Panda i Ita, ma odes, rasiris noge i kihnes i eto bebe 😂😂😂😂😂
Ja sam prosli put bila u trokrevetnoj sobi, ali sa 4 bebe, jedna je imala twinse. Uvijek netko place, a pod uvijek mislim, ako nitko ne place, moj vazda place. Na posjete izasla svaki dan 5 minuta i vec me cimerica zvala da se ovaj dere. Cica kraljica 😁, bez nje drecaona!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Imam barem takve informacije za sva rodilista, a i vecina hr rodilista je sad po tom principu.
Uopce ne znam kako ce ovo izgledati, ali jedva cekam. Malo me brine zbog cimerica, moja bi mogla bit najglasnija pa ce im smetati i buditi druge bebe 😜😜
Ma bas te briga, pa sve ste tu s istim razlogom. Bebi je sve novo i veliki stres i ima puno pravo plakat, i tvoja i sve tudje. Pa nitko ne ide u rodiliste na odmaranje, izdrzis ta tri cetiri dana kako god, bilo da thoje place ili tudje.
Pozdrav zeneee...mi smo jos u jednom komadu, a ja molin Boga da sta prije krene...tlak je danas 130/80, ka da nista nije ni bilo...osjecan se ka da san bezveze opet tu...
Mislin da mi je sinoc ispa sluzni cep, al ne znan kako bit 100% sigurna hahaha
Uglavnom, saljemo vam pozdrave iz bolničke sobe 😙😙
Bilo lijepo prosle godine. Sad nisam nista posadila. Kontam rano jos….
Je, jos je rano, osim za macuhice.
Ja zvala jednu zenu od koje kupujem sadnice svake godine da mi ostavi boje koje zelim, pa je rekla da jos do prvog maja ne sadim, da bi moglo biti mraza a onda je gotovo.
Eto i krevetić je na svom mjestu i spreman za Laru 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Boook curkeee!
Sarita, divan je krevetic!
Nina ljubomorna saa.,i moj bebo je 2 kile, al se bome i vidi na trbuhu:)
Curke kakvi su bili rostilji, ja danas cijeli dan provela na suncu sa frendovima, jela zadnji put u 10 ujutro🤤 nije ni cudo sa me ubija udarcima moj mali hahar:) predivan je dan, malo sam i izgorila u faci:)
Idem nekaj skuhat na brzinu:)
Panda balkoncic je divan i dvoriste je bas lijepo zeleno🤗 i ja nesto gruntam bacit se u vrtlarenje na rodiljnom, ali nemam pojma o pojmu! Taman kad sve procitam cu se porodit:))
Puse svima!!
[/url
Tu sam cure!
Znaci pojela sam boga isusa danas 😂😂😂😂
Imam filing da od 3 do sad nismo prestali jesti. Meni su na kraju iznijeli lezaljku na dvoriste i svi me dvorili 😁. I radler sam si popila, kad je bal nek je maskembal! 😂😂😂😂
Ugl toliko sam se prezderala da me sve strah noci, zgaravice i refluksa, ali jbg.
Sarita krevetic je divan 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala cure 😘
Proudy ja večerala i našla jedan radler u frižideru i sad guštam 😁 A tebe nek služe, nije lako ni mirovat cijelo vrijeme 😉
Nina meni je ostalo još svega par stvari za oprati i onda sam spremna. Sad sam dobila par ideja za slike koje bi mogla iznad krevetića staviti...
Zrinchy to su te ideje što raditi na rodiljnom... Na kraju bude 5% od toga ostvareno. Ja kupila nešto začinskog bilja i kao posijati ću to. Eno stoji već 2 mjeseca, nisam ni posude pripremila, a ne posijala 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita bas je sladak krevetic i dodaci 😊
Sta nosite za brisanje guze bebi, blazinice ili vlazne? Ja uzela i jedno i drugo, vlazne su one violetine 99% voda kao, to za neko vece sranje spremno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji