Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    07. Travanj 2018. 20:11

Ja bi roštilj 😔 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    07. Travanj 2018. 20:12

NINA

Ja sam u Beravcima a to ti je odma do Kopanice,opcina Kopanica,zupa Kopanica,u Kopanicu mi djeca u skolu idu

Haha kako je svijet mali. Ja udana u Kupinu, ista smo zupa samo mi zivimo u Osijeku  😂😀

• Litta
    07. Travanj 2018. 21:02

Ja danas cijeli dan u pokretu i sad odmaram i citam vas, beba udara :). Ovaj vikend smo odlucili doci u Zg, malo u shopping a i da se provozam, do 9mj nista od putovanja pa da iskoristim dok se jos mogu kretati. 
    Frajla cestitam :) lijepo da je sve tako dobro proslo, uzivaj sa svojim Oliverom.

Honey
    07. Travanj 2018. 21:17

Samo da se javim da sam ziva i da je sve ispeglano i posaugano 😁 i to mi je zadnji put za naredno vrijeme! Neznas tko je sretniji, muz ili ja 😅  I da, mi sutra isto rostilj 😋 jedva cekam! Ita sobica je prelijepa 😍❤ Jel mozes i moju svekrvu smjestit u apartman kad dode? 😂

Honey
    07. Travanj 2018. 21:20

Frajla nisam znala da su bebe i na SD stalno sa mamama. Cula sam za Vg. 

07. Travanj 2018. 21:29

Honey

Frajla nisam znala da su bebe i na SD stalno sa mamama. Cula sam za Vg.

Honey mislim da su sva zg rodilista u tipu rooming ina, odnosno da se bebe odnose samo na preglede/kupanje i slicno, te ako se izdogovaras sa sestrama mozda prvu noc ako zelis da odnesu bebu. 
    Imam barem takve informacije za sva rodilista, a i vecina hr rodilista je sad po tom principu. 

Sarita_00
    07. Travanj 2018. 22:04

Kod mene neće biti roštilj sutra, ali ću se utješiti kolačem 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

07. Travanj 2018. 22:08

Sarita_00

Ovo je cista provokacija. 😋

panda102
    07. Travanj 2018. 22:54

Nije rostilj ali bilo je svega. Hvala Bogu pa svako ima svoju kucu hahahahahaha

Sarita_00
    07. Travanj 2018. 22:55

Gumbek

Sarita_00

Ovo je cista provokacija. 😋

Ja imam kolače i more, ponesite roštilje i primam vas sve 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.