Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    07. Travanj 2018. 13:59

Zivjele!! 😂

• ita87
    07. Travanj 2018. 14:00

Takutaka bit ce sve ok, brzo ce Roko 💙

• ita87
    07. Travanj 2018. 14:04

Ja peglanje rijesila zadnjih par dana. M ne nosi kosulje uopce osim u nekim prilikama. Brijem da ni ne znam kosulju speglat kak spada, nemam prakse 😁😁
    Svoju robu peglam po par komada, kak mi zatreba.
    Bebino je sve speglano davno haha bolje da sam si ostavila za kraj da imam sta radit. 

07. Travanj 2018. 14:07

Ajme Honey,  ja kad s znala nakupit toliko,  ja bi ti krenula peglat i malo po malo bi si nosila,  tak mi je psiholoski bilo lakse,  inace kad vidim takvu hrpu odmah volju izgubim 😂😂😂😂
    Ita pije kavu i boli ju dupe 😁 ljubomorna sam i ja bi negdje na kavu 🙁. Moji decki otisli u centar,  setaju,  papaju,  fotkaju se i salju mi slike,  a meni se place 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    07. Travanj 2018. 14:15

Proudy znas da sam razmisljala doci do Zga na vikend pa me muz urazumio i rekao da nisam normalna, pa sam se morala zadovoljit sladoledom i kavom ovdje 😏
    Cek ti si bas na strogom mirovanju, ne mozes tako izaci ni na kavu malo? Bas bad, ali poslije ces ti sa Aleksom kafenisat koliko ces htjet 😉

07. Travanj 2018. 14:19

ita87

Proudy znas da sam razmisljala doci do Zga na vikend pa me muz urazumio i rekao da nisam normalna, pa sam se morala zadovoljit sladoledom i kavom ovdje 😏
    Cek ti si bas na strogom mirovanju, ne mozes tako izaci ni na kavu malo? Bas bad, ali poslije ces ti sa Aleksom kafenisat koliko ces htjet 😉

Ma ne smijem nista Ita,  rekla mi je doktorica u Petrovoj da me pusta doma ako joj obecam da cu ustajat samo na wc i da se cak ni tusirat necu duze od 5 minuta. Do sad sam si bila priustila bar jednu kavu mjesecno,  zbog psihickog zdravlja,  sad ni to vise. Fakat ne bi da me spice u bolnicu jer sam se jos vise otvorila.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    07. Travanj 2018. 14:25

Onda ti samo odmaraj, brzo ce vrijeme proci pa ces moci sve sta zelis 😊

panda102
    07. Travanj 2018. 14:28

Puknut cu a tek sam 32 aaaaaaaa
    Ita ne provociraj hahaha ona bi do Zagreba. Majko mila hahahahaha

07. Travanj 2018. 14:37

Pandica prekrasne ste 😍😍😍
    Ita bi do Zagreba,  ona bi u Petrovoj rodila 😂😂😂😂
    Ja sam s Maksom tocno na 40tt isla na pramenove iz Sesveta do Crnomerca,  javnim prijevozom,  sama,  rekose ljudi da sam luda 😂😂😂😂,  realno mogla sam radjat s folijama na glavi! Al ti si jos bolja,  majke mi! 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    07. Travanj 2018. 14:37

Sarita i panda, buse su super 😍😍
    Panda ne znam kud bi sa sobom pa mi svakakve ideje padaju na pamet. Predvidjam si porod 10 dana nakon termin ako ne i kasnije. 
    Mozda Rina predosjeca da ja zapravo nisam jos spremna za bebu hahaha sve je spremno osim mame 😂😂😂
    Ja volim sve u zadnji cas, i tako bi i ona mogla biti u busi sve dok je nece doktori morat natjerat van. Evo sto posto sam sigurna 😱😱😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.