Da.. izdrzat cu jos nekako.. osim ako mi iduci tjedan kad idem na kombinirani probir ne kaze da moram prije na bolovanje.
Ma ja se nadam da ce ti rec da se hematom povukao te ces lakse ic na posao.
Ne brini za kilažu. Ja sam gubila dok sam bila na poslu. Kad smanjiš stres i aktivnost doci ce to na svoje i s tom prehranom. Bebi nisu bitne kalorije vec nutritivna kvaliteta hrane, jedi zdravo i bit ce sve ok.
Ivancica ne brini za kile..sigurna sam da ro nw utjece na dijete i da dijete dosta dobiva :)
Hvala cure, nadam se da dobiva svega kako treba...
Joj i ja se nadam da hematoma nece biti i da ce kombinirani biti ok.. ali svakako cu krajem 10 mj prestat radit..
Ja tek sutra idem vadit krv ujutro. Nocas sam pojela plazme s čokoladom oko ponoći i zeznula stvar.
Mrzim bez kave radit išta ujutro. Tako da si skoro vec uzmem kavu iz aparata i tren dok je krv izvađena exam kavu.
Naravno. Pa nisi luda da sa dijabetesom hematomom i jednogodišnjakinjom doma ti ideš na posao. Svaka čast onim ženama što misle da mogu sve. Ali treba znat svoje granice.
Da pazi sto jedes navecer, nemoj ni voce nikakvo jer ti to dize razinu secera dosta.
Ma ja mislim da sam na prošlom vađenju čak jela u 2h ujutro...jako puno sam jela cijelu trudnicu i još sam popila kavu ujutro i šećer mi je bio 4.4
Ali neda mi se zazat ovaj put.
Sortiraj odgovore
Najstariji