Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vokak
    09. Travanj 2018. 12:41

Uh nema me par dana i moram procitati sto strana nadam se da ste sve  imale lijep vikend.
    Cestitke mami i Roku dobrodoslica!
    Kad  su vas cure pocele slati na ctg u kojem tjednu?ako ga  ima privatnik onda se do kojeg tjedna ne salje u bolnicu?

Katuska99
    09. Travanj 2018. 12:58

Vokak mene je moj u 35tt poslao na ctg, u vinogradskoj sam. Inace koliko znam salji od 36tt. Mislim da bez obzira dal privatnik ima il nema kreces od 36tt u bolnicu gdje ces rodit

09. Travanj 2018. 13:11

Ja sam s 38+3 isla na prvi ctg i pregled u bolnicu

• Ina30
    09. Travanj 2018. 13:18

Ja sam vodila kod privatnika i na prvi ctg u bolnicu me poslala sa punih 37 tjedana, pa au me naručili sa 38+3 i sad idem u četvrtak kad ću biti 39+6, ako budem u komadu do tad  čestitke na Roku,mami brz oporavak 

• ita87
    09. Travanj 2018. 13:25

Katuska99

E prosli put kad smo isli iz bolnice, zovem svoju mamu da kazen da sam 2 prsta, pa mamu od muza. I veli muz nazovi sad tatu(njegovog) hahahahha ja reko nema sanse da cu njemu to rec. On mi se smije i on ga zove i to govori a ja zacepila usi hahhahah

Krepavam od smijeha na ovo, kak su ludi ti muski 😂😂

Ovo o migrenama zvuci strasno, ja ponekad imam glavobolje ali prodju vecinom sa brufenom 400,nekad 600.

• ita87
    09. Travanj 2018. 13:30

Ctg u TA sam radila sa 38tt prvi put. Onda sa 39tt isla kod svoje gin. I sad sutra sa 40tt idem ponovo na ctg u TA. Bilo bi lijepo da se pokrene nesto i ostave me odmah, ali sumnjam. Mene pred mengom nista ne boli, a svi kazu da prije trudova pocne bolit kao pred mengu, ali kao da budem prepoznala sigurno 😀

09. Travanj 2018. 13:35

Pazite sad ovo, salje meni kolegica s posla poruku na viber jutros u 7! Pita jesam jos u komadu 😫 i koliko ja jos mislim biti trudna.
    Ja procitam uredno poruku i nista ne odgovorim jer mi je vec tlak skocio. 
    Salje ona u 11 ponovno poruku, kakvo je stanje i dal se stogod desava. Ja opet ignoriram.
    I sad u 1salje sva uvrijedjena da jel ja njoj mislim sta odgovorit i da kazem ako sam u radjaoni jer ona bas ima osjecaj da cu ja danas rodit.
    Mislim, e, pa sta je previse previse je, pa koji k je ljudima. 
    Doslo mi da joj napisem da mi dodje napravit ona pregled pa da je upoznata sa svim detaljima.
    A najgore od svega je sta si privazno nismo uopce dobre, na poslu kontaktiramo i suradjujemo koliko nas posao trazi, a van toga 0 bodova. 

• ita87
    09. Travanj 2018. 13:40

Joj Gumbek ovo je bas strasno, a ti jos cak imas vremena, vec sad su te poceli s tim maltretirat. Meni isto od vikenda stizu poruke, svima govorim da ce saznat na vrijeme, i da mislim da nece tako skoro. Jos imam strpljenja pa odgovaram, ali ako ce to trajat danima vec vidim da cu izludit. Najbolje su mi sa savjetima, da moram ovo moram ono. Kao da ja mogu puno utjecat na to. Ufff!! 

• LilyVanily
    09. Travanj 2018. 13:48

Gumbek ljudi su stvarno čudni 🙄
    Panda super sveki! I moja je odlična! Za vikend nas je iznenadila sa škampima, blitvom, ribom i savijačama za desert. Bilo je preukusno! 👌
    Danas smo punih 36. Do kada se smije uzimati magnezij? Sinoć me baš grčilo. Valjda neće još krenuti.
    Ita nadam se da će tebi trudovi krenuti uskoro i da ćeš ih prepoznati na vrijeme.

09. Travanj 2018. 13:51

ita87

Joj Gumbek ovo je bas strasno, a ti jos cak imas vremena, vec sad su te poceli s tim maltretirat. Meni isto od vikenda stizu poruke, svima govorim da ce saznat na vrijeme, i da mislim da nece tako skoro. Jos imam strpljenja pa odgovaram, ali ako ce to trajat danima vec vidim da cu izludit. Najbolje su mi sa savjetima, da moram ovo moram ono. Kao da ja mogu puno utjecat na to. Ufff!!

Ma uzas. A stvarno takve stvari nerviraju. 
    A ocito svi ocekuju da ujutro cim se dignemo redom svima saljemo izvjestaj sta i kako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.