Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    08. Travanj 2018. 00:54

Frajla čestitam!!!!
    Pa ti si tu na sd?
    Curke moje trbušaste, prekrasne ste!!!
    Mila se cijeli dan danas nacicava...navlači si mlijeko. 

Frajla
    08. Travanj 2018. 05:57

ita87

Frajla e to se trazi, info iz prve ruke. Nadam se da ce i moja guzica skupa s uloskom stat u toto hlacice 😀
    Nego, reci ti nama, jel tebe sta bolio taj porod? 😀

naravno da je bolilo, poprilicno. A ctg to uopce nije ocitavo kao trudove, uvjeravali me da su to tek pripremni. Jos sam pisala prijateljici ako su to tek pripremni i ako ce pravi vise bolit odoh se odma ubiti 😭
    Jos me doktor dolazi gledati i pita jel imate trudove, a ja kazem neznam 🙈 

Frajla
    08. Travanj 2018. 06:51

yra

Frajla čestitam!!!!
    Pa ti si tu na sd?
    Curke moje trbušaste, prekrasne ste!!!
    Mila se cijeli dan danas nacicava…navlači si mlijeko.

Je, na SD sam, samo kazem, nisu nas uspili ugurati na odjel, pa smo na ovom drugom
    Kako si ti? Do kada ostajete u bolnici obzirom na carski? Bas mi je drago da Mila sisa ko prava
    Ja na zalost nemam ni bradavica ni mlijeka jos. Stavim ga sa sesiricima, on jadan vuce, imam osjecaj da se samo zraka naguta i onda nakon nekog vremena prestane. Al dobro, tek nam je prvi dan proso, valjda ce biti bolje.
    Odoh probati ubiti dok su bebe na kupanju, ljubim vas sve i puno srece curama koje su na redu 😘

Honey
    08. Travanj 2018. 07:27

Frajla

naravno da je bolilo, poprilicno. A ctg to uopce nije ocitavo kao trudove, uvjeravali me da su to tek pripremni. Jos sam pisala prijateljici ako su to tek pripremni i ako ce pravi vise bolit odoh se odma ubiti 😭
    Jos me doktor dolazi gledati i pita jel imate trudove, a ja kazem neznam 🙈

Hahaha NEZNAM 😂🙈 to su ti mozda namjerno rekli da se pripremis na gore a zapravo je to bilo to 😅 
    DOBRO JUTRO CURE!!!! Zelim lijep dan svima! 
    Yra kad se vidimo na onoj kavi sta smo planirale, izljubit cu te! Teta spremacica je tako divna osoba, dusa! Sat vremena smo klafrale 😁 
    A vi koje ste jucer u pola 11 stavljale fotke hrane, po guzicama cete dobit, jedva zaspala od gladi 🤤 

panda102
    08. Travanj 2018. 07:34

Yra gdje hod da je cini dobra djela. Zeni nasla jos posla ❤️❤️ Mila nasa 💕💕💕
    Jutro
    A Honey samo smo slikale nismo jele. Ja kad kazem nekad da sam gladna zaspala svi gledaju u mene kao vidi budale. Pa sta trebam sad trpat se?! Ne kontam...
    Danas se osjecam ko trudnica. Sve me boli hahahahahahhahaha

Honey
    08. Travanj 2018. 08:23

Haha Panda ja najljepse gladna spavam, i mojoj okolici nista jasno. 😆  Sad kako sam trudna pogotovo zbog zgaravice, sta pojedem do 6, pola7 jela sam. I mene sve boli, al od tone vesa sta sam ispeglala jucer. Jedva cekam danas malo izac u setnju, jucer provela dan u kuci. A Yra je ❤ 

yra
    08. Travanj 2018. 08:29

Honey, thx, da nije bilo nje zadnja 2 mjeseca živjeli bi ko pajceki.
    Panda 
    Ni ja inače ne večeram...kad nisam trudna. Imala bih 100 kila...takav metabolizam...
    Frajla, ne znam koliko cu jos biti. Mislim da do sutra. Taman sam se navikla na krevet.

Sarita_00
    08. Travanj 2018. 08:54

Dobro jutro! 
    Mada bi najrađe otišla susjedima iznad mene i pobacala ih iz stana jer su jutros odlučili rondati od ranog jutra. Kao da su sami u zgradi! Ili smo mi očito pretihi, pa ne doživljavaju da netko stanuje ispod njih. 
    Svaka vam čast što možete otići spavati gladne. Ja barem nešto moram pojesti, inače bude da me tjera na povraćanje 😕 Znam da nemam šta izbacit, ali mi se želudac diže. 
    Ručak imam od jučer, pa danas odmaram 😊 A popodne slijedi slaganje krevetića 😁
    Puse svima, a posebno Oliveru i Mili 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

08. Travanj 2018. 10:59

Hej zenske!
    Mene ubi nesanica ovi dana,  nisam legla prije 1 ne pamtim od kad.
    Sarita,  svaka cast,  ja ne znam koliko dugo bi im ja sutila.
    Ja od kad sam trudna i nisam nesto gladna na vecer,  ali normalna uvijek kasno jedem.
    Sad se evo izlezavam doma,  a jos malo se selim na dekicu u dvoriste i uzivancija! 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    08. Travanj 2018. 11:07

Honey, kava definitivmo.
    Cekamo fizijatricu do sutra da mi pogleda trbuh...
    Znaci, sutra otpust.
    Bio je pedijatar i dao nam izvješće o bebama. Ona ima blago slabije kukove zbog položaja kojeg je zauzela u maternici.
    Preporuka je široko povijanje.
    Mislim da će platnene pelene kod nhe biti definitivno najbolji izbor.
    Nakon više od 24 sata nacicavanja i sitnih ranica došli smo do stadija kada jede/spava/jede/spava.
    Hvala ti svevišnji na strpljenju i divnoj sestri savjetnici za dojenje koja me utješile objašnjenjem.
    Nakon dvoje uspješno dojene djece bilo mi je nepojmljivo da ne prepoznajem zahtjeve svoje beboline. Evo, sad je sve malo-pomalo ok. Zato sam se slabije javljala.
    Postoji li grupa za nas koje smo već rodile?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.