radjaonu. To je vama tamo na rijeckom podrucju nesto u zraku, ni jedna beba nece van! 🤣

Moze, gdje da potpisem 😜
    Pa kazem i ja, ovdje se nijednoj bebi ne ide van, cekaju da pocne bas lijepo vrijeme. Ovako jedan dan sunce, drugi kisa, pa taman kad se odluce, promijeni se vrijeme pa ostanu jos malo unutra 😀😀😀
    Kako kontrakcije? Jel ih mozes usporediti s necim? Uopce ne znam kako to treba boljet... 

11. Travanj 2018. 10:52

ita87

ProudMomy

Ita, mogla bi ti u petak, ja na pregled, a ti u radjaonu. To je vama tamo na rijeckom podrucju nesto u zraku, ni jedna beba nece van! 🤣

Moze, gdje da potpisem 😜
    Pa kazem i ja, ovdje se nijednoj bebi ne ide van, cekaju da pocne bas lijepo vrijeme. Ovako jedan dan sunce, drugi kisa, pa taman kad se odluce, promijeni se vrijeme pa ostanu jos malo unutra 😀😀😀
    Kako kontrakcije? Jel ih mozes usporediti s necim? Uopce ne znam kako to treba boljet…

Obicna kontrakcija ti ne boli samo je neugodna,  jer se cijeli trbuh zgrci,  vidis obris djeteta. Drzi tak neko vrijeme i pocne popustat. E a ovi laznjaci izgledaju na van isto tako,  trbuh izoblicen i kao kamen,  ali popraceno bolovima,  mene ti to boli kao kombinacija boli od menge,  ali onak jace i jake boli u zeludcu,  kao da imas crijevnu recimo i moras na wc,  a ne mozes.
    Sve to skupa bi trebali prestat,  ako promjenis polozaj,  ako proseces,  ili popijes terapiju. Ako ne prolazi e onda nisu laznjaci. Zato sam se ja usrala jutros,  jer nije stalo ni nakon promjene polozaja u krevetu,  ni nakon sto sam normabel popila,  ni mg,  ma nista nije radilo.
    Sad se smirilo,  imala sam samo jednu od kad sam dosla u boravak,  ali ne bolnu.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    11. Travanj 2018. 10:56

Curke moje,
    Ita, naklon do poda. Ničega se ne bojim osim zločestih ljudi, bolesti i visine...skočiti iz aviona...nije to za mene. Za svadbu smo dobili poklon bon skok iz aviona. Ostao je neiskorišten.
    Kratki nastavak na post od prije:
    Nakon tog silnog nacicavanja vrlo cesto nastanu ranice na vrhovima bradavica, znaju cak i krvariti. To znaci isto da je bradavica preplitko u ustima. Zovite sestre da vam pomognu, zato su tamo...da nama pomognu. Nitko se nije rodio da zna. Cak i bebe to moraju nauciti.
    Cak i ako beba povuce malkice krvi i bude tragova u stollici - nije to nista strasno.
    Biti ce puno bolje ako svaki put nakon dojenja iscijedite par kapi mlijeka i s prstom potapkate po bradavici i sušite NA ZRAKU. Svaki puta suprotnu stranu. Kolostrum potiče epitelizaciju kože. Evo, ja ih i sada imam i podnošljivo je.
    Luftajte cice i divite im se...Pamela A. je u toj situaciji mala cica maca za jednu dojilju početnicu. ;-)

yra
    11. Travanj 2018. 11:00

Proudy, jel' se smirilo?
    Topli tuš?
    Cure na fotkama, preslatke ste!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.