Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    07. Travanj 2018. 11:12

Jooj sarita moja sad to krece, vidjet ces tek kako ce ti bit. Ja nekad ne mogu vjerovat kako hodam, kao da sam na štulama🤣
    Sjetila sam se kak je Ita rekla za masline da su sljive i smijem se a pixi me gleda😂
    Btw jucer dok sam se otusirala imala sam kaj vidjet. Pixi bio hrabar jer je muz bio nocna i usao u spavacu i nasla ga kako spava u onom nex2me. Isprobavao malo prije bebe🤣 dobro da sam ga prekrila dekom bila

Honey
    07. Travanj 2018. 11:16

Mene sad ovo ceka 😖💣💣💣 

• Takutaka1
    07. Travanj 2018. 11:21

Evo zene drage, nas su ostavili na odjelu radi tlaka...ipak nista od naseg cekanja poroda kucibas san cila nikakva i samo se nadan da ce porod sta prije krenit i da cemo sta krace morat stat vam....uhhh

Sarita_00
    07. Travanj 2018. 11:24

Dosad sam stvarno bila kao da nisam ni trudna. Neki dan spremam stvari iz trgovine i prijateljica me gleda, a ja bez problema čučnem, ustanem se, sagnem se. Kaže ona, ti ko da nisi trudna, bar ne toliko. Ali izgleda da me stiže polako 😕 
    Honey eno kod mene se druga tura odvrtila, sad ju treba raširiti. 

Nekako se zaokružismo preko noći
    Nekako se zaokružismo preko noći

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• LilyVanily
    07. Travanj 2018. 11:47

Ajme Honey smračilo mi se od silne robe. 🙈 Ja sam zadnjih mjesec dana počela peglati mašinu za mašinom jer ne znam kad bi mi se dalo da se nakupi. Upravo ispeglala turu njezine robe, jedna naša se suši, a druga pere. I onda sam napokon pri kraju s tim dijelom. Ostalo je laganini.
    Sarita dobrodošla u klub gegalica.
    Takutaka drži se.

Katuska99
    07. Travanj 2018. 11:54

Takutaka drz se, jos malo izdrzi i sve ce super biti!! Bolje da si pod nadzorom.
    Honey nista od tog vesa, nema sanse🤣 zovi onu tetu od yre radje🤭
    Sarita bas si se lijepo zaokruzila😍 

07. Travanj 2018. 12:30

Takutaka,  drzi se,  nadam se da ce bebica krenuti sama polako da nisi dugo tamo!
    Sarita,  divne ste 😍
    Honey,  bome ja imam 3 masine naseg i 3 masine bebinog,  sve ceka moju mamu! Sirota,  dok sve operemo,  cijeli dan ce mi peglat.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    07. Travanj 2018. 13:52

Takutaka neka si ti tamo! Danas ces ti nama rodit, ko Frajla, samo se ujutro probudimo a tebi Roko u rukama 😘 
    Sarita sad imas pravu loptu! 😍 Predivna busa, bas se zaokruzila! Lilly i ja tako sve planoram al jednostavno kako radim neda mi se poslije posla. Ovo se nakupilo sad zbog blagdana itd, kad nista nisam radila. 
    Katuska teta od Yre ce doci danas u 5 da vidi kucu i da se dogovorimo. Zato rjesavam ves da se zena ne uplasi 😂 proudy nista bakama nije tesko za djecu i unucad a i rekla si da njoj to bas ide od ruke 😁 

07. Travanj 2018. 13:54

Meni je bebino sve opeglano i od curke isto, nase vise manje. 
    Al imam punu zicu za susenje muzevih laganih kosulja koje sam mu jucer proprala da ima sad kad zatopli, a ak ista mrzim peglat to su kosulje. A ima ih valjda 20.
    Radje 2 masine baby vesa peglam nego to. 
    Da su neke fancy otfurala bi ih na peglanje, al ono ovo su vise onak za svaki dan, casual, pa mi je malo glupo platit za 20 komada. Al tko zna, kad krenem mozda se i predomislim. 

Honey
    07. Travanj 2018. 13:55

Evo ovdje se bolje vidi koliko je toga 😱 ima valjda samo kosulja jedno 20kom! Sad sam skuhala rucak, jedemo pa nastavljam 💪 Dobar tek tko je za stolom 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.