Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Travanj 2018. 19:31

Yra, mala je ko lutkica. Cestitam od srca.
    Nadam se da si ti dobro i da ne boli. 
    Jesu ti u spinalnoj radili carski? 

Sarita_00
    05. Travanj 2018. 19:50

Yra čestitke! Malena je pravi šećer! ❤❤ Sad samo uživajte! 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    05. Travanj 2018. 19:54

Panda vrazje si zgodna 😘 
    Yra mogu mislit, njemu je prvo, i princeza, to ce biti ljubav najveca ❤ moze adresa feste 😂 
    Zrinchy super ti je salata 😋 uzivaj! 

nina11
    05. Travanj 2018. 20:00

Bokic curke,samo da se javim,jos uvijek nisam rodila,hodam po ctg-ovima svaka dva dana i amnioskopija takodjer,a ova moja tvrdoglavica nece van jos uvijek 🙄 
    Kod mene kombinacija nervoze,zivcanosti,plakanja,Boze sta rade hormoni. Uzas. 😏 
    Ne mogu docekati da rodim, samo da krene vise, nisam to ovako zamisljala uopce haha 😆 
    Cestitam mamama na bebicama 💋 sve su tako lijeeepe 😊 i ja jedva cekam da vidim svoju curku ☺️ 
    Puno pusa svima, drzite fige da uskoro nesto krene 🙊

• ita87
    05. Travanj 2018. 20:04

Sorry nina nisam skuzila da sam te preskocila, ajde onda ja i takutaka cekamo tebe da rodis pa cemo mi 😀
    Ufff ipak nisam sljedeca na redu 😂😂
    Sretno nina i da sto prije krene 😍

• LilyVanily
    05. Travanj 2018. 20:10

Drži se Nina. Mora izać u sljedećih tjedan dana 💪

• ita87
    05. Travanj 2018. 20:13

Nego, isla provjeriti jos jednom torbu, i pripremiti posebno vrecicu za prvo tusiranje kak je frajla rekla. I sad si mislim kako ce ovaj ulozak lijevo skupa s mojom guzicom stati u ove tosama gace L velicine 😂😂😂

Jel to ostane u autu pa muz ide po to ili kako? Kome se da nek napise upute otkad se dodje u bolnicu oa nadalje hahaha 
    Sta sa spavacicom, jel ona bude u torbi, ili u toj vrecici koja se nosi u rodiliste, najbolje da dodjem odmah u njoj hahahah

Katuska99
    05. Travanj 2018. 20:22

Hhaha ita to sam tocno ja gledala, ja imam i te gace i one iz ljekarne, oces da otvorim da vidimo jesu kaj vece. I meni se ove cine bas male. 
    Ja kad sam bila na profilu sam gledala sto situacija u kojima su zene isle rodit pa mogu otprilike napisat. Ili su dosle s tim torbama ili su muzevi isli po te torbe u auto. Zenske su vecinom imale tu jednu u kojoj su stvari za tusiranje, maramice vlazne toaletne, dezinfekcijske, japanke, rucnik, spavacica, voda krekeri. Ta mala ide s tobom, a u vg nisu taj dan barem dali nosit velike torbe u radjaonu, znaci samo tu malu neku. E sad nez kako je u drugim bolnicama. Ova velika tamo negdje ostaje

Katuska99
    05. Travanj 2018. 20:24

I da, u vg daju muzu robu koju zena ima na sebi, i tenke i jaknu da nosi doma. Tako da tamo imas samo spavacicu i papuce, onda cu ja i ogrtac uzet. Pripremi mu neku vrecicu sa svojim stvarima koje ces obuc kad ides doma, isto tako i za bebu

• Ina30
    05. Travanj 2018. 20:27

Yra čestitke od srca, malena je pravi med  brz oporavak ti želim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.