Minja čestitam!! Sve najbolje vam želim i brz oporavak :)
Kod nas u Rijeci su u većini slučajeva kad je beba na zadak išli prvo na vaginalni porod, tek ako ne ide onda na carski. Od prošle godine su promijenili stav i sad se ponudi na izbor majci, carski ili vaginalno, pogotovo prvorotkama. Mislim da je super ako se može vaginalno na zadak, ali za to su potrebni iskusni doktori a ovisi i o fizičkim karakteristikama mame, kolika je beba itd. S obzirom da je meni još uvijek beba na zadak, pitala sam malo doktora kad sam bila na pregledu pa mi je rekao da je njegov stav za prvorotke da je bolje carski. To je baš individualna odluka koja ovisi o puno faktora.
Jutro cure!
Minja cestitam! Gabi je divan! Brzi oporavak zelim! Dojenje je borba, buduci da znamo kakav si ti borac, ne sumnjam u vas!
Honey divne ste mi! 😘
Ostale curke ljubim
Evo Aleks i ja u Petrovoj cekamo da vidimo kakva nam je sudbina 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da nam je zdravstvo normalno trebao bi biti inrividualan pristup svakoj trudnici i svakom porodu, sve smo razlicite i ceka nas razlicito iskustvo, prilazimo svemu s razlicitim stavom, strahom i emocijama.
Ali ne, kod nas je sve ko na traci pa eto, sretan si ako dobijes epiduralnu ili te ne rezu. I onda ajmo, iduca.
Zalosno, al istinito.
Da nam je zdravstvo normalno trebao bi biti inrividualan pristup svakoj trudnici i svakom porodu, sve smo razlicite i ceka nas razlicito iskustvo, prilazimo svemu s razlicitim stavom, strahom i emocijama.
Ali ne, kod nas je sve ko na traci pa eto, sretan si ako dobijes epiduralnu ili te ne rezu. I onda ajmo, iduca.
Zalosno, al istinito.
Upravo tako. Dobro si to napisala.
Jutro curkeeee!
Ajme Minja <3 Predivan je Gabi, baš lijepa beba:)) Bit će sve ok, sad je sve još novo, ali pomoć će i sestre i to šta kažu cure, pošalji muža u ljekarnu po pomagala.
Honey naša prekokrasna, baš si se lijepo zaoblila, taman kolko treba. Kilice još uvijek ništa, zanemarive:) Jeste vi odlučili na kraju ić na trudnički tečaj?
Proudy sretno, samo da je sve ok i da te pošalju još malo doma na odmaranje! Ja dobila termin za ultrazvuk konačno, idući četvrtak. Zanima me veličina bebe više nego išta
Yra naša duhovna voditeljice, super da si doma, još malo ćemo pričekati!
Pusam vas sve, tu je tmurno i kišovito, ja predzadnji dan na poslu
[/url
Pozdrav mame!bila sam u Vinogradskoj na Guk profilu;sve ok,u 34 tjednu sam,beba ima 2790 i na ultrazvuk je velika beba,tako kazu doktori,95 centila,zasto stalno naglasavaju velika beba???
Minja čestitam od ❤ i želim vam brz oporavak. Gabi je presladak! 😍 Nadam se da će sve biti ok i s dojenjem. 💪
Minja čestitke!!! Prekrasan decko😍
Definitivno uzmi sesirice- ja ne bi mogla dojiti bez njih. I ovako je borba s tim. Dojim, izdajam i jos nema dovoljno. Ali ne odustajem. Sretno !!!
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji