Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    09. Travanj 2018. 11:59

Ja sam sad luda jer nebi htjela trpit jake bolove ako vec postoji ta epi a opet me strah za poslije.. sutra cu bas pitat dr kaj misli

panda102
    09. Travanj 2018. 12:04

Ita sto se tice soljenje, i ja sam katastrofa hahaha kod mene sve neslano :S
    Ma ja cu da izludim, ova moja je tako jadna sva isprepadana, i sva se zbuni, zablokira.... izludiiiiit cuuuuuuuuuuuuuuuu
    Ima da kisemo na porodu ahhahaha
    Takutakaaaaaaaa čestitam ti od srca :) nadam se da uživate skupa <3 Roko dobro nam došao :D
    Yra čuvaj se paparazza i sretno kući.

panda102
    09. Travanj 2018. 12:06

Katuška nama na predavanju je rekla da su posljedice epiduralne glavobolje... 

Katuska99
    09. Travanj 2018. 12:18

Fak.. al ja nemam obicne migrene. Mene rijetko glava boli, nego one s aurom. Trne mi lijevi dio tijela, jezik, zaboravljam rijeci.. budem sutra pitala. 
    Da mi bar kaze da sam 5 prstiju otvorena🤣🤣
    E prosli put kad smo isli iz bolnice, zovem svoju mamu da kazen da sam 2 prsta, pa mamu od muza. I veli muz nazovi sad tatu(njegovog) hahahahha ja reko nema sanse da cu njemu to rec. On mi se smije i on ga zove i to govori a ja zacepila usi hahhahah

Sarita_00
    09. Travanj 2018. 12:21

Samo mi još fali da mi se migrene pogoršaju u pokušaju da si olakšam porod... 😔 A tak mi je lijepo u trudnoći, možda 3 puta da sam ih imala. 
    Kako mene probada, kao da mengu imam 😕 Ne boli skroz jednako, nekad malo jače, ali skroz je lagana bol prisutna... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

09. Travanj 2018. 12:29

Ja bolujem od migrena,  dosta cesto imam napadaje i nisu ugodni. Primila sam epiduralnu prvi puta,  nadam se da cu i sada. Jedna od nuspojava epiduralne je i gavobolja,  ja ju nisam imala od nje. Kao i sa svakim lijekom postoje nuspojave,  mozes ih imati i ne moras,  ali rizik postoji. Mene je samo mjesto uboda boljelo neko vrijeme i to je to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    09. Travanj 2018. 12:29

Sarita to i mene muci, uzas!! Nadam se da nece bit posljedica..
    E u tim tjednima je i mene tako bolilo, pogotovo ujutro ili prije spavanja. Bas onak kao da cu dobit al lagano ne prejako. Rekli su da je to normalno, da se rasteze sve dolje..

panda102
    09. Travanj 2018. 12:30

Piše da se kod svakog te glavobolje povuku, samo kod nekog traju kraće kod nekog duže.

Sarita_00
    09. Travanj 2018. 12:39

Katuska99

Sarita to i mene muci, uzas!! Nadam se da nece bit posljedica..
    E u tim tjednima je i mene tako bolilo, pogotovo ujutro ili prije spavanja. Bas onak kao da cu dobit al lagano ne prejako. Rekli su da je to normalno, da se rasteze sve dolje..

Znalo me tu i tamo zabolit tako, nista strasno. Ali ovo sad je bolnije nego je bilo ikad. I tocno ju osjetim kako se mice u donjem dijelu trbuha.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    09. Travanj 2018. 12:40

Hajmo malo o mojoj svekrvi....
    Jučer je svekar dolazio i ona je poslala za mene punjene crvene paprike( koje najvise volim) i za muža sarmu( koju isto najviše voli-možda više od mene) tako da danas dođem kući, napravim samo salatu i podgrijemo. ŽIVOT JE LIJEP
    Još mi je poslala i domaći masni dimljeni sir ( plačem od sreće) i dosta suhog mesa i tulumbe. Još jednom ponavljam- ŽIVOT JE LIJEP hahahhahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.