Dobro jutro!! 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro svima!
Frajla?!?! Pa cestitam, svaka ti cast! Puse vam saljem, uzivajte! 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!! 🤗🤣 ovak rano je zbog alarma jer mi frendica treba doc i sad je jos nema🤣🤯
Frajlaaaa cestitaaam!! Bas mi je drago da je sve super proslo! Koliko je tezak Oli?
Hahab ja danas bez simptoma, kao da nisam trudna🤣 ni proljev ni muka, spavala ko top jer sam se jucer rano digla i do kasno navecer pospremala..
Ako krenu kakvi novi simptomi javim🤣

Kako se ja danas nekako slabo osjećam... Sva sam nikakva, noge me baš bole, gegam se kao pingvin, stidna kost me nije prestala bolit cijelu noć. I još mi dolazi rodbina popodne. Nadam se da ću malo nadoći još.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita, pa punih 35tt i jos samo 35 dana ispred tebe! Nije ni cudo!!!! Samo ti polako, moj muz nije trudan pa kaze da ga ubi proljetni umor, jedva ga sad natjerala travu pokosit. A rodbina nisu gosti, tako da nek se podvore sami 😘 ajmo ti i panda gdje su slike na puni tjedan???

Jooj sarita moja sad to krece, vidjet ces tek kako ce ti bit. Ja nekad ne mogu vjerovat kako hodam, kao da sam na štulama🤣
Sjetila sam se kak je Ita rekla za masline da su sljive i smijem se a pixi me gleda😂
Btw jucer dok sam se otusirala imala sam kaj vidjet. Pixi bio hrabar jer je muz bio nocna i usao u spavacu i nasla ga kako spava u onom nex2me. Isprobavao malo prije bebe🤣 dobro da sam ga prekrila dekom bila

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji