Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    05. Travanj 2018. 18:57

Ostao stari datum 🤦‍♀️ 
    Ita i Takutaka 💪❤

05. Travanj 2018. 18:59

Honey

Ostao stari datum 🤦‍♀️
    Ita i Takutaka 💪❤

Ita i Takutaka cekamo vas! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    05. Travanj 2018. 19:02

Honey

Ita i Takutaka 💪❤

Sluzbeno na redu, ne mogu vjerovati! 😎 Tko ce prvi, cura ili decko 😊

yra
    05. Travanj 2018. 19:03

Honey

Yra ❤ cestitke!!!! Predivna je, pre pre! Masala cure😍
    Kako je muž? Sigurno je van sebe skroz 😀 cestitke i njemu, uzivajteee!!! 😘

On je na sedmom nebu. Sav brižan. Sutra radi veliku feštu. Baš je onako...van sebe od sreće!

Zrinchy
    05. Travanj 2018. 19:03

Ajme Yraaaa pa predivna jee😍
    Jel sve proslo ok?? Izvjestavaj nas o svemu. Mala velika princeza

[/url

• ita87
    05. Travanj 2018. 19:07

Takutaka1

Ita zeno, jesmo mi isto trudne???? Svaka ti cast, ja se jedva krecen…ostale jos nas dvi naseg datumica 😱😱😱
    Meni je Roko nekako mirniji danas sad se pitan jel to neko zatisje pred buru ili ce se sad pokrenit pa izlupat mamu 🤔🤔😂

Ma ja to iz dosade setam,  da ubijem bar sat vremena dnevno. Ja ne mogu skuzit jel se smiruju udarci ili sta se dogadja, kao da je isto sve. Zgrci mi se trbuh, valjda su to kontrakcije, nemam pojma, ne vidim neku promjenu. Sad ce me ovih dana bit strah da se ne bi nesto dogodilo i da ja necu skuzit. Jedva cekam 10.4. TA. Nek me ostave tada i bok 😀

Zrinchy
    05. Travanj 2018. 19:08

Cure buskice su vam svima predivne, bas bas! Katushka, jesi razmisljala o karijeri dizajnera interijera za bebe? Pa ja bi takvu sobu, a kamoli ne za bebu😍
    Honey, zao mi je da te zafrkavaju, tako ti je i meni, na samom pocetku sam imala 5.1 radi glupog hamburgera i buhtle i od onda nikad poviseni secer! Al sam stigmatizirana od tad ko da imam secer i bok! Kuzim da brinu,al kaj je previse je previse!
    Joj ajmo cure,jos bebicaaa!
    Malo sam citala o visku plodne vode-moze uzrokovat preuranjeni porod i otezat bebi da se okrene kak treba pa se povecava mogucnost carskog reza...ostalo navodno nije opasno, pogotovo ne za bebu, a samo mi je to bitno.
    Napravila si vocnu salatu da se oraspolozim:

[/url

panda102
    05. Travanj 2018. 19:15

Evo i nas hahahahaha 
    Zrinchy stizeeeeem pripremi mi jednu zdjelicu. A soba je Katuska mmmmm top!!!

Bublica123
    05. Travanj 2018. 19:16

Yra čestitam  od srca na predivnoj djevojčici 😍😍😍😍😍💕💓💕💓💕💓💕

Katuska99
    05. Travanj 2018. 19:27

Ajme zrinchy ja bi to voce sad vise od iceg. Meni je danas prvi dan valjda od pocetka trudnoce da sam ostala bez jabuka i luuuda sam. Muz je na poslu, mozda mi mama donese.. 
    hehe hvalaa😍 nisam razmisljala o tom, posto previse volim svoj posao, ali nikad se ne zna🤣
    Panica bas si mi ce ce😍 ja sam u vasim tjednima vec podbradak dobila🤣
    Ajmo sad cure dalje s bebicama na sucne🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.