Samo da javim bebica raste i dobila je na kilaži, ima malo vise plodne vode nego zadnji put, trbuščić je i dalje manji, ali aktivna je i ostalo je ok pa bi trebala biti dobro. 🎉🎉🎉
Yra drago mi je da je sve ok! Dare jesi li doma ili u bolnici? Proudy proći će šljiva. Bitno da ste dobro.
I mene muči žgaravica čak i nakon što popijem običnu vodu. 😐
Mislim da sam napokon kupila sve za torbe za rodilište pa ću danas pakirati. Stan treba generalku, al prvo moram odmoriti…
Mene je jedno vrijeme žgaravica mučila i od vode. Žedna sam, a nekako najviše volim vodu i odmah krene žgaravica. Ali se sredila.
I ja sam maloprije spakirala kofer za rodilište. Imam još vremena, ali s obzirom da ja uvijek moram imati sve spremno puno ranije, dugo sam i izdržala. Fale mi još tablete protiv bolova, ali za to prvo moram u ljekarnu. Što ćete vi uzeti?
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj ubi nas ova žgaravica kolektivno... :(
Boli me guzica od sjedenja na poslu, ali ne kao tebe Proudy :( i da skratila sam si opet, ali radim sutra samo do 13 :)
Frajla super za pregled :)
Super spavam (blaženi jastuk) ali nešto se probudim kao da bih mogla još, nikad mi se to nije dešavalo, uvijek se osjećam naspavano...trudnoća...
Proudy divna trudnica si, kad smo kod kg ja se izvagala jutros i vidim da sam na +5 i kontam si kakoooo pa jedem isto, pazim se, ne večeram kako sam +5 ... zaboravila sam da sam trudnaaa hahahahaa Ali Bgm nisam norrmalna.... ja nikako ne kontam da sam trudna i da u meni je biće od skoro 2kg. Iako ona mene čitav daaaan podsjeća da je unutra. Ubi me heheheh
Je li se to još nekom događa ili samo ja z aboravim da sam trudna.
U prijašnjem postu sam se obratila Semi ne Student- greška.
Zrinchy za generalku šaljem sutra odred za čistoću...svakako prolaze kroz Zagreb ehhehee
Ej Sarita super su ti ispali cvjetići, jesu li i ukusni tako kako i izgledaju?
Žgaravica od vode- poznato nažalost.
Predobri su! Nije da se hvalim, ali stvarno su daleko bolji od svih koje sam probala 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Predobri su! Nije da se hvalim, ali stvarno su daleko bolji od svih koje sam probala 😁
To kraljice, zapiši svoj recept negdje pa kad budem tražila da mi možeš kopirati. :D
Samo da javim bebica raste i dobila je na kilaži, ima malo vise plodne vode nego zadnji put, trbuščić je i dalje manji, ali aktivna je i ostalo je ok pa bi trebala biti dobro. 🎉🎉🎉
Yra drago mi je da je sve ok! Dare jesi li doma ili u bolnici? Proudy proći će šljiva. Bitno da ste dobro.
Mislim da sam napokon kupila sve za torbe za rodilište pa ću danas pakirati. Stan treba generalku, al prvo moram odmoriti…
Mene je jedno vrijeme žgaravica mučila i od vode. Žedna sam, a nekako najviše volim vodu i odmah krene žgaravica. Ali se sredila.
I ja sam maloprije spakirala kofer za rodilište. Imam još vremena, ali s obzirom da ja uvijek moram imati sve spremno puno ranije, dugo sam i izdržala. Fale mi još tablete protiv bolova, ali za to prvo moram u ljekarnu. Što ćete vi uzeti?
Ja ne budem nosila lijekove, valjda ce tamo imati kakve droge ako mi zatreba 😂
Ali citala sam da je za dojilje bolji brufen od paracetamola jer navodno manje zavrsi u mlijeku. A on je i jaci, meni ovaj lupocet ko tic tak, moja filozofija je ako me boli da bi mi to pomoglo onda me ne boli dovoljno za piti tablete 😆
Priznam samo brufen 600 i voltarene.
U svoju obranu-tabletu protiv bolova godinama nisam popila.
E sad sto je jos gore nemam pojma ni gdje je to pokupio.Kaze dr. da kod kuce sigurno nije jer bismo svi bili zarazeni,ili barem vecina a nije hvala Bogu nitko.U skolskoj kuhinji mi se hrane oboica,sigurna sam da ni tamo nije jer bi ih tek tad bilo puuuno zarazenih a ne samo on,tako da mi ostaje ili pekarnica preko puta skole ili nasa famozna BOSO trgovina u kojoj je kaze kupovao sendvic.
Pa kako može tako proći slučaj salmonele neistraženo, Bože sačuvaj!!!
Ja ne budem nosila lijekove, valjda ce tamo imati kakve droge ako mi zatreba 😂
Ali citala sam da je za dojilje bolji brufen od paracetamola jer navodno manje zavrsi u mlijeku. A on je i jaci, meni ovaj lupocet ko tic tak, moja filozofija je ako me boli da bi mi to pomoglo onda me ne boli dovoljno za piti tablete 😆
Priznam samo brufen 600 i voltarene.
U svoju obranu-tabletu protiv bolova godinama nisam popila.
Ja ako pijem tablete protiv bolova, pijem zbog migrene, a te oboje dobivam na recept. Jedne su baš za to, a drugo je nalgesin forte. Čitam sad da je nalgesin i za poslijeporođajne bolove, ali se ne preporuča uz dojenje. Brufen je još bio od neke koristi, ali sve ostalo mi je kao tic-tac.
Naopako da u bolnici nemaju, ali bolje bi ja sebi pripremila...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
U ljekarni su mi rekli da nikako brufene uz dojenje, a svi drugi kažu da da. Kupit ću za svaki slučaj + lekadol, lupocet. A u bolnici ih navodno zna nestati pa bolje biti spreman.
Nina stvarno nisu normalni. To bi trebali posebno naglasiti jer tko zna koliko će ih se još otrovati...
Sarita imaš blog s hranom? 😃
Ja sam za Božić radila i keksiće sa pekmezom i to mazuckanje i ljepljenje je doslovno trajalo satima jer ih je bila hrpa. Al bili su super! MM mi se smijao jer smo pogledali par filmova dok sam ja to dovršila. Mislim da ih neću tako skoro opet raditi. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji