Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    10. Travanj 2018. 07:28

Takuta cestitam od srca i zelim vam brz oporavak

Frajla
    10. Travanj 2018. 07:30

yra

ita87

ProudMomy

Ita mislim da je doslo vrijeme da deloziras Rinu! 😂😂😂😂

Posto mama vecinom kasni svuda, bilo bi cudno da i ona ne zakasni 😁😁😁
    Sutra idem u TA pa cemo vidjet sta ce reci. Bas sam mislila da cemo izbjeci odlazak svaki drugi dan u Ri, ali izgleda da nista od toga.

Deložirati Rinu!

Frajla kako se zove grupa?

Evo temica
    https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/proljetne-bebemame-2018-15088

Sarita_00
    10. Travanj 2018. 07:47

Dobro jutro! 😊 
    Kako ste? Jeste se naspavale? 
    Nisam umorna, ali se osjećam kao da sam pijana. Uz kihanje i začepljen nos me i grlo počelo boliti. Danas će mi društvo biti dekica, kutija maramica, vuna i konci i igle za heklanje 😊 I serije, naravno 😁
    Što kuhate ovih dana? Malo sam bez volje i ideja... 
    Uživajte! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• LilyVanily
    10. Travanj 2018. 07:51

J1309

Termin mi je 16.05..jos malo pa gotovo :) iz splita sam,vi?

I ja sam u St. 😊

• sema
    10. Travanj 2018. 08:14

Zelim vam dobro ovo tmurno jutro..
    Bebice su ddivneee, jos malo pa cemo se sve porodit 😂
    Yra sta su ti rekli za dijastazu? Ima li sanse da se nekako smanji? Jesu ti preporucili kakav steznik.? Ja sam ga sebi vec kupila i planiram ga nosit cim izadem iz bolnice, vjerujem da ne moze bit na odmet.
    Minja Gabi je divan ❤❤❤
    Rita je isto prava mala mačka 😍
    Ja sutra imam pregled,mislim da je to zadnji kod moje gin i da me sutra salje za bolnicu

Katuska99
    10. Travanj 2018. 08:44

Jutro cure.. da da ja sam budna, vec sat vrmena🤣 frendici danas termin pa je na pregledu pa cekam vijesti.. ja isto danas imam pregled, bas me zanima jel se kaj promjenilo, bila sam dva prsta otvorena.. 
    Ja sam bas gledala te steznike, jel misli ko to nosit poslije poroda?
    Sarci opce nemam ideje oko kuhanja ovaj tj, sve manje mi se sad da..🤪

Katuska99
    10. Travanj 2018. 08:44

Cure bebe su vam stvarno preedivne😍😍👼🏼👼🏼

Honey
    10. Travanj 2018. 08:49

Dobro jutroooo narode!!! 😁 
     Takutaka pa cestitam!!! Napokon nam je stigo i Roko 😍 Jeste dobro??? 
    Minja i Ivana kako su vam slatke bebice 😍💓💙 Med medeni oboje! A razlika ogromna. Oboje su nekih 10 dana stari ako se ne varam, a gle Ritu bucka obrascici a Gabi pliva u svojoj benkici, mis mali slatki 💓💓💓 
    Yra dobrodošle kući! Kak su klinci? 😀 Mislim da je seka najveca cuvarica i da sad vjerojatno jedva ceka doci iz skole! 😁 Frajla kad vi idete doma? Kako nam je Oliver, jel ide dojenje pomalo? 
    Sarita i ja sam neka bezveze danas, jos umorna od jucer, naradila se na poslu da se jucer nisam ni stigla javit. Prekrasan ti je krevetic i posteljina i sve, preslatko! Sto se kuhanja tice ja sam grah skuhala za dva dana, u subotu smo kelj imali. Mogla bi i neke mahune ubacit ovaj tjedan, makar je muz molio za posljednjom sarmom da zatvorimo sezonu 😂 
    Katuska prsti su ti OMG 😱 Jel ih mozes skupit uopce 🤣 dobro si ti mogla kruh zamjesit s tim! joj grozno, al jos malo pa ce Nola doci i sve ce to otici! Gumbek trebala si toj briznoj Biserkici napisati da evo bas sjedis i pijes kavu i razmisljas dal ici rodit ili ne, pa sta ona misli???? BOZE 🙄 
    Panda nemoj ic na porodiljni, budi solidarna sa mnom haha prerano je jos za cvijece vani, al ti je bilo divno! Proudy kako ti i Aleks? Zrinchy kako je na tecaju? Jel ima kaj pametno? Ita sretno danas!!! Danas je termin ajmo Rina van 🍀🍀🍀🍀🍀

Honey
    10. Travanj 2018. 08:57

Katuska gledam i ne vjerujem 😂 ti budna! Sretno ti na pregledu! Kaj se tice steznika cula sam da ga nije preporucljivo nosit bez konzultacija, i ja ga ni nebi nosila bez savjetovanja sa lijecnikom nikako. Posebno jer ima vise vrsta i ako se krivo nosi mozes si stetu napravit a ne korist. Koliko on pomaze pojma nemam. 

• LilyVanily
    10. Travanj 2018. 09:03

Katuška fizioterapeut nam je na predavanju rekao da ne preporuča upotrebu steznika na svoju ruku jer se mišići sami trebaju vratiti na svoje mjesto i ojačati. Prsti su mi ko čevapi. 😓 Idem na predavanja kod patronažnih sada. Sretno svima na pregledima! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.