Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2018. 09:04

Jutro cure. 
    Evo ja bas cekam dvije kolegice na kavu, malo da se istracamo i pretresemo sve teme osim trudnoce, to sam im pod uvjet stavila 😂
    Al obzirom da su obje mame vec dugo, znaju i same kako je to dosadno kad te neko samo s time pila, pa onda preskocimo sve vezano uz klince i trudnocu. 
    A za rucak- imam juhu od nedjelje, samo rezance zakuham, riza s mjesanim povrcem ce biti, imam mrkve, graska, tikvica, paprike, i pileca prsa cu na grill tavu nabrzaka i salata. 

10. Travanj 2018. 09:06

A steznik - meni osobno vrlo neudobna stvar, a i ako me hormoni budu pucali ko iza prvog poroda preznojavat cu se i u potkosulji, tako da mislim da cu ga preskocit i ovaj put. 

• LilyVanily
    10. Travanj 2018. 09:19

Trnu li ikome prsti na rukama a da su natečeni?

• J1309
    10. Travanj 2018. 09:20

LilyVanily

J1309

Termin mi je 16.05..jos malo pa gotovo :) iz splita sam,vi?

I ja sam u St. 😊

Superr, kad je tebi termin? A ja sam steznik kupila pa cu vidit ocu li ga koristit..sve prijateljice su mi rekle da ga obavezno nosim.. jeste vi kupovale onaj silikonski sesiric za dojenje i izdajalicu?

Sarita_00
    10. Travanj 2018. 09:31

Ja se skroz premišljam oko steznika. Jedni kažu ne, drugi kažu da... Nekako me strah nositi ga jer isto kako se sve širilo, sve treba vremena da se vrati na svoje mjesto, a steznik sve to silom gura. Ne znam, stvarno ne znam. 
    J1309 ja sam uzela te šeširiće za dojenje i izdajalicu. Možda sam izdajalicu uzela bez potrebe, tko zna.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    10. Travanj 2018. 09:40

J1309 dobrodosla! Jesi ti to rodena 13.09.ili? Pitam jer ja jesam pa mi je zapeo datum za oko 😁 Sta ocekujemo curu ili decka? 😀 ja jos nista nisam kupila, neznam ni kako izgledaju ti sesirici ni kako to funkcionira, tek sam savladala mrezaste gaće 😂

• Ina30
    10. Travanj 2018. 10:17

J1309

LilyVanily

J1309

Termin mi je 16.05..jos malo pa gotovo :) iz splita sam,vi?

I ja sam u St. 😊

Superr, kad je tebi termin? A ja sam steznik kupila pa cu vidit ocu li ga koristit..sve prijateljice su mi rekle da ga obavezno nosim.. jeste vi kupovale onaj silikonski sesiric za dojenje i izdajalicu?

Ubacujem se za steznik,nakon prve trudnoce sam ga nosila i trbuh se nikako povući. Nakon druge nisam niti jedan dan, trbuh se puno brže povukao čak mi je bio kad kad sam bila curetak. Meni je kuma fizio.i sama mi je rekla ako mi nitko nije preporučio steznik da ga i ne koristim. Jer zapravo usporava vraćanje trbuha, jedino ako zbog drugih razloga trebaš nositi. Normalno da treba vremena da se sve vrati na svoje. Ali eto moje iskustvo. Sad ćemo vidjet nakon treće trudnoće što me čeka. 

Frajla
    10. Travanj 2018. 10:39

Pojas ne planiram nositi. Jucer nas je fizijatrica sve u sobi gledala, pojas preporuca samo kod probelma s misicima, ako je sve ok onda ima kontraefekat i usporava oporavak.
    Za sesirice trebate procijeniti stanje svojih bradavica, ali ti stvarno muz lako kupi ako zatrebaju, a za prvu ruku ih obicno i imaju na odjelu.

• sema
    10. Travanj 2018. 10:50

Ja imam blagu dijastazu pa mi je voditeljica vjezbi za trudnice koja je po struci fizioterapeut rekla da ga nosim kada se krecem. I to bas onaj pravi medicinski sam uzela sto sa strane ima drukere pa kako se sve vraca polako tako se i to steze, a bas cu sutra pitat i doktoricu za misljenje.
    Sto se tice sesirica mislim da nisu potrebni jer su nam na tecaju rekli da je svaka dojka namjenjena za dojenje jer djete ne treba vuc bradavicu nego sve okolo trrba stavit u usta,tako su nam rekli, nemam iskustva pa ovo bolje da komentira neka mama. 😂

10. Travanj 2018. 11:14

Hej cure!
    Katuska i Ita sretno na pregledima!
    Ja sam se danas uspavala,  nikako se probuditi,  ali valjda mi je trebalo sna da se oporavim od ove prehlade koja me napala. Fakat se danas osjecam bolje.
    Ja sam s prvim nosila steznik i trbuh se povukao brzinski,  nije bilo na svoju ruku vec po savijetu iz bolnice. Imam ga jos uvijek,  pa cu vidjet hoce li mi i ovaj puta trebati.
    Honey,  Aleks je dobro,  jako je divlji,  sretna sam kaj mi se javlja puno i cesto,  al sam uvijek u strahu da ne radi stetu dolje sa svojom divljaonom. 😂😂u petak opet pregled,  jedva cekam!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.