Mono a kakvi su to bolovi?? Jer ja imam svakakve..mozda su ti od urinoinfekcije kao meni
Mono a kakvi su to bolovi?? Jer ja imam svakakve..mozda su ti od urinoinfekcije kao meni
Nemam urinoinfekciju...
Jer sam ja odmah na pocetku skoro imala te bolove kad mi je pun mjehur...i onda se malo smirilo, ali urin mi je ok, tj.leuko su mi malo poviseni ali svi su rekli da je to uredan nalaz...
Ne, bas mi je bol neka cudna u donjem dijelu trbuha...ne znam opisati.
Ma ja vjerujem da nije nista..ja svako malo imam novu vrstu boli..iz tjedna u tjedan nesto novo..ali ako ces biti mirnija svakako otidi sutra i odmah javi
Ma ja vjerujem da nije nista..ja svako malo imam novu vrstu boli..iz tjedna u tjedan nesto novo..ali ako ces biti mirnija svakako otidi sutra i odmah javi
Ja isto vjerujem da je to ništa. Ja imam bol kad se nagnem naprijed, kad se najedem, kad kihnem, kad nešto dignem i dom ležim ponekad imam grčenje. A najčešće filing kao da imam veliki grejp zguran u zdjelicu koji stišće sve po redu....što i imam.
Elvira možeš ti sebi napipat maternicu u području ajmo rec gdje ti je mjehur pa malo iznad i ispod?
Ah..ne znam ! Sve me strasi !
Nemam ja probadanja, mislim imam...ali ne brine me to ! Nego konstantna neka bol....
Ma idem sutra, mozda cu bar biti mirna par dana nakon uzv !
Nadam se da ce bit sve ok. I nadm se da.ces sa.svakim ultrazvukom bit mirnija sve dulje.
Ikyri ja imam previse spekeca da opipam bilo sta hahahah i ne usudim se dirati nista po trbuhu..
Mono mozda je to samo neki jaci pritisak ali bolje da ides pa ces biti mirnija
Vec sam mislila da su mi mucnine zavrsile kad jutros uzas zivi, nisam povracala ali jedva sam se spremila za posao.. Bas se lose osjecam.. jos kako sam na posebnoj prehrani zbog GUK-a jos mi je vise lose. Od zadnjeg pregleda ginekologu koji je bio prije 2 tj sam laksa za 2kg
Vec sam mislila da su mi mucnine zavrsile kad jutros uzas zivi, nisam povracala ali jedva sam se spremila za posao.. Bas se lose osjecam.. jos kako sam na posebnoj prehrani zbog GUK-a jos mi je vise lose. Od zadnjeg pregleda ginekologu koji je bio prije 2 tj sam laksa za 2kg
Uzas. Ja sam danas prvi dan na komplikacija.a i hvala bogu da jesam. Glavobobolju uzasnu imam, idem malu ispisat iz jaslica jer nemam srca je slat tamo da mi bude bolesna svako mali i da place dok sam ja doma. Izdrži nekako još tih mj. i pol dana.
Mono javi se. Znajuci tebe na pregled cekas od 7h.
Sortiraj odgovore
Najstariji