Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Travanj 2018. 20:19

Katuska za ove komprese sam cula da su dobre, al osobno nemam iskustva s njima. 
    Purelan je super, iako sam i njega svega 3-4puta namazala jer nismo imali vecih problema s bradavicama i dojenjem.
    Gacice ove i ja imam, isto L ( to je za nas kojima se guza povecala hihi) 
    A papucice su vrh, iako bi meni bilo zao nosit ih u bolnicu hehe
    Ja sve cistim sama i dalje, neke stvari prepustim muzu, napravi on to bez pogovora, al je spor i imam osjecaj da mulja po tome pa to ne mogu gledat. Njemu sam prepustila odlazak u nabavku, nemam zivaca za to, a on je recimo picajzla za datume na proizvodima i na savrseno voce i povrce, kad ode znam da ga nema vjecnost. Jos u zadnje vrijeme i mala ode s njim, nije krv voda haha
    A ja onda skuham sebi kavu i laganini

04. Travanj 2018. 20:22

Katuska99

Ok proudy hvala na savjetu, to mi nikad nebi palo na pamet. Nisam navikla da jako krvarim, inace sam s dnevnim uloskom mogla mengu proc🤣 ali ko zna kako ce bit poslije poroda..
    Yra komprese su u vrecicama, ak otvorim osusit ce se. Evo bas sam nasla na netu
    Ne znam ako si vidjela post za cistatucu, ako bi mi pliiiz dala kontakt, moze na face! Bl

Ne bi to ni meni samoj palo na pamet,  ja sam ti imala tak pufaste balernikice slapice za bolnicu i kad me poslije poroda sestra pitala gdje su mi slape i ja kazem,  ona izvadi i veli a ne,  ne,  to cete si unistit,  gdje su vam japanke 😁. Tak da hvala sestri!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Travanj 2018. 20:24

Gumbek

Purelan je super, iako sam i njega svega 3-4puta namazala jer nismo imali vecih problema s bradavicama i dojenjem.
    Ja sve cistim sama i dalje, neke stvari prepustim muzu, napravi on to bez pogovora, al je spor i imam osjecaj da mulja po tome pa to ne mogu gledat. Njemu sam prepustila odlazak u nabavku, nemam zivaca za to, a on je recimo picajzla za datume na proizvodima i na savrseno voce i povrce, kad ode znam da ga nema vjecnost. Jos u zadnje vrijeme i mala ode s njim, nije krv voda haha

Gumbek,  i moj je spor i uvijek imam filing da bi ja to bolje,  samo kaj moram sutit jer ne bi bilo lijepo da mu jos prigovaram a sve je na njemu. Pa grzim jezik i mucim 🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Travanj 2018. 20:34

ProudMomy

Gumbek

Gumbek, i moj je spor i uvijek imam filing da bi ja to bolje, samo kaj moram sutit jer ne bi bilo lijepo da mu jos prigovaram a sve je na njemu. Pa grzim jezik i mucim 🤣

A kod tebe je trenutacno ekstra situacija. Nema ti druge nego zazmirit i bit tiho :D eventualno koji savjet suptilno dobacit

Frajla
    04. Travanj 2018. 20:35

Meni isto za bolnicu dolazi u obzir jedino nesto sto mogu dezinficirati ili baciti u smece. Za sada sam stavila samo japanke, ako nadem neke jeftine papuce kupim jos, ak ne bit cu u japankama i gotovo

04. Travanj 2018. 20:39

Gumbek

ProudMomy

Gumbek

Gumbek, i moj je spor i uvijek imam filing da bi ja to bolje, samo kaj moram sutit jer ne bi bilo lijepo da mu jos prigovaram a sve je na njemu. Pa grzim jezik i mucim 🤣

A kod tebe je trenutacno ekstra situacija. Nema ti druge nego zazmirit i bit tiho :D eventualno koji savjet suptilno dobacit

Tocno tako! I jos mu malo zatrepcem okama pa to ni ne dozivi kao nesto lose 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    04. Travanj 2018. 20:41

Hahah gumbek bas sam se nasmijala🤣moj se toliko isprakso da je brzi od mene.. prozore ja ne operem ovak dobro kak je on..🤣 
    Imam ja i japanke naravno, al i ove idu ako necu puno curit ce posluzit😀 
    Jao jos ne vjerujem da cu imat svoju bebu doma, i nekad si mislim ako tako zavolim tudju djecu u vrticu kako cu tek to svoje bice😱

panda102
    04. Travanj 2018. 21:00

Ja prozore nisam nikad u stanu oprala. Visoki su 245cm i on to karcherom odradi sad pa sad. Malo pregledam kako je oprao plastiku ako je bilo sta vlage ali sve to bude tip top 😍😍 kako imamo ovaj Bosch usisivac uspravni usisava svaki dan hahaha il on il ja, neko se zaleti. Ma de divan je nemam sta rec. Jedino u ves se ne gura nikako. Osim kad ostavim susilicu dok sam na poslu pa smota u ormare. 
    Proudy hahahaha necu pitat je li petak jer radim samo do srijedeee. Mene ce u srijedu biti petak 😜😜😜😜

panda102
    04. Travanj 2018. 21:01

Joj Katuska papuca iste Pixi jahahahahahahaha

Zrinchy
    04. Travanj 2018. 21:15

Pa kak uspijem propustit 6 stranica postova??:) imali neke goste pa sam se opet malo nakuhala i napekla..
    Meni je trbuh tvrd,al cure iz moje blizine koje su rodile su rekle da cu tek kad dobijem trudove vidjet kaj znaci tvrdo! Tak da sam ocito u zabludi hahaha
    Ja sam narucila mrezaste gacice s Minygreeny jer mi je taman falilo 40 kuna za besplatnu dostavu:))
    Danas saam se uclanila u baby klub Muller pa su mi dali 15% popusta. Sutra idem po uloske i grudnjake za dojenje- dobila sam 3 preporuke,a fakat su i jeftini,70 kuna!
    I ja imam super super trudnocu, samo me ti hemeroidi ubijaju...vise se bojim poroda bas zbog hemeroida nego iceg drugog:/
    Katushka, papuce su vrh!:) Moja Borka se vec 2 dana ne mice od mene,ko da osjeca da me treba stititi:))
    Puse od mene i nje:

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.