Je netko od vas jako uspuhan. Ja pricam na telefon i čovjek me pita što sam se uspuhala. Dignem malu i stavim je na komodu za presvlačenje i jedva dišem. Najčešće nešto iz mirovanja kad napravim ...kao da sam maraton pretrčala. Neki dan sam se šetala i ušla u Zaru i sve je bilo ok dok nisam stala i onda odjednom vrtoglavica i šum u ušima. Idem sutra vadit krv moguce da sam anemicna. U prvoj trudnoci sam imala stalno visok krvni tlak pa mi se nikad nije vrtilo pa me ovo prestraši.
Hvala na savjetima! S obzirom da cuvam trudnocu, a na citanje neceg izvan ovih tema se ne mogu fokusirati, razmisljala sam da uzmem bar neke knjige na tu temu… ovako mu je samo mob u ruci :)
Zbog čega si na čuvanju trudnoće?
Ma ja punim mobitel samo 3x na dan 🤣🤣.
A knjigu ceš brzo prelistat i kad izađe iz tvog tj. razvoja izgubit ces zanimanje. Ja sam pred sam kraj trudnoce gledala "One borne every second" i to.sam.plakala ko.kišna godina i pogledala skoro sve sezone što sam našla. To sam jedino baš mogla gledat.
Imala fest izljev krvi prije 2 tjedna... mislila da je gotovo, al Bogu hvala, na ultrazvuku na hitnoj se vidjela beba... od tada stalno nesto kapa... smedji iscjedak.. ginekolog me odmah sprasio na komplikacije...
Hvala na savjetima! S obzirom da cuvam trudnocu, a na citanje neceg izvan ovih tema se ne mogu fokusirati, razmisljala sam da uzmem bar neke knjige na tu temu… ovako mu je samo mob u ruci :)
Zbog čega si na čuvanju trudnoće?
Ma ja punim mobitel samo 3x na dan 🤣🤣.
A knjigu ceš brzo prelistat i kad izađe iz tvog tj. razvoja izgubit ces zanimanje. Ja sam pred sam kraj trudnoce gledala "One borne every second" i to.sam.plakala ko.kišna godina i pogledala skoro sve sezone što sam našla. To sam jedino baš mogla gledat.
Imala fest izljev krvi prije 2 tjedna… mislila da je gotovo, al Bogu hvala, na ultrazvuku na hitnoj se vidjela beba… od tada stalno nesto kapa… smedji iscjedak.. ginekolog me odmah sprasio na komplikacije…
Kad ti je iduci pregled?
Pa sigurna sam da se recimo ovdje puno brze ustanove vanmatericne T i prije nego recimo jajovod pukne ( ako je T smjestena npr.u jajovodu ) za razliku evo recimo od Svedske !
Mislim da je to svakako prednost ovdje sto se ranije rade uzv !
KungFuMaca,
Imas li hematom??
Imala sam ovaj tjedan kad je bebica bila ok, srce kuca :) a sljedeci je 26.09. Ne znaju sto je bilo, al pretpostavljam da je bio hematom pa se izlio, jer ne znam otkud bi bilo toliko krvi. Sad ne vide hematom.
Sve ti je to statistika. Samo ovisno o zemljama ljudi imaju drugačiji mentalitet i stavove. Slažem se da je ipak bolje radit više preventivnih pregleda i to ne samo u ginekologiji već u svemu.
Mislim da cu sutra na uzv ici, imam dns neke cudne bolove....i nesto mi je cudno....ne znam ! A posto je dokt.rekla da ja slobodno dodjem kad zelim i kad se zabrinem, ici cu sutra ! Ne mogu se stresirati i cekati !
Kakve bolove? Idi ako si zabrinuta jako.
Možda da izdržiš do srijede pa imaš samo 7 dana do idućeg pregleda?
Ali ako si jako zabrinuta idi...
Kakve bolove? Idi ako si zabrinuta jako.
Možda da izdržiš do srijede pa imaš samo 7 dana do idućeg pregleda?
Ali ako si jako zabrinuta idi…
Idem sutra, necu izdrzati do srijede, nema sanse !
Ne znam....neke cudne bolove, ne mogu ih opisati ! Nisu do sad bili takvi, znala sam imati pritisak udonjem dijelu trbuha ali ovo je nesto drukcije...
Sortiraj odgovore
Najstariji