Mene podosta boli probali dojito ali ne ide bas pa se brinem malo bradavice mi se uvukle svi spavaju samo mene strah zaspat
Čestitke draga Minja. Maleni Gabriel je predivan. Volite se, mazite i pazite. Želim ti brz oporavak ❤. E da i rodi ti prije mene preskoči me 😂😂
Minja 😍 Čestitke draga! Predivan je Gabriel ❤ Dočekala ti svoje dan ranije! Boli, ipak je to rez. Al bit ce svaki dan sve bolje i na kraju ce proci.💪 Samo bez stresa oko dojenja, budes vidjela kako ce ici, ima mislim za kupit ono cudo za izvlacit bradavice neznam kako se zove. Meni je jedna mama rekla pametno, ako ide super, ako ne ide nahranit bebu kakogod, najvaznije da je beba sretna i nahranjena! 😉 Svima dobro jutro!!! Komentiram malo kasnije 😘
Minja čestitke na malenom Gabiju! Predivni ste! ❤ Samo se odmarajte, pazite i mazite. Sve će biti ok 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Punih 30tt, i ravno 67kg, do sada +5kg. 🎉🎉🎉
Okrugli smo skroz na skroz 😍❤
Dobro jutro :)
Kako je lijepo vidjeti naše bebiceeeee :) Gabi je divan, čestitke Minja tebi i mužu na vašem ponosu. Da se mnogo volite, mazite i pazite.
Kupi onu kremicu za bradavice, tj.muž Purelan a možeš i probati s onim šeširićima. Nek ti muž trkne po to obavezno.
Vidi ti naše Nikol-Nicol što se ona lijepo smjestila kod mame :) Divne ste cure :D Honey pusa :*
Ina i ja sam jučer pojela pizzu, samo sam se čudila koliko sam pojela, baš za dva hahahaha bukvalno :S
Takutaka priprema se tijelo, još malo :D
Minja cestitke 🌷i zelim ti brz oporavak
A gabi je pravi mali frajer, on iznenadi mamu i urani i za dogovoreni carski
Minja, čestitke tebi i tvojem suprugu!
Prekrasni ste ti i Gabi!
Šeširići su super kod uvučenih ili bolnih bradavica. Ako ne bude išlo, postoji i SOS Rodin telefon, one ubijek rado pomognu svojim savjetima.
Honey, sad je baš okrugli...i prekrasan!
Gumbek, nadam se da ce meni dati jer cu u suprotnome biti glasna.
Moj doktor je napisao članak u nekom nedicinskom časopisu gdje preporučuje porod na zadak vaginalno, bez asistencije, odnosno ručnog vađenja dijeteta i uz epuduralnu analgeziju.
Sarita, ajde daj link na blog.
http://www.hdgo.hr/Pages/Print.aspx?sifraStranica=608&kultura=hr
Evo, za sve mame čija je beba na zadak...ohrabrujući članak.
Sjećam se da sam kod drugog poroda uz epiduralnu totalno jasno i čisto osjećala izgon, možda i jasnije nego bez epidurane jer nije bilo bolova da ometaju osjećaj prolaska.
Yra, kaze daje vas bila ljuta jer du joj lagali, uzasno se bojala tog poroda na zadak, prva beba, svi ju nesto plasili, kaze da je znala da nebi ni u ludilu u petrovu.
Nadam se da ce kod tebe sve po dogovoru ici
Minja, cestitam na malenom. Eto, nije ni 28 ni 30, on je odabrao 29.3.
Sortiraj odgovore
Najstariji