Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2018. 17:30

Mene je susjeda sad razveselila,  zove da pita hocemo sutra otvoriti sezonu rostiljanja,  oni bi danas isli kupiti meseko pa da vidi jel da nas racuna! Kako ne,  racunaj,  kao da nas je 4,  sve cu pojest! Tak da se bas veselim sutra i klopici i vidjeti ljude malo. Izvalit cu se na dekicu i milina!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    07. Travanj 2018. 17:42

Znaci sutra je dan za rostilj, i kod nas isto 😊
    M radi danas drugu smjenu i onda godisnji tjedan dana, nadam se roditi u tih tjedan dana, da ne bi morao jos 1 tjedan poslije traziti godisnji 😁
    Honey nema sanse da bi ostavila svekrvi da mi ista radi po stanu, bolje sama rijesim nego da njoj dam. Ona ce dobit apartman kad dodje i bok 😂

• ita87
    07. Travanj 2018. 17:44

Frajla e to se trazi, info iz prve ruke. Nadam se da ce i moja guzica skupa s uloskom stat u toto hlacice 😀 
    Nego, reci ti nama, jel tebe sta bolio taj porod? 😀

panda102
    07. Travanj 2018. 17:45

Umorna sam ko pas 😭 a isla u trgovinu hahahah evo pekli bifteke i kuhala na carsku mjesavinu, sad malo lec da se primi hahahahah
    Ita samo slikaj 😜 massimo nas 🤩
    U 19 nam dolaze cetvero odraslih i sestero djece 😁😁😁😁 ako prrzivim pricat cu vam. Hocu i ja rostilj 😢😢😢

• ita87
    07. Travanj 2018. 17:54

Evo konacno slike sobice kad vec danas sve fotkam 😁😁😁 fali jos polica iznad kinderbeta, ali to zna kad cemo to staviti hahaha imam jos nekoliko slika i detalja za tu policu,  ali to cu s vremenom kad izradim njene slike 😊

07. Travanj 2018. 18:01

ita87

Evo konacno slike sobice kad vec danas sve fotkam 😁😁😁 fali jos polica iznad kinderbeta, ali to zna kad cemo to staviti hahaha imam jos nekoliko slika i detalja za tu policu, ali to cu s vremenom kad izradim njene slike 😊

Sve je preslatko,  ali najvise me se dojmio ovaj divan okvir sa slovom R. 😍😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    07. Travanj 2018. 18:22

Book curke!!
    Trebalo mi je poprilicno vremena sa vas stignem procitat,ali uspjela sam!!
    Frajla,cestitam!!!! Da barem svima porodi bili takvi💜
    Puse saljem,ljubomorna sam na vas sa pogledom na more i naa one koje rostiljaju sutra,ja imam neki bezvezni vikend,dragi je na paraglajdingu:/
    Nit rostilja,nit mora:(

[/url

• sema
    07. Travanj 2018. 19:34

Nina koje mjesto? Moji su tamo blizu Kopanice 😀😂

Zrinchy
    07. Travanj 2018. 19:41

NINA

Zrinchy

Book curke!!
    Trebalo mi je poprilicno vremena sa vas stignem procitat,ali uspjela sam!!
    Frajla,cestitam!!!! Da barem svima porodi bili takvi💜
    Puse saljem,ljubomorna sam na vas sa pogledom na more i naa one koje rostiljaju sutra,ja imam neki bezvezni vikend,dragi je na paraglajdingu:/
    Nit rostilja,nit mora:(

Zrinchy i ti si pozvana 😉!!!!

💗💗mozda i navratim:))) 😚

[/url

Katuska99
    07. Travanj 2018. 19:50

Mi ga danas napravili, samo za nas dvoje.. tj troje🤣
    Ita divna je soba!! Slovo R, kolica i fotelja su 🔝
    Bas je danas neki dobar dan, najela se, sad lezim a muz usisava.. sve super nekako🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.