Takutaka iskrene cestitke! Roko dobro nam dosao! 😘😘😘😘 pisi nam kad uspijes.
Ita mislim da je doslo vrijeme da deloziras Rinu! 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Takutaka čestitam i želim vam brz oporavak! 🤗Ti si u Splitu? Javi kako je bilo kad stigneš. 😀
Takutaka čestitam! Brz oporavak! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Takutaka cestitke, nadam se da si dobro, brz oporavak zelim 😊
Hello Roko 💙💙
Takutaka čestitam od srca!!!
Čekamo tvoje izvjesce.
Cure moje, mi idemo doma!
Cekamo tatu...
Docekale smo fizijatra koji je potvrdio dijastazu 5 cm ispod ppka, 4 iznad i 2,5 ispod prsne kosti.
Dala mi je upute i kontrola za 2 mj.
Zvala sam i anesteiologinju jer me glava boli. Nije sigurna da je to od spinalne jer nije tipična. Piti coca colu, 3 l vode i kafetin...da ne smeta dojenju.
Frajla, super za grupu!
Idem se malkice našminkati ako me paparazzi uhvate ispred bolnice.
Posto mama vecinom kasni svuda, bilo bi cudno da i ona ne zakasni 😁😁😁
Sutra idem u TA pa cemo vidjet sta ce reci. Bas sam mislila da cemo izbjeci odlazak svaki drugi dan u Ri, ali izgleda da nista od toga.
Posto mama vecinom kasni svuda, bilo bi cudno da i ona ne zakasni 😁😁😁
Sutra idem u TA pa cemo vidjet sta ce reci. Bas sam mislila da cemo izbjeci odlazak svaki drugi dan u Ri, ali izgleda da nista od toga.
Deložirati Rinu!
Frajla kako se zove grupa?
Takutaka cestitam tii!! Uzivaj poslije s Rokecom :) imala si znaci opcu anestetiju?
Yra jao jel inace inas glavobolje. Mene strah zato te spinalne i epiduralne jer inace migrene imam. Da se ne pojacaju jos. Mozda glupo pitanje al ne zna , jel epi i spinalna se prima na isti nacin? U ledja?
Takutaka cestitam tii!! Uzivaj poslije s Rokecom :) imala si znaci opcu anestetiju?
Yra jao jel inace inas glavobolje. Mene strah zato te spinalne i epiduralne jer inace migrene imam. Da se ne pojacaju jos. Mozda glupo pitanje al ne zna , jel epi i spinalna se prima na isti nacin? U ledja?
Da u ledja, samo ne u isti prostor, jedna ide u jedan kanal druga u drugi.
Sortiraj odgovore
Najstariji