Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    31. Ožujak 2018. 16:40

Što se tiče veša...nas je 5 i to su stvarno igre bez granica. Djeca se svaki dan presvlače, mm isto...plus on nosi košulje koje su čisti užitak za peglanje...nirvana samo takva!
    Zadnjih dva mjeseca sam našla jednu prekrasnu gospođu koja mi jednom tjedno detaljno počisti i opegla veš. Beskrajno sam joj zahvalna na tome.  Ubijala sam se s poslom prije nje. Mm me natjerao na to jer je vidio da pucam po šavovima. Ja i dalje održavam na dnevnoj bazi, ali ta moja gospođa mi je zlata vrijedna i moj je iskreni luksuz.

31. Ožujak 2018. 17:02

Yra,  puno sam bolje,  sad me jos samo sjiva boli i zapravo cijela zdjelica,  kako sam se podbila. Al nogu i trticu ne osjecam vise toliko.
    Honey,  istina,  prvi put je muzek sve nesto na gotovo dosao,  ovaj put je eto pod mus postao i mama i tata,  i domacica i sve zivo. Ja samo delegiram iz kreveta. Srecom mama mi jako voli peglati,  pa se sama ponudila doci sve to rijesiti. Ona bu to za par sati sve zbombala i bok. Inace bi morala platiti tetu za to,  jer to mi M fakat ne zna. Sve ce napraviti po doma,  al peglanje nikako.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    31. Ožujak 2018. 17:04

Proudy ja se uvijek divim svojoj mami kako ona to brzo popegla a bude tip top. Ja to sporo skroz hahahha. Moj isto ne pegla. To je jedino sto ne radi. 
    Ti se cuvaj i komanduj 😍
    Yra kuci nisi bila za Uskrs jer si radila ili?

Sarita_00
    31. Ožujak 2018. 17:11

Dodajem popisu još jednog koji ne pegla. Sve ostalo će još nekako, ali radije će hodati okolo izgužvan kao da ga je krava sažvakala nego da uzme peglu u ruke 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    31. Ožujak 2018. 17:16

Panda, da, svaki blagdan i veći praznik. I jedan dan vikenda. Takav mi je posao. Već sam se navikla. Lijep ti je pogled iz horizontale!
    Proudy, muž je hrabar...šunka u kruhu je velik zalogaj za nekoga tko nije stalno u kuhinji. Svaka čast!

• Student24
    31. Ožujak 2018. 17:35

Kod nas kisa lije i lije... za Uskrs spremni :) sunkica kuhana i degustirana, kolac spreman, pisanice imamo od lani, kuca pospremljena.
    Kasnije idemo do kumova na druzenje, sutra kod sveki na dorucak, mojih na rucak i onda se povlacimo u svoj stancic na odmor. 
    Sretan Uskrs :)

Mama mia
    31. Ožujak 2018. 21:20

Cure moje drage, kako ste mi? Nisam vam se uopce stigla jviti jer sam u rodilistu zavrsila. Jucer ujutro puko sluzni cep, predvecer pocela blaga sukrvica. Jutros oko 8 plodna voda i dsnas u 17:32 stigla je moja Rita sa 3280 grama i 50 duga. Porod je prosao u redu. Vaginalni je... tako saljemo vam puse i zelimo Sretan Uskrs. ❤

31. Ožujak 2018. 21:34

Ivana 1603

Cure moje drage, kako ste mi? Nisam vam se uopce stigla jviti jer sam u rodilistu zavrsila. Jucer ujutro puko sluzni cep, predvecer pocela blaga sukrvica. Jutros oko 8 plodna voda i dsnas u 17:32 stigla je moja Rita sa 3280 grama i 50 duga. Porod je prosao u redu. Vaginalni je… tako saljemo vam puse i zelimo Sretan Uskrs. ❤

Ivana cestitam od srca.
    Sretan Uskrs. 

Sarita_00
    31. Ožujak 2018. 21:37

Ivana čestitam! ❤ Brzi oporavak! 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    31. Ožujak 2018. 21:49

Ivana 1603

Cure moje drage, kako ste mi? Nisam vam se uopce stigla jviti jer sam u rodilistu zavrsila. Jucer ujutro puko sluzni cep, predvecer pocela blaga sukrvica. Jutros oko 8 plodna voda i dsnas u 17:32 stigla je moja Rita sa 3280 grama i 50 duga. Porod je prosao u redu. Vaginalni je… tako saljemo vam puse i zelimo Sretan Uskrs. ❤

Ivana, čestitam !!!!!♡♡♡
    Želim ti brz oporavak!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.