Jutreko
Sarita super ti je bušica 🤗
Ja si nisam ostavila puno posla za danas, samo skuhati jaja i ispeci rolat, nadam se da cu se natjerati pokrenuti prije podne.
Malo me brine tlak zadnjih dana, u cet na pregledu je bio ok, 130/80 s tim da sam isla pjeske s okretista pa sam se bila malo i uspuhala. A od cet popodne mi nikako ne ide ispod toga ni nakon lezanja 😣, do sada je doma bio oko 115/70
Mjerim par puta da se uvjerim da je stvarno tako, posto je ipak digitalni tlakomjer, ali stalno su mi tu negdje vrijednosti. Nije to jos tako kriticno, iako me mm stalno hoce voziti na hitnu. Ako dode do 140/90 onda budem isla... bebicu srecom redovito osjetim
Ocito ovaj uskrs nema sunke za mene
Pusa od nas dvije dok pijemo kaficu.
Ona stuca upravo 😜😜😜😜
Glupacica mala 😍
Ja nemam sta da radim po stanu. Odred za cistocu je sve sredio. Cak i rucak za dva dana su jucer napravile. Kisa nam pada. Muz radi. Pare sam sve potrosila ne mogu ni u soping. Bice ovo dugo do utorka hahahah
Evo gledam uvod u anatomiju.
Pusa za Saritu i njenu Laritu 😘😘😘💕💕💕💕 divne ste. I moja se tako namjesti nesto izbaci. Nogu tuku, ne znam pa sav trbuh izobliceno izgleda.
Sad odoh s majkicom skajpati a vama zelim vesele pripreme za praznik. Ljubim vas
Jutro svima!
Honey i Yra, hvala vam na podrsci 😘!
Sarita i Panda, divne! 😍😍😍
Ja eto nista ne radim, muz ce poslije ispeci sunku u kruhu i obojati jaja s malim i to je to.
Aleks i ja smo u horizontali!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Još malo pa sam gotova. Ostaje mi još ošišati mm, pa nakon toga oprati kupaonicu i usisati. A do tad smo se odlučili malo izvaliti. 😁
Mlada dama udara cijelo vrijeme... Inače ju ne osjetim dok nešto radim, ali danas bogme da. I na trenutke udara dolje, pa mislim da će izletiti van 😂 Kako cijelo vrijeme udara, stavi mm ruku. I ona prestane. On makne ruku, ona opet počne i tako u krug...
Panda neku večer je štucala sigurnih 10 min, bilo mi je presmiješno gledat kako mi se stomak strese svako malo 😂
Proudy samo uživajte vas dvoje u horizontali 😘
Nina ja sam isto polako pripremala, ali opet mi je dosta ostalo za danas. A veš odbijam prati do utorka. U srijedu sam oprala zadnju turu, sad se već opet skupilo, ali sam si zacrtala da neću koliko god me ljutilo to u košari 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Još malo pa sam gotova. Ostaje mi još ošišati mm, pa nakon toga oprati kupaonicu i usisati. A do tad smo se odlučili malo izvaliti. 😁
Mlada dama udara cijelo vrijeme… Inače ju ne osjetim dok nešto radim, ali danas bogme da. I na trenutke udara dolje, pa mislim da će izletiti van 😂 Kako cijelo vrijeme udara, stavi mm ruku. I ona prestane. On makne ruku, ona opet počne i tako u krug…
Pandaneku večer je štucala sigurnih 10 min, bilo mi je presmiješno gledat kako mi se stomak strese svako malo 😂
Proudysamo uživajte vas dvoje u horizontali 😘
Ninaja sam isto polako pripremala, ali opet mi je dosta ostalo za danas. A veš odbijam prati do utorka. U srijedu sam oprala zadnju turu, sad se već opet skupilo, ali sam si zacrtala da neću koliko god me ljutilo to u košari 😂
Blago tebi Sarita,ja svaki dan perem barem 1 masinu vesa,evo od jutros vec 2,kosara nemogu vjeovat prazna 😦😂.I ja sam rekla da do Utorka necu vise prati,a mogu mislit sta me tek tad ceka…
Nas je puno,tako da…..😣….
Nas je dvoje, a veša imam kao da nas je 5! Par dana sam prala po 2 ture veša i nikako isprazniti. Tek što se okrenem, opet je puna.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo spustena mi i dvije kutije robice s tavana 😁
Muzek pocinje prati, a jucer sam se s mamom dogovorila kad se sve opere i posusi da ce mi doci sve speglati. Zao mi je sto ne mogu sama, ali sto je tu je, spremat se moramo poceti. Nakon uskrsa krecemo u akciju.
😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pandice i Sarita, baš vas je lijepo vidjeti!
Proudy, jel' boli trtica?
Mi smo jucer navecer ofarbali jaja. Ja ih skuham, a onda ih svi zajedno farbamo. Zadnja tri ostavimo za "eksperimente" s bojom. Klincima je to vrhunac dana!
Jutros smo srednji sin i ja spekli čokoladne kocke s bananama, sad se u pećnici peče janjetina s pekarskim krumpirom. Šunku ćemo skuhati predvečer.
Jučer su dečki napravili francusku salatu i krumpir salatu s bučinim uljem. Bit će mmmmmm. Muž ljubomorno čuva komad paškog sira za sutra! On je inače baš pravi siroljubac.
Vec sam rekla da je ovo prvi Uskrs nakon 8 godina da sam doma. Baš sam sretna!
Nina mm je kuhar, pa svaka 2, eventualno 3 dana donese sve na pranje. Ja sam opet postala toliko aljkava da se svako malo umažem, a i poprilično se znojim, pa je svaki dan nova odjeća. To mi je nepovezivo, većinom mi je hladno, a znojim se jako. 😕
Yra jako mi je drago kad čujem da svi sudjeluju u pripremama. 😊 I nadam se da će moja Lara jednom samnom. Ja sam uvijek jaja farbala s bakom jer mama nikad nije bila neki tip za to. Jedino smo kolače uvijek pekle zajedno.
Proudy dobro je kad može netko uskočiti, da ne moraš još i o tome voditi računa. Neka sve bude spremno, ali neka čeka dok ne dođe vrijeme.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda 😍 promjeni deku vrijeme je za proljetnu!
Yra mi smo isto za rucak krumpir i janjetinu. Ubila se. Pospremila, ispekla kolac i sad spremim kosaru za blagoslov pa cemo po malo muz i ja. Samo da prestane padati. Nina i Sarita, nemojte mi o vesu, eno meni puna soba za peglat. Mislila danas al mislim da ce cekati do utorka. A sta ce tek bit kad mala dode, pa kad zapovraca i sebe i nas 😂 proudy nemoj zalit, srecom pa ti ima tko uskocit i hb da ste ti i beba dobro, i najvaznije je da tako i ostane 😘 Sama si rekla, muz se sa Maksom izvuko kad si bila trudna, sad nek se iskaze sa Aleksom 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji