Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    30. Ožujak 2018. 17:12

panda102

De ti njemu malo petit keksa u mlijeko udrobi 😜😜😜😜😜 place gladan je

E, to je kod mene bilo...pa kaj meni fali, mene su na tome othranili, Od mjesec dana života.
    Niš...ja budem spržila malo brašna, pa zalila s 50:50 kravlje mlijeko/vodica i dijete budemn hranila finom domaćom papicom.

panda102
    30. Ožujak 2018. 17:28

U neimastini i siromastvu ne bih ni a rekla za petit keks. Ali danas mislim da je to zadnje za cim bi posegnula pri djetetu mladjem od 6mjeseci. Kad se nsma nema. Ne biras. Boris se da prezivi. A ako vec mogu kupiti ad mlijeko zasto bih posegnula za kravljim mlijekom i petit keksom?! 
    Jest ce i petita kad dodjes vrijeme za to. 
    Gladno joj dijete muci ga hahahaah

30. Ožujak 2018. 17:38

Mislim da su te price pa tako su i mene othranili i tako sam i ja svoju djecu otprilike u rangu s onim da su sve babe radjale dok su kopale kukuruz. Valjda ljudi samo laju da bi lajali i ispali kao pametni i bolji od tebe

30. Ožujak 2018. 17:43

Evo da se i tu javim!
    Doma smo.
    Rekla je doktorica da me pusta samo zato sto sam drugorotka pa cu znat prepoznati ako mi se krene dogadjati nesto sto ne treba,  trudovi,  krvarenje,  sluzni cep...
    Nalaz je isti kao u utorak,  KCS uredni,  cerviks skracen i prohodan do ovoja i glavice.
    Pita me zena pa kako ste pali? A kako? Lijepo,  na guzicu 😂😂😂 veli dobro sad bute u krevetu,  nemojte mi iz kreveta samo past.
    Bia je danas uzasna guzva u radjaoni,  pa su doktori iz TA stalno morali trcat i jako se to sve oduzilo,  tek u podne sam bila gotova.
    Kontrola mi je kod njih za 2tj,  ak ne bude potrebe prije.
    Eto za Uskrs sam sa svojim deckima 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    30. Ožujak 2018. 19:30

Hellou svima 😊
    Baš sam danas nekako bezvoljna i sve me živo boli... 
    Nas nitko nije ispitivao zašto smo baš to ime odabrali ili predlagali neka svoja imena. Ali zato se žele petljati u odluku o tome gdje ću roditi i kako. Kao da ja mogu tako lako reći doktorima da želim roditi na carski. I to sam čula od žene koja ni nema djecu. A gdje ću roditi... Po njihovom bi trebala ostaviti muža samoga i doći u Slavoniju i tamo čekati da rodim. Ili bi muž trebao uzeti slobodno pa doći sa mnom. E pa neću! Pa se sjete jel me frka oko poroda i svega... Iskreno, uopće ne razmišljam o tome. Van mora izaći, a sad kako - biti će kako bude. Znam da će bolit, preživjet ću. Nisam ni prva ni zadnja.
    A za sve ostalo... Znam da će biti svakakvih savjeta, ali smo dovoljno daleko da ne vide kako radimo i što radimo. 
    Idemo na daljnje vegetiranje 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    30. Ožujak 2018. 20:13

Proudy super da mozes biti doma ❤ sad fakat nigdje iz kreveta. 😘 Ni ves, ni dican, nista. Cuvaj se 🙏 

yra
    30. Ožujak 2018. 23:00

NINA

yra

NINA, na jedno uho unutra, na drugo van.
    Sa svakim sam djetetom dobivala savjete kako da se dijete zove, prema teti, prema ćukunbaki…ma, joj, bio je to živi smijeh. Svaki je prijedlog nio dobrodošao, ali, nemoj mi ustrajati na nekom imenu uzastopno danima. Ja sam odgovorila da je dijete moje, da su oni imenovali svoju djecu, a ja ću svoju. Da ga nazovem i Tarzan, da je to moj odabir.
    Čak su u kući bivšeg muža prvog sina prva dva mjeseca zvali sasvim drugim imenom nego što sam ga ja nazvala…

Ajme 😂😂😂😂😂,i odustali su na kraju jelda?😉

Neg' kaj...naravno!

Cure, zašto ja ne mogu stavljati više smajlića uzastopce?
    Proudy, glavno da si cijela i da se nisi tim padom i šokom jače otvorila. Sad ti je ovo jedinstvena prilika da se odmoriš onako pošteno, možda zadnja prije penzije!
    Znaš kako veli moj mudri supružnik (koji btw radi po 12 h/dan):"Nije pos'o zec da utekne!" 

Sve se bude nekako posložilo...ako ne danas, onda sutra ili prekosutra...

Sarita_00
    31. Ožujak 2018. 08:03

Dobro jutro! 
    Eto mene na kratko prije nego se bacim na posao. Iako sam polako pripremala, nekako mi je najviše ostalo za danas, pa je vrijeme da se krene što prije. Ali samo zato jer onda imam više vremena za odmaranje između poslova 😂 
    Stigle smo i do 34 tt, zasad bez ikakvih problema. Naravno, bolove u leđima, nesanicu, zatvor, žgaravicu i mučnine uopće ne smatram problemima. Barem meni nisu stvarali neke poteškoće. Još uvijek baš i nisam svjesna što me čeka. Vjerojatno ću postati svjesna tek kad mi tutnu mali smotuljak u ruke. A opet ne mogu dočekati... 
    I za kraj eto slika... I Lara vas pozdravlja! Dok sam se slikala se počela migoljiti, pa je stomak na trenutke imao čudan oblik. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    31. Ožujak 2018. 08:33

Sarita 😍 Bas ste zgodne, bas bas! 
    Ja nista nisam pripremala, sami smo ovaj vikend, doci ce samo kumovi u ponedjeljak. Jucer sam skuhala sunku, napravim danas JEDAN kolac, malo posaugam, izvadim kosaru drvenih jaja i poslije na blagoslov bez stresa 😎 Svima lijep dan i samo laganini cure 😘❤❤❤ uzivajte!

Sarita_00
    31. Ožujak 2018. 08:55

Honey 😘😘
    Nama je ovo prvi blagdan uopće da smo sami kod svoje kuće 😁 I baš se nekako veselim tome. Nije sad da pripremam nešto previše, ali kad sam se već ustala, da onda i krenem. A mm radi do 11, pa opet od 6 popodne, pa da malo sjednem i s njim kad dođe kući. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.