Yra sretno ti i mislimo na vas dvije! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cure vidim da spominjete hemeroide,jeste li probale kantarionom mazat... Kantarion je spas,meni ga čak gin preporučio da radim mješavinu kantariona i još nekoliko ulja močim tampon i stavim u rodnicu radi prevencije od gljivica,upala....
Yra draga sretno!!!! Kako lijepo, danas beba Mila dolazi <3
Cure bok! Ja se jučer napucala onih kiflica i buđole i bogme sam imala krepavanje do 3 ujutro. Oka nisam sklopila. Od danas ne jedem iza 6 nema šanse, i to ako onda nešto lagano. Ovo je bilo prestrašno tako da suosjećam sa nekim tko je umirao od voćnog jogurta, ja ih ne jedem jer ne volim. Kaj se tiče čišćenja, i ja sam do sad sve sama, muž je znao pomoći oko peglanja ili posaugati, al kak si je siroče sjebo desnu ruku prije mjesec dana, više ni on ne uskoči, a ja uz posao jednostavno ne stignem sve. Trenutno pati ili veš ili kuća. Nadam se da bude ova dobra gospođa prihvatila posao, rekla sam joj da moram očistiti kuću prije nego ju ona dođe vidjeti
Zrinchy sretno i tebi danas na pregledu! Kaj se hemoroida tiče tu se slažem 100% sa Inom, hB nemam osobno sa njima problema, ali ljudi koji imaju mažu sa kantarionom i brišu se sa kantarionom poslije svake nužde, kažu da je spas. Baš probaj! Takutaka drago mi je da stre dobro, vjerujem da vam je teško, još malo i stiže i tvoj mali <3
Yra sretnoo draga!! Mogu mislit kak je Tamica sretna sad!! Javi se kad stignes😘
Nije ni cudno da ste sve tak malo kila dobile. Jbt vocnih jogurta i pudinga sam u ovih 9 mj valjda 230 pojela🤣🤣
Nije ni cudno da ste sve tak malo kila dobile. Jbt vocnih jogurta i pudinga sam u ovih 9 mj valjda 230 pojela🤣🤣
Ja vocnih jogurta ne, al zato pudinga i slicnih kakica haha
Pa kazem ti ja, nisu nase kilice dosle od zraka :)
Kaj da radim kad mi se papa
Zato sam i kupila mrezaste gacice L velicine 😂😂😂
ahahahahaha
E Takutaka, ja ću ti tek na porodiljni 28 dana prije, znači 10.05., muž kaže da ću rodit 24.05., na njegov rođendan, tako da ću eto taman imati dav tjedna da spremim sve, dosta !
Proudy čekam sliku na punih 32tt <3
Sortiraj odgovore
Najstariji