Evo i nas s pregleda, sve je ok. Danas sam bila bas ekspresno gotova 🤗
Frajla super! Jesi ti vec u TA na kontrolama?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam samo prvi pregled imala kod svog dr, obzirom da mi je tlak bio visi i secer i da sam imala spontanih prije ove T odmah me posla u TA.
Ja sam samo prvi pregled imala kod svog dr, obzirom da mi je tlak bio visi i secer i da sam imala spontanih prije ove T odmah me posla u TA.
Aha, stalno si kod njih, promaklo mi je, sorry. Trudnicki mozak 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Samo da javim bebica raste i dobila je na kilaži, ima malo vise plodne vode nego zadnji put, trbuščić je i dalje manji, ali aktivna je i ostalo je ok pa bi trebala biti dobro. 🎉🎉🎉
Yra drago mi je da je sve ok! Dare jesi li doma ili u bolnici? Proudy proći će šljiva. Bitno da ste dobro.
I mene muči žgaravica čak i nakon što popijem običnu vodu. 😐
Mislim da sam napokon kupila sve za torbe za rodilište pa ću danas pakirati. Stan treba generalku, al prvo moram odmoriti...
Aha, stalno si kod njih, promaklo mi je, sorry. Trudnicki mozak 😂😂😂😂
Ma nista, tko bi nas sve popamtio 😉
Bok curke ☺
Dugo se nisam javljala al vas svakako citam i na fejsu sam dosta 😋
Sve ste mi tu blizu kraja vec a super se drzite 😁
Samo da javim bebica raste i dobila je na kilaži, ima malo vise plodne vode nego zadnji put, trbuščić je i dalje manji, ali aktivna je i ostalo je ok pa bi trebala biti dobro. 🎉🎉🎉
Yra drago mi je da je sve ok! Dare jesi li doma ili u bolnici? Proudy proći će šljiva. Bitno da ste dobro.
I mene muči žgaravica čak i nakon što popijem običnu vodu. 😐
Mislim da sam napokon kupila sve za torbe za rodilište pa ću danas pakirati. Stan treba generalku, al prvo moram odmoriti…
Lily drago mi je da je sve ok.
Sto se zgaravice tice, potpuno te razumijem. Jucer jela zadnji put u 5 popodne, u 2 u noci me budi zgaravica 🙄 nemam pojam od cega
Srecom nije tako svaki dan, nekad je nema uopce
Hvala Frajla! Da, sva sreća da nije stalno i svaki dan, ali postala je sve češća i skroz nepredvidljiva. Donat i ja prijatelja dva...jedino mi to brzinski smiri. 🙄 inače ne volim ni mineralnu ni gazirano baš previše...
Meni je tek zadnjih dana krenula zgaravica i to nije svaki dan i nije tak gadno, 4 badema i super. Buduci da je moj malac vec u kanalu, moze bit da to ima veze jer mi ne stisce zeludac toliko. Vise ni refluks nemam.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji