Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    17. Rujan 2017. 14:22

ikyri

Idi i obavezno javi

Budem ! Jojjjjjj

• Elviramagistic
    17. Rujan 2017. 14:49

Mono a kakvi su to bolovi?? Jer ja imam svakakve..mozda su ti od urinoinfekcije kao meni

mono1111
    17. Rujan 2017. 15:30

Elviramagistic

Mono a kakvi su to bolovi?? Jer ja imam svakakve..mozda su ti od urinoinfekcije kao meni

Nemam urinoinfekciju...
    Jer sam ja odmah na pocetku skoro imala te bolove kad mi je pun mjehur...i onda se malo smirilo, ali urin mi je ok, tj.leuko su mi malo poviseni ali svi su rekli da je to uredan nalaz...
    Ne, bas mi je bol neka cudna u donjem dijelu trbuha...ne znam opisati.

• Elviramagistic
    17. Rujan 2017. 16:50

Ma ja vjerujem da nije nista..ja svako malo imam novu vrstu boli..iz tjedna u tjedan nesto novo..ali ako ces biti mirnija svakako otidi sutra i odmah javi

ikyri
    17. Rujan 2017. 17:13

Elviramagistic

Ma ja vjerujem da nije nista..ja svako malo imam novu vrstu boli..iz tjedna u tjedan nesto novo..ali ako ces biti mirnija svakako otidi sutra i odmah javi

Ja isto vjerujem da je to ništa. Ja imam bol kad se nagnem naprijed, kad se najedem, kad kihnem, kad nešto dignem i dom ležim ponekad imam grčenje. A najčešće filing kao da imam veliki grejp zguran u zdjelicu koji stišće sve po redu....što i imam. 
    Elvira možeš ti sebi napipat maternicu u području ajmo rec gdje ti je mjehur pa malo iznad i ispod?

mono1111
    17. Rujan 2017. 17:30

Ah..ne znam ! Sve me strasi !
    Nemam ja probadanja, mislim imam...ali ne brine me to ! Nego konstantna neka bol....
    Ma idem sutra, mozda cu bar biti mirna par dana nakon uzv !

ikyri
    17. Rujan 2017. 18:13

Nadam se da ce bit sve ok. I nadm se da.ces sa.svakim ultrazvukom bit mirnija sve dulje.

• Elviramagistic
    17. Rujan 2017. 18:32

Ikyri ja imam previse spekeca da opipam bilo sta hahahah i ne usudim se dirati nista po trbuhu..
    Mono mozda je to samo neki jaci pritisak ali bolje da ides pa ces biti mirnija

• Ivancica09
    18. Rujan 2017. 07:57

Vec sam mislila da su mi mucnine zavrsile kad jutros uzas zivi, nisam povracala ali jedva sam se spremila za posao.. Bas se lose osjecam.. jos kako sam na posebnoj prehrani zbog GUK-a jos mi je vise lose. Od zadnjeg pregleda ginekologu koji je bio prije 2 tj sam laksa za 2kg 

ikyri
    18. Rujan 2017. 08:26

Ivancica09

Vec sam mislila da su mi mucnine zavrsile kad jutros uzas zivi, nisam povracala ali jedva sam se spremila za posao.. Bas se lose osjecam.. jos kako sam na posebnoj prehrani zbog GUK-a jos mi je vise lose. Od zadnjeg pregleda ginekologu koji je bio prije 2 tj sam laksa za 2kg

Uzas. Ja sam danas prvi dan na komplikacija.a i hvala bogu da jesam. Glavobobolju uzasnu imam, idem malu ispisat iz jaslica jer nemam srca je slat tamo da mi bude bolesna svako mali i da place dok sam ja doma. Izdrži nekako još tih mj. i pol dana. 

Mono javi se. Znajuci tebe na pregled cekas od 7h. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.