Ajme proudy i ja sam se najela bas previse. 4 debrecinke, 3 kom piletine, puno salate. Poslije sladoled naravno 😁😁
Sarita kindač i onaj jastuk s mašnom...prelijepi!!!
Curke, ajte budite solidarne i ne stavljajte fotke rostilja na forum dok sve ne rodimo. Mi na bolničkoj prehrani imamo zazubice...i moram priznati da je hrana u Vinogradskoj sto puta bolja nego tu na SD. Ovdje je bljutava do bola.
Prekrasne pečenice i luk!
Dobro jutro
Yra sorry i nas sve ceka takva hrana.... imam prijateljicu u bolnici radi, mozda kradom sta unese kad se porodim hahahhaa
Ja ne mogu vjerovat da bih trebala prestat radit, ja to ne mogu....
Zrinchy kako si se ti navikla? 😭😭😭
Kontam da radim po 4 sata. Muz je rekao da ce me puskom ganjat ako to uradim jahahah
Sanjala sam Itu hahaha tako je mrsava bila Boze sacuvaj. Doslo mi da je vodim na rostilj hahaha. Nisam je sanjala imenom i prezimenom. 😛😛😛😛😛
Sarita preslatkooooo jeeeeee 💕💕💕💕💕💕 oj Larci ima da tu place ko velika hahahah 😍😍😍
Kako nam je Mila?
Minja jeste li se vi naviknuli?
Frajla Oliver slusa? 😁
Panda i Ita, ma odes, rasiris noge i kihnes i eto bebe 😂😂😂😂😂
Ja sam prosli put bila u trokrevetnoj sobi, ali sa 4 bebe, jedna je imala twinse. Uvijek netko place, a pod uvijek mislim, ako nitko ne place, moj vazda place. Na posjete izasla svaki dan 5 minuta i vec me cimerica zvala da se ovaj dere. Cica kraljica 😁, bez nje drecaona!
Taman mi krece alergija. Mogla bih ja kihnut a moja Sarci izletit. Ooooo Ita sestro optimisticna hhahaahah
Imam barem takve informacije za sva rodilista, a i vecina hr rodilista je sad po tom principu.
Uopce ne znam kako ce ovo izgledati, ali jedva cekam. Malo me brine zbog cimerica, moja bi mogla bit najglasnija pa ce im smetati i buditi druge bebe 😜😜
Meni to uopce ne smeta, vrlo brzo mozak skuzi koje zvukove tvoje ispusta. Cimerica ima bas opernu pjevačicu, kad spavam nekad ne cujem uopce, a nekad cujem, odskrinem oko da pogledam svoju bebu i ak je sve ok za sekundu spavam
Yra sorry zbog slika, ako te sta tjesi, ja uopce ne solim hranu pa je kod mene sve vecinom bljutavo hahah. Kad netko dolazi na veceru odmah pitaju gdje je soljenka 😂
Panda i ja sam pod zadnje radila skraceno, 4-5 sati, lakse za odvikavanje 😁
Naravno da samo u snovima mogu bit mrsava s obzirom da ovako nikad nisam bila 😂😂
Ipak je moje prezime kompliciranije od proudy pa je dovoljno sanjat me samo imenom 😆
Dobro jutro!
Vidi se da je ponedjeljak, tu je odmah veselo ranim jutrom 😋
Panda de nek stvarno kihnem i Lara izleti 😂😂 Ako požuri, neće morat dugo čekati da kihnem jer u danu kihnem barem 40 puta.
S obzirom na kihanje i začepljen nos, sanjala sam da su me zadržali u bolnici zbog toga i to me stavili na orl. Kao, neki stari je umro i oslobodio im se krevet, pa nek ja ostanem. Nastavljaju se moji živopisni snovi 😂
Sad polako ode na tečaj 😊 Da vidim koliko ima trudnica otprilike samnom u terminu jer svaka treća žena koju sretnem po gradu je trudna.
Budite dobre 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sinoc nam je carskim rezon stiga Roko...ja sam jos na intenzivnoj i cekam kad ce me odvest kod njega....vidila san ga samo na 2 minute sinoc nakon sta san se probudila iz anestezije...
Sortiraj odgovore
Najstariji