Yra, mala je ko lutkica. Cestitam od srca.
Nadam se da si ti dobro i da ne boli.
Jesu ti u spinalnoj radili carski?
Yra čestitke! Malena je pravi šećer! ❤❤ Sad samo uživajte!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda vrazje si zgodna 😘
Yra mogu mislit, njemu je prvo, i princeza, to ce biti ljubav najveca ❤ moze adresa feste 😂
Zrinchy super ti je salata 😋 uzivaj!
Bokic curke,samo da se javim,jos uvijek nisam rodila,hodam po ctg-ovima svaka dva dana i amnioskopija takodjer,a ova moja tvrdoglavica nece van jos uvijek 🙄
Kod mene kombinacija nervoze,zivcanosti,plakanja,Boze sta rade hormoni. Uzas. 😏
Ne mogu docekati da rodim, samo da krene vise, nisam to ovako zamisljala uopce haha 😆
Cestitam mamama na bebicama 💋 sve su tako lijeeepe 😊 i ja jedva cekam da vidim svoju curku ☺️
Puno pusa svima, drzite fige da uskoro nesto krene 🙊
Sorry nina nisam skuzila da sam te preskocila, ajde onda ja i takutaka cekamo tebe da rodis pa cemo mi 😀
Ufff ipak nisam sljedeca na redu 😂😂
Sretno nina i da sto prije krene 😍
Nego, isla provjeriti jos jednom torbu, i pripremiti posebno vrecicu za prvo tusiranje kak je frajla rekla. I sad si mislim kako ce ovaj ulozak lijevo skupa s mojom guzicom stati u ove tosama gace L velicine 😂😂😂
Jel to ostane u autu pa muz ide po to ili kako? Kome se da nek napise upute otkad se dodje u bolnicu oa nadalje hahaha
Sta sa spavacicom, jel ona bude u torbi, ili u toj vrecici koja se nosi u rodiliste, najbolje da dodjem odmah u njoj hahahah
Hhaha ita to sam tocno ja gledala, ja imam i te gace i one iz ljekarne, oces da otvorim da vidimo jesu kaj vece. I meni se ove cine bas male.
Ja kad sam bila na profilu sam gledala sto situacija u kojima su zene isle rodit pa mogu otprilike napisat. Ili su dosle s tim torbama ili su muzevi isli po te torbe u auto. Zenske su vecinom imale tu jednu u kojoj su stvari za tusiranje, maramice vlazne toaletne, dezinfekcijske, japanke, rucnik, spavacica, voda krekeri. Ta mala ide s tobom, a u vg nisu taj dan barem dali nosit velike torbe u radjaonu, znaci samo tu malu neku. E sad nez kako je u drugim bolnicama. Ova velika tamo negdje ostaje
I da, u vg daju muzu robu koju zena ima na sebi, i tenke i jaknu da nosi doma. Tako da tamo imas samo spavacicu i papuce, onda cu ja i ogrtac uzet. Pripremi mu neku vrecicu sa svojim stvarima koje ces obuc kad ides doma, isto tako i za bebu
Sortiraj odgovore
Najstariji