Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2018. 14:05

Evo kaze MM da joj napisem da sam maloprije rodila, da je bilo brzo i bezbolno, da nisam nista osjetila i da sam super i vec na nogama haha

• ita87
    09. Travanj 2018. 14:09

Gumbek

Evo kaze MM da joj napisem da sam maloprije rodila, da je bilo brzo i bezbolno, da nisam nista osjetila i da sam super i vec na nogama haha

Hahaha dobro je rekao. Inace ovo zvuci kao nesto sta cu ja svima govorit, i cak imam inicijale MM 😂😂😂

• Ina30
    09. Travanj 2018. 14:20

NINA

Cure pomagajte….😣😣😣😣😣!!!!
    Iskocio mi hemeroid veeliki cak i krv malo curka,boli ko vrag,pece i smeta….a nesmijem krvarit zbog niskih trombica….😢
    Sa cim da mazem??????😯

Gospina trava,kantarion...

• Ina30
    09. Travanj 2018. 14:22

Gumbek

Ajme lude žene,ta želi biti u toku...ništa poslikaj joj se dole pa reci nek procjeni sama oće li skoro ludača. Hahaha takve osobe su čudo

• Student24
    09. Travanj 2018. 15:22

Danas bila u TA. Progodna za manje od prsta. Ali dr komentirao da ce to krenut za dva dana... Panika :D

09. Travanj 2018. 15:33

NINA

Ima li to kantarionovo ulje u ljekarni za kupit?

Ima. Da trenutno saniras i smiris siruaciju,  ledeni oblog stavi. Ja sam imala problema u prosloj T s tim,  bas sam si kockicu leda zamotala u krpicu i stavila,  nije ugodno,  al smiri trenutno jer utrne. I vrecice od caja kamilice,  skuhala caj i onakve mokre zamrzla,  isto pomognu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    09. Travanj 2018. 15:37

Takutaka cestitam! Roko dobrodosao 

Katuska99
    09. Travanj 2018. 15:47

Gumbek uzas zivciraju me takva zabadala pogotovo ako si nista posebno dobre.🙄
    Panda bravo za sveki, i meni je super, idemo sad cesto kod nje na rucak, stalno nesto salje, juhe, kolace i sl. 
    Ja sad napravila poriluk varivo i kruscic 

strasno🙄

• LilyVanily
    09. Travanj 2018. 15:50

Katuska stvarno ti je dosta natečena ruka. I meni su zadnjih dana počele oticati i trnuti. Navodno da ima veze s karpalnim tunelom. 🙁

• Ina30
    09. Travanj 2018. 16:00

NINA

Ima li to kantarionovo ulje u ljekarni za kupit?

Ima da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.