Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    18. Rujan 2017. 13:07

Mono???

• Elviramagistic
    18. Rujan 2017. 13:13

Sad mi je vec cudno sta se ne javlja..nadam se da je sve ok

ikyri
    18. Rujan 2017. 13:15

Ma ja mislim da bi se prije javila da nešto nije ok.
    Nadam se.

• Luna26
    18. Rujan 2017. 14:08

Bok cure, pratim vas vec neko vrijeme i evo odlucila sam vam se pridruzit da zajedno prolazimo ovaj period iscekivanja bebice.

• Elviramagistic
    18. Rujan 2017. 14:24

Dobro dosla Luna..u kojem si tjednu 😀😀

mono1111
    18. Rujan 2017. 14:32

Curee,
    Evo mee ! Sorry, bila sam kasnije kod prijateljice, pa sam rucak kuhala, bas sam gladna bila !
    Sve je ok !!! Sve odgovara velicini tocno 10 + 6, i srce kuca !
    Odmah sam vidjela srce ovaj put i plod se mice, morala sam posebno pitati pa mi je pokazala !!!!
    Znaci sve je ok, i pokusati cu se bar par dana malo smiriti sad !!
    Za 9 dana idem opet, na uzv na mjerenje, a onda ponovno za 6 dana od tada idem privatno za svaki slucaj !
    Tad cu vec biti 13 tt i vjerujem da ce mi.lakse biti..
    No, dobila sam jucer, prekjucer neki cudan iscjedak :/, ima i neki miris cudan, makar je to pomijesano sa Utrogestanima pa mi je tesko raspoznati...i onda sam pitala dns, pa je rekla da nece jos raditi briseve ali da si kupim Canesten....pa da ne placam bzvz kremu i vaginalete onak 90 kn !!!, poslala sam mail socijalnom, to sve napisala pa je ipak rekao da sutra dodjem na pregled ! Mozda mi bude i briseve uzeo, super, pa necu morati se brinuti i placati privatno !
    Sumnjam da ce mi uzv raditi...ali me strah tog iscjedka, do sad mi to nije bilo...a ne treba mi da si neku bakteriju poberem...

18. Rujan 2017. 14:37

mono1111

Curee,
    Evo mee ! Sorry, bila sam kasnije kod prijateljice, pa sam rucak kuhala, bas sam gladna bila !
    Sve je ok !!! Sve odgovara velicini tocno 10 + 6, i srce kuca !
    Odmah sam vidjela srce ovaj put i plod se mice, morala sam posebno pitati pa mi je pokazala !!!!
    Znaci sve je ok, i pokusati cu se bar par dana malo smiriti sad !!
    Za 9 dana idem opet, na uzv na mjerenje, a onda ponovno za 6 dana od tada idem privatno za svaki slucaj !
    Tad cu vec biti 13 tt i vjerujem da ce mi.lakse biti..
    No, dobila sam jucer, prekjucer neki cudan iscjedak :/, ima i neki miris cudan, makar je to pomijesano sa Utrogestanima pa mi je tesko raspoznati…i onda sam pitala dns, pa je rekla da nece jos raditi briseve ali da si kupim Canesten….pa da ne placam bzvz kremu i vaginalete onak 90 kn !!!, poslala sam mail socijalnom, to sve napisala pa je ipak rekao da sutra dodjem na pregled ! Mozda mi bude i briseve uzeo, super, pa necu morati se brinuti i placati privatno !
    Sumnjam da ce mi uzv raditi…ali me strah tog iscjedka, do sad mi to nije bilo…a ne treba mi da si neku bakteriju poberem…

Ajmeee mono super. Bravooooo. Vidis da je sve u redu. Samo se pokusaj maksimalno opustiti i uzivati. A evo i ja imam vec mjesec dana iscjedak koji se naziva cuvar trudnoce, tako da nemoj brinuti. Nekada je iscjedak samo cuvar. Ajme bas sam sretna zbog tebe. Drzim fige za dalje 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

ikyri
    18. Rujan 2017. 14:39

Ajde super. Ma mjenja se miris. Meni ovih dana zna imat miris kao po češnjaku...nešto čudno. Ali znam taj miris...to znam imat u nekoj fazi ciklusa jako kratko. I često ne sam iscjedak vec miris na gaćicama... Sutra ce mi doc nalazi briseva ... Nadam se da je sve ok.

ikyri
    18. Rujan 2017. 14:42

Da baš gledam veličine bebe u voću i povrću...ja neznam što je s tim usporedbama ali dobro. Sa 12 tj. je šljiva, 13 limun a 14.breskva...pa se ja čudim što me sve boli... puno je to od šljive do breskve u 2 tj. 

• Luna26
    18. Rujan 2017. 14:46

Hvala Elvira, u 7. sam tjednu. Prva trudnoca tako da i ne znam sta me sve ceka. 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.