Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    30. Ožujak 2018. 06:52

Minja_03

Mene podosta boli probali dojito ali ne ide bas pa se brinem malo bradavice mi se uvukle svi spavaju samo mene strah zaspat

Čestitke draga Minja. Maleni Gabriel je predivan. Volite se, mazite i pazite. Želim ti brz oporavak ❤. E da i rodi ti prije mene preskoči me 😂😂

Honey
    30. Ožujak 2018. 07:12

Minja 😍 Čestitke draga! Predivan je Gabriel ❤ Dočekala ti svoje dan ranije! Boli, ipak je to rez. Al bit ce svaki dan sve bolje i na kraju ce proci.💪 Samo bez stresa oko dojenja, budes vidjela kako ce ici, ima mislim za kupit ono cudo za izvlacit bradavice neznam kako se zove. Meni je jedna mama rekla pametno, ako ide super, ako ne ide nahranit bebu kakogod, najvaznije da je beba sretna i nahranjena! 😉 Svima dobro jutro!!! Komentiram malo kasnije 😘

Sarita_00
    30. Ožujak 2018. 07:12

Minja čestitke na malenom Gabiju! Predivni ste! ❤ Samo se odmarajte, pazite i mazite. Sve će biti ok 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    30. Ožujak 2018. 07:22

Punih 30tt, i ravno 67kg, do sada +5kg. 🎉🎉🎉 
    Okrugli smo skroz na skroz 😍❤ 

panda102
    30. Ožujak 2018. 07:41

Dobro jutro :)
    Kako je lijepo vidjeti naše bebiceeeee :) Gabi je divan, čestitke Minja tebi i mužu na vašem ponosu. Da se mnogo volite, mazite i pazite. 
    Kupi onu kremicu za bradavice, tj.muž Purelan a možeš i probati s onim šeširićima. Nek ti muž trkne po to obavezno.
    Vidi ti naše Nikol-Nicol što se ona lijepo smjestila kod mame :) Divne ste cure :D Honey pusa :* 
    Ina i ja sam jučer pojela pizzu, samo sam se čudila koliko sam pojela, baš za dva hahahaha bukvalno :S
    Takutaka priprema se tijelo, još malo :D

Frajla
    30. Ožujak 2018. 08:00

Minja cestitke 🌷i zelim ti brz oporavak
    A gabi je pravi mali frajer, on iznenadi mamu i urani i za dogovoreni carski 

yra
    30. Ožujak 2018. 08:04

Minja, čestitke tebi i tvojem suprugu! 
    Prekrasni ste ti i Gabi!
    Šeširići su super kod uvučenih ili bolnih bradavica. Ako ne bude išlo, postoji i SOS Rodin telefon, one ubijek rado pomognu svojim savjetima.
    Honey, sad je baš okrugli...i prekrasan!
    Gumbek, nadam se da ce meni dati jer cu u suprotnome biti glasna.
    Moj doktor je napisao članak u nekom nedicinskom časopisu gdje preporučuje porod na zadak vaginalno, bez asistencije, odnosno ručnog vađenja dijeteta i uz epuduralnu analgeziju.
    Sarita, ajde daj link na blog.

yra
    30. Ožujak 2018. 08:07

http://www.hdgo.hr/Pages/Print.aspx?sifraStranica=608&kultura=hr
    Evo, za sve mame čija je beba na zadak...ohrabrujući članak.

yra
    30. Ožujak 2018. 08:14

Sjećam se da sam kod drugog poroda uz epiduralnu totalno jasno i čisto osjećala izgon, možda i jasnije nego bez epidurane jer nije bilo bolova  da ometaju osjećaj prolaska.

30. Ožujak 2018. 08:47

Yra, kaze daje vas bila ljuta jer du joj lagali, uzasno se bojala tog poroda na zadak, prva beba, svi ju nesto plasili, kaze da je znala da nebi ni u ludilu u petrovu. 
    Nadam se da ce kod tebe sve po dogovoru ici
    Minja, cestitam na malenom. Eto, nije ni 28 ni 30, on je odabrao 29.3.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.