Evo kaze MM da joj napisem da sam maloprije rodila, da je bilo brzo i bezbolno, da nisam nista osjetila i da sam super i vec na nogama haha
Evo kaze MM da joj napisem da sam maloprije rodila, da je bilo brzo i bezbolno, da nisam nista osjetila i da sam super i vec na nogama haha
Hahaha dobro je rekao. Inace ovo zvuci kao nesto sta cu ja svima govorit, i cak imam inicijale MM 😂😂😂
Cure pomagajte….😣😣😣😣😣!!!!
Iskocio mi hemeroid veeliki cak i krv malo curka,boli ko vrag,pece i smeta….a nesmijem krvarit zbog niskih trombica….😢
Sa cim da mazem??????😯
Gospina trava,kantarion...
Ajme lude žene,ta želi biti u toku...ništa poslikaj joj se dole pa reci nek procjeni sama oće li skoro ludača. Hahaha takve osobe su čudo
Danas bila u TA. Progodna za manje od prsta. Ali dr komentirao da ce to krenut za dva dana... Panika :D
Ima li to kantarionovo ulje u ljekarni za kupit?
Ima. Da trenutno saniras i smiris siruaciju, ledeni oblog stavi. Ja sam imala problema u prosloj T s tim, bas sam si kockicu leda zamotala u krpicu i stavila, nije ugodno, al smiri trenutno jer utrne. I vrecice od caja kamilice, skuhala caj i onakve mokre zamrzla, isto pomognu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Gumbek uzas zivciraju me takva zabadala pogotovo ako si nista posebno dobre.🙄
Panda bravo za sveki, i meni je super, idemo sad cesto kod nje na rucak, stalno nesto salje, juhe, kolace i sl.
Ja sad napravila poriluk varivo i kruscic
strasno🙄
Katuska stvarno ti je dosta natečena ruka. I meni su zadnjih dana počele oticati i trnuti. Navodno da ima veze s karpalnim tunelom. 🙁
Sortiraj odgovore
Najstariji